bo mi .......wszystkie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madziara pisze:niooo słodziutkie:) kotki nie są moje mam zaszczyt być ich ciocią
Agrala jest szylkretką a Amant poincikiem
ostoja pisze:nasycono nasze oczkimniam...
Agaaa pisze:Odkąd podjęłam decyzje , że dołączy do mojej rodzinki devon, zaczęłam wyszukiwać hodowle i zdjęcia devoniastych.
Zauważyłam , że devony mają rózny wygląd![]()
Jedne mają takie kręcone włoski a drugie są prawie łyse lub mają meszek . Chciałam zapytać od czego to zależy i jak mam rozpoznać , patrząc na kociaka , że bedzie meszkowaty a nie kręcony![]()
Od czego to zależy?
Od pory roku, a może dorosłe osobniki obrastają taką sierścią ? lub uwarunkowania genetyczne ?
Mogłabym prosić o rozwianie moich wątpliwości?
Agaaa pisze:Innowa cat - Bardzo Ci Dziekuje.
wsaz pisze:Mam pytanie do Ostoji
Na jaką wystawę wybieracie się w najbliższym czasie. Czy przyjedziecie tam z kotami czy tylko Pan Tomasz bez kotów, ale za to w „towarzystwie?. Dbałość, jaką wykazuje Pan w sprawie „zabezpieczenia” mienia SHKRP jest godna podziwu. Determinacja, z jaką zabiegacie o to aby ci brzydcy członkowie FPL nie organizowali wystaw godna pochwały. Panie Tomaszu może pochwali się Pan nie tylko swoimi kotami, ale również swoimi osiągnięciami na polu organizacyjny. Przeglądałem wiele postów hodowli ostoja i nigdzie nie znalazłem informacji o tym, że pełnił Pan a może nadal pełni zaszczytną funkcję Prezesa SHKRP. Pani Ania też przecież czynnie działała a może nadal działa dla „dobra” kociego i devoniego świata. Skąd ta skromność to do Was niepodobne.
wsaz pisze:Mam pytanie do Ostoji
Na jaką wystawę wybieracie się w najbliższym czasie. Czy przyjedziecie tam z kotami czy tylko Pan Tomasz bez kotów, ale za to w „towarzystwie?. Dbałość, jaką wykazuje Pan w sprawie „zabezpieczenia” mienia SHKRP jest godna podziwu. Determinacja, z jaką zabiegacie o to aby ci brzydcy członkowie FPL nie organizowali wystaw godna pochwały. Panie Tomaszu może pochwali się Pan nie tylko swoimi kotami, ale również swoimi osiągnięciami na polu organizacyjny. Przeglądałem wiele postów hodowli ostoja i nigdzie nie znalazłem informacji o tym, że pełnił Pan a może nadal pełni zaszczytną funkcję Prezesa SHKRP. Pani Ania też przecież czynnie działała a może nadal działa dla „dobra” kociego i devoniego świata. Skąd ta skromność to do Was niepodobne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: agatuchna i 100 gości