Moderator: Estraven
ako pisze:KarolkaM pisze:i wiem trochę o np. vichy- wiem czepiam się
No i co, i co? Jeżeli nie chciałabyś na Forum to napisz do mnie na priv. Bardzo mnie to ciekawi co z tymi vichy....
Kid pisze:Nie wiem, jak sobie wyobrazacie badania, które wskazywałby, że W. jest szkodliwy, albo że MOŻE powodować jakieś zaburzenia.
KarolkaM pisze:a ja nie o karmie - tylko o tych kosmetykach, ja po chemii spożywczej i biotechnologii ze specjalnością w chemii kosmetyków i wiem trochę o np. vichy- wiem czepiam się

Kid pisze: Prawda jest taka, że karmę dla zwierząt robi się z posledniej jakości mięsa, z resztek. Spróbujcie zestawić cenę puszek z realnymi cenami składników (dobrej jakości). Jakoś nie wychodzi, prawda?
Merlin pisze:uwielbia natomiast wszelkiej masci tzw metki, tzn ludzki tatar, rybka surowa tez jest pycha a serek bialy i zolty to frykas
Beata pisze:
Koty nie powinny jadac surowej ryby, nie jest to zdrowe (za duzo fosforu bodajze). Gotowana lub sparzona i najlepiej nie za czesto
eela pisze:Beata pisze:
Koty nie powinny jadac surowej ryby, nie jest to zdrowe (za duzo fosforu bodajze). Gotowana lub sparzona i najlepiej nie za czesto
Zależy kogo spytasz - ja parę razy słyszałam że przy gotowaniu ginie wiele cennych składników. Ale co do tego, że nie za często to wszyscy są w miarę zgodni
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka i 78 gości