CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (37) Kremówka/Franek:(( , Frida :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2007 10:48

Adria pisze:[i]

Przed chwilą natomiast do swojego wspaniałego domku pojechała India.
Dodam tylko, że czekamy na wieści tutaj :)

Po przyjeździe do domku India chciała się zapoznac z mieszkającą tam Mają, ale Maja na nia nasyczała. Jak juz Mai troche przeszło i postanowiła sprawdzić, kto to przyjechał, to obrażona India nasyczała z kolei na nią. I teraz, ja się widzą, to obydwie syczą :( I co to będzie?

A w nocy India spała ze swoimi nowymi ludźmi i mruczała, a Majka poszła do łazienki. Z tym, że Maja nigdy nie przychodziła spać do łóżka, nie lubi. Trzeba chyba dać im więcej czasu...?

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Sob paź 13, 2007 16:39

Trzeba :) moja kicia sie przywyczajala do innego kota przez...dlugo ;) ( nie podam dokladnie, zeby nie dolowac ;) )

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Sob paź 13, 2007 18:08

A ja jestem nowy w kociarni. Nazwali mnie Laguna,a ja przecież facet jestem :oops:
Obrazek
Obrazek

Zdjęcia takie sobie,ale nie miałam czasu na poważną sesję :wink: Imię nadała mu osoba, która go przyniosła podobno.

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Sob paź 13, 2007 19:51

Dziś swój dom znalazła Miriam :dance: :dance2: :dance: Będzie jedynaczką, co mnie cieszy, bo jej stosunek do innych kotów był raczej mało przyjazny :lol:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Sob paź 13, 2007 19:59

Cudny tydzień :dance: :dance2: :dance:

San, zdjęcie, to pierwsze, jest piękne - ależ on ma pyszczek! :love:
Mieszkał od zawsze w hotelu, jako bezdomny, ale dokarmiany kot. Niestety ktoś z gości nakarmił go mlekiem, Laguna dostał biegunki i.... pobrudził dywany. Dostał nakaz eksmisji - do lasu.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob paź 13, 2007 20:21

ale śliczny kotek - oby szybciutko znalazł domek.
a dla Was brawa za to co robicie :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob paź 13, 2007 21:22

ojoj...kciuki za Miriam- zeby wszystko bylo ok :)

Macho

Post » Nie paź 14, 2007 14:10

Dużo szczęścia dla Miriam! :D

Dzięki wolontariuszce Tinie mamy kilka zdjęć z wczoraj:
Łucja:
Obrazek

Księżniczka Sisi:
Obrazek

Lagunek :wink: :
Obrazek

Aslanek, który wygląda tu bardzo poważnie :wink: :
Obrazek

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Nie paź 14, 2007 15:10

A Aslanek powazny nie jest, wrecz odwrotnie ;) :twisted:

Macho

Post » Nie paź 14, 2007 17:05

Wieści z nowego domu Indii:

- India już czuje się całkowicie u siebie - biega, skacze, szaleje. Do głowy jej nie przyjdzie spać gdzie indziej, niz u swoich dużych w łóżku :lol:
- chodzi za Majeczką z zaciekawieniem i zachęca do zabawy;
- Maja przestała syczeć, nawet troche jej się udzieliła energia Indii i tez zaczęła biegać po meblach. Może sie to skończyhc długimi wspólnymi gonitwami. :D
- Maja i India odpoczywaja na siąsiednich fotelach - jeszcze wczoraj Maja uważała, że przebywanie z India w jednym pokoju zaszkodzi jej z pewnością;
- India ma niesamowity apetyt i w ogóle nie wybrzydza - jest to kot wszystkożerny :D

Słowem - idzie ku lepszemu.

[tajna wiadomość dla Adrii] Duzi cos przebąknęli o tym, że może przydałby się dla rónowagi jakiś spokojny, nieśmiały kotek... :twisted:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Nie paź 14, 2007 17:57

tajna wiadomosc od Macho ;) Scarlet jest bardzo spokojna ;)

Macho

Post » Nie paź 14, 2007 18:00

:lol:

tyle kotów nowych przyjęliśmy i starych oddaliśmy, że muszę poważnie :twisted: się zająć pierwszą stroną wątku :oops:

Macho, wróbelki mi doniosły, że robiłaś wczoraj mega porządek - dywanowy :lol: :love:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie paź 14, 2007 19:43

weatherwax pisze:Wieści z nowego domu Indii:

- India już czuje się całkowicie u siebie - biega, skacze, szaleje. Do głowy jej nie przyjdzie spać gdzie indziej, niz u swoich dużych w łóżku :lol:
- chodzi za Majeczką z zaciekawieniem i zachęca do zabawy;
- Maja przestała syczeć, nawet troche jej się udzieliła energia Indii i tez zaczęła biegać po meblach. Może sie to skończyhc długimi wspólnymi gonitwami. :D
- Maja i India odpoczywaja na siąsiednich fotelach - jeszcze wczoraj Maja uważała, że przebywanie z India w jednym pokoju zaszkodzi jej z pewnością;
- India ma niesamowity apetyt i w ogóle nie wybrzydza - jest to kot wszystkożerny :D

Słowem - idzie ku lepszemu.

[tajna wiadomość dla Adrii] Duzi cos przebąknęli o tym, że może przydałby się dla rónowagi jakiś spokojny, nieśmiały kotek... :twisted:

Teraz to już bedzie tylko z górki i coraz lepiej :) Indiia ma wspaniały charakter, podbije serce Maji.
Mirek cały czas czeka. Nikt o niego nie pyta :( Dzisiaj spedził godzine w wannie...wyszedl caly mokry. Puscilam mu delikatnie wode i ten siedzial tam i sie bawil :D
Jutro kociaste beda mialy odwiedziny, być moze ktorys znajdzie domek o ile domek przejdzie pomyslnie rozmowe kwalifikacyjna :wink:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Nie paź 14, 2007 19:56

Macho pisze:tajna wiadomosc od Macho ;) Scarlet jest bardzo spokojna ;)

Wysłałam zdjecia Scarlet, pewnej osobie, ktora chciala Jorna...a nóż się skusi 8)
Chciałam tylko dodać, że Scarlet jest mieszanką persa. Ma mordkę w typie persa i sierść również. Wyrośnie z niej przepiękny kot.

Zapomnialam przypomniec o tych biednych maluchach w klatce w lecznicy. Czy ktos nie mógłby ich chociaz na tymczas zabrac? Chociaż dwójke? One tam biedne nigdy sie nie oswoja..a są takie śliczne. Zaraz wkleje zdjecia , ktore zrobila ciocia Anemon :)

Adria

Post » Nie paź 14, 2007 20:16

Kociaki nie maja nawet imion :(

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a to jest Jazz ... wspaniały kociak :)

Obrazek

Adria

[poprzednia][następna]