CHCIAŁAM WSZYSTKIM BARDZO PODZIENKOWAC ZA POMOC W OPIECE NAD LILI I ZA KAŻDĄ WPŁACONĄ NA NIĄ ZŁOTÓWKE
ROZLICZENIE Z PIENIĘDZY NA LILI
MIAŁAM
100 ZŁ - Z BAZARKU od BOO77
90 ZŁ - Z BAZARKU od Joshua ada
40 zł -z poprzednich pieniędzy od andzi4
WSZYSTKIM OFIARODAWCĄ BARDZO SERDECZNIE DZIENKUJE JESTEŚMY WDZIĘCZNE ZA KAŻDY GROSZ
CO DAŁO 230 ZŁ
WYAŁAM TYLE
20 ZŁ- ROYAL SUCHY
20 ZŁ-PUSZKI ROYAL
30 ZŁ -DOŁOŻYŁAM DO PALIWA [JAK WIOZŁAM JĄ DO NOWEGO DOMU]
30 ZŁ- SCANOMUNE
I OSTATNIO WIZYTA U WETA
80 ZŁ -BADANIE KRWI I ANTYBIOTYKI
20 ZŁ -DOŁOŻYŁAM DO PALIWA
RAZEM WYDAŁAM 200 ZŁ NA DZIEŃ DZISIEJSZY ZOSTAŁO 30 ZŁ
MOZNA JUŻ POMAŁU ZROBIĆ DLA LILI JAKIŚ BAZAREK WRAZIE NAGŁYCH WYDATKÓW POZATYM NIEDŁUGO TRZEBA POWTÓŻYĆ MORFOLOGIE ITP
Lili ma sie dobrze Zaczęła sikać do kuwety ale niestety inne potrzeby załatwia poza nią. Ma apetyt, bawi sie.. jak sie rozbryka ze swoimi zabawkami to potem dotknąć jej nie idzie tak żeby ręce nie ucierpiały, ja swoje mam poharatane okrutnie. Ma swoje ulubione miejsca na oknie w dużym pokoju i kuchni. Coraz częściej wkrada sie nam w nocy do łózka Jednym słowem kochana kicia
BARDZO SIECIESZE
jeśli zaczeła siuśiać do kuwey to dobry znak[a macie pustą czy coś tam jest?] a jak z jej zdrówikem ,przestała kichać i tak ciężko oddychać?
mam nadzieje że leki pomogły
fajnie że ma sie dobrze i że jest z wami szczęśliwa a wy z nią
W kuwecie jest żwirek raz siusia do kuwety a raz poza kuwete, no ale dobrze ze zaczeła i w niej załatwiac swoje potrzeby. Maleńka juz nie kicha Własnie molestuje swoją zabawke - myszke
No w końcu Lili załatwia wszystkie swoje potrzeby w kuwecie Ale niestety jak ma taki kaprys to załatwia się poza nią, zostawimy rano nie pościelone łózko i potem mamy niespodziankę na pościeli no i czasem lubi załatwić sie na zaznaczone już przez nią wiele razy łóżko ale i tak jesteśmy bardzo zadowoleni z jej postępów