Połamany Kroker szuka domu, gwiazdą w kocie :))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 30, 2006 17:32

Nie ładnie się chwalić... Tym bardziej dwa razy tego samego dnia (a to nie koniec) ale
Kroker jest w Kocie, Kroker jest w Kocie, Kroker jest w Kocie !!! :dance: :dance: :dance: :dance:

Pięknie opisany- sama już zapomniałam (aż wstyd) jak ćwierkał i śpiewał do dziewczyn :oops: Dr Ewa mnie pocieszała nawet, że czasami kotki bez pomponowe śpiewają nadal ale jakoś Kroker przestał.... TŻ nawet jakoś się poczuł zawstydzony (bo o "plasterkach" Zosia i Ziemowit nawet pamiętali :oops: ). Teraz jako gwiazda medialna poluje na bombki :love:

Zosiu, Ziemowicie- Dziękujemy Wam!!!!! :1luvu:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Sob gru 30, 2006 19:12

Nie ma za co :oops:
...i tak już nie krzycz :roll:

i tak go podejrzewam, że to właśnie on mi nalał w but :P
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Sob gru 30, 2006 21:50

Za to mogę ręczyć, że nie- Kroker jest jedynym kotem w naszym domu, który sika zawsze i wyłącznie do kuwety. Gdybyś miał w środku bobka to co innego :lol: Nie chcę Cię martwić ale najprawdopodobniej była to Suffka.... Denis się chowała więc nie miała czasu sioosiać, Żurek po narkozie głównie spała- nie wykryła by tak cudownego obiektu jak Twój but a Yenna by nie trafiła- Ona słabo przechodzi nad jakimiś przeszkodami bo Jej zaraz pupa odjeżdża.... Zostaje Suffka :oops: Ale na pocieszenie powiem, że jesteś pierwszą i jedyną osobą, która została w ten sposób uhonorowana :) Na razie hitem było obgryzanie rogów toreb :roll: I oczywiście mi strasznie głooopio, że mały Omen tak zrobił :evil: Bez egzorcysty się jednak nie obejdzie :evil:

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Sob gru 30, 2006 22:56

Słonko nie przejmuj się bucikiem Ziemowita :lol: :lol:
Już dawno wyprany i nie wonieje a Omen jest fajny taki jaki jest.
W tajemnicy doniosę,że Cykosia też kiedyś zrobiła Ziemowitowi taką niespodziewajkę, więc przyzwyczajony chłopina. :lol:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob gru 30, 2006 23:38

To Suffci nie usprawiedliwia :evil: Tego się po łobuzicy nie spodziewałam :oops: Ziemowit to jednak święty człowiek :)

Slonko_Łódź

Post » Nie gru 31, 2006 1:03

Slonko_Łódź pisze: Ziemowit to jednak święty człowiek :)
Nie sądzę 8)
Niemniej jedno sioo w but wiosny nie czyni, ani jaskółki... :P

Miałem się ę w ogóle nie przyznawać... :P
:lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Nie gru 31, 2006 2:26

Przeczytałam cały watek z zapartym tchem!
Słonko jesteś niesamowita :king:

Sava

Od: Czw lis 23, 2006 22:26

Post » Nie gru 31, 2006 10:26

Sava pisze:Przeczytałam cały watek z zapartym tchem!
Słonko jesteś niesamowita :king:

Sava to Kroker jest niesamowity :) Ja tylko trzymałam w klatce i karmiłam :oops: On bardzo chciał żyć i być zdrowy. Widać to było w Jego oczach od początku- mimo bólu nie poddawał się- nawet uciekał przy każdej okazji z zamknięcia- a przecież w środku połamany koszmernie- musiało Go boleć jak..... Teraz już wiem jaka miał motywację- siedzenie na balkonie i wyjadanie ze wszystkich misek :lol: Chociaż łobuz z Niego też jest niezły :) Z suką wariują jak szczeniak z kociaczkiem :)

Ziemowicie- ja wiem, że się miałeś wcale nie przyznawać.... Bo jakoś tak się stało, że dopiero po miesiącu się dowiedziałam :evil: Kryłeś łobuza :lol:

Slonko_Łódź

Post » Wto sty 02, 2007 10:29

A jakiś domek dla Krokerka się może odezwał :?:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto sty 02, 2007 22:23

Słonko, moje gratulacje :ok: I głaski dla Gwiazdy Krokerka :)
Jest szansa na jakiś skan tego artykułu? :) Jeśli tak to uśmiecham się ;)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie sty 07, 2007 0:02

Nareszcie przeczytałam o Krokieciku. To ćwierkanie :lol: a prawie zapomniałam :oops:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

[poprzednia]