florida_blue pisze:kurcze, ledwo napisałam - juz mnie pocytowały - a jeszcze nie skończyłam pisac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
florida_blue pisze:kurcze, ledwo napisałam - juz mnie pocytowały - a jeszcze nie skończyłam pisac
zosia&ziemowit pisze:FemkoFemka pisze:florida_blue pisze:kurcze, ledwo napisałam - juz mnie pocytowały - a jeszcze nie skończyłam pisac
![]()
![]()
pixie65 pisze:Tamtego Dreptaka to Zosia nie przypomina w ogoole...
zosia&ziemowit pisze: szpiedzy donieśli, że Eminem uwędzony !
Ano nie mamSlonko_Łódź pisze: Masz jakiś duży wałek do ciasta? Bo chyba poczekam na powrót szpiega..... Dodajmy, że nie z szarlotką![]()
tak to jest - baby same zostawićflorida_blue pisze:no, przyznam, że troszeczkę mnie ten wędzony eminem, szpiedzy i binokle zbiły z tropu
zdaje się, że ktoś nad Pilicą ułowił badylka brzozowego... taki sporawy, na wałek się nada (o ile nie poszedł już na wędzenie) Eminemazosia&ziemowit pisze:Ano nie mamSlonko_Łódź pisze: Masz jakiś duży wałek do ciasta?![]()
Bungo pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
to ten okres, kiedy wszyscy naokoło gdzieś wyjeżdżają, odpoczywają, pojawiają się opaleni... a człowiek dostaje większego hopla, niż zwykleBungo pisze:A co to są "wakacje"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agwena, kasiek1510, label3, puszatek i 139 gości