Ona jest taka słodziutka i delikatna

A chłopaki, jak to chłopaki... rozrabiają

Jak widać na zdjęciach pudełko po "ludzkim Fun House" stało się "kocim Fun House"

Moderator: Estraven
anna09 pisze:Biedna BeckyKciuki za szybkie wyleczenie łapki
![]()
![]()
Ona jest taka słodziutka i delikatna![]()
A chłopaki, jak to chłopaki... rozrabiają![]()
Jak widać na zdjęciach pudełko po "ludzkim Fun House" stało się "kocim Fun House"![]()
kotika pisze:Byliśmy u weta i jeszcze będziemy chodzić.
Łapka trochę lepiej, ale zastrzyk był. Mała prawie cały czas leży, więc ja izoluje, nie lubi tego, drze japę az miło.Cała młodzież, oprócz Beci jest na diecie intensinal. Dopadło ich jakis zas...ny wirus i teraz z kuwetek dochodzi bulgocik. A oprócz tego apetyt jak złoto, humor dopisuje, chłopaki szaleją aż miło.
![]()
Z "wielka adopcją trzeba będzie jednak poczekać, tym bardziej, ze trzeba zaszczepić starsze kociaki.
anna09 pisze:Co u Was? Czy łapka Becky już wyleczona i dziewczynka bryka ze starszymi kolegami?
Pozdrawiam Was serdecznie
dzidzia pisze:A które kociaki poszły do nowych domów? Czyżby 2 czarno białe diabelce?![]()
Diabelce są cudne, tak rozrabiają, że robią za pięć kotów![]()
Trzymam kciuki za malutką Becky.
dzidzia pisze:Hm... ja podejrzewałam, że kochane Diabelce robią za 10 kotów, ale nie chcialam tak oficjalnie o tym pisać![]()
Cieszę się, ze znalazły domek, ale tak jakos chyba będzie brakowało poklepywania po pupie spod ławy w kuchniOne są cudne.
Balu przepięknie zaprezentował swoje cudowne lapeczki.
Leśny kotek cudny, nowe sreberko też.
A jak czuje się sreberko z białymi łapeczkami?
I trzymam caly czas kciuki za malutką Becky.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 167 gości