aga66 pisze:Szkoda altanki i bezdomnych[*]. Pewno zaprószyli ogień.
bardzo przykro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Szkoda altanki i bezdomnych[*]. Pewno zaprószyli ogień.
ametyst55 pisze:Damian- iza71koty pisze:LimLim pisze:ewkkrem poszło jeszcze 37 zł
Dziękujemy.![]()
Może uda się kupić puszki, o których pisała wyżej ametyst55
Takie mogą być ? nie wiem co to za dostawca https://allegro.pl/oferta/mix-dolina-no ... 8756b24b6c
Wychodzi mi , że brakuje 30 zł, zaraz zrobię przelew
edit.
poszło 30 zł , ale pieniądze będą dopiero w poniedziałek, a promocja jest tylko do jutra.
Opinie o wysyłce firma ma niestety nie za dobre
ametyst55 pisze:(...)
edit.
poszło 30 zł , ale pieniądze będą dopiero w poniedziałek, a promocja jest tylko do jutra.
ewkkrem pisze:ametyst55 pisze:Damian- iza71koty pisze:LimLim pisze:ewkkrem poszło jeszcze 37 zł
Dziękujemy.![]()
Może uda się kupić puszki, o których pisała wyżej ametyst55
Takie mogą być ? nie wiem co to za dostawca https://allegro.pl/oferta/mix-dolina-no ... 8756b24b6c
edit.
Madrugada, doszło 60,00 zł.![]()
Ostatni zakup, to były właśnie te puszki od tego dostawcy. Doszły.
Iza, mogę kupić na poczet wpłat. Kupować?
ewkkrem pisze:Zamówione.
Przewidywana dostawa we wtorek.
Damian- iza71koty pisze:W czwartek późnym wieczorem po 21, w terenie zielonym, gdzie karmimy koty spaliła się altanka. Mieliśmy na strychu 2 budki styropianowe. Wiem, że na strych wchodziło kilka kotów- Filipek, Muszka i Zuzia. Czasem widziałem na dachu Pusię, Bartka i Olusia.
Bezdomni, którzy tam mieszkali nie przeżyli.
Dopiero dzisiaj pokazała się Zuzia, wczoraj resztę wymienionych kotów widziałem. Więc koty są wszystkie.
Z altany zostało tylko tyle:
kajtek56 pisze:Damian- iza71koty pisze:W czwartek późnym wieczorem po 21, w terenie zielonym, gdzie karmimy koty spaliła się altanka. Mieliśmy na strychu 2 budki styropianowe. Wiem, że na strych wchodziło kilka kotów- Filipek, Muszka i Zuzia. Czasem widziałem na dachu Pusię, Bartka i Olusia.
Bezdomni, którzy tam mieszkali nie przeżyli.
Dopiero dzisiaj pokazała się Zuzia, wczoraj resztę wymienionych kotów widziałem. Więc koty są wszystkie.
Z altany zostało tylko tyle:
Czytałam w wiadomościach lokalnych. Szkoda ludzi, bo chyba nie byli "jadowici", skoro na stryszku były budki i koty tam mieszkały.
Szkoda Was, bo będziecie kotom szukać nowych bezpiecznych miejscówek i kotule straciły znane sobie miejsce
maczkowa pisze:a ci dotychczasowi mieszkańcy spalonej altanki nie będą chcieli zając tej Waszej, zagospodarowanej dla kotów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 126 gości