Izi rak ?Izi bardzo chory kot ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2016 12:59 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

ASK@ pisze:Ludzie...
Idź z tą nogą do lekarza. To bardzo niebezpieczne a do tego może mieć długofalowe skutki.
Zakładamy las dyndaczy to i Związek Qrew Mordujących możemy.
Durnota ludzi nie zna granić.
Ja min. zarabiam na kotach , oddaję do labków na testy, głodzę...

bo kotami zajmują się same...... :twisted:
Miło nie było ,ale co tam :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie paź 30, 2016 13:52 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Szukam wiadomości na temat operacji kręgosłupa u psa,duzo znalazłam ,właściwie nic dobrego .Za to znalazłam info. na temat weta.Bogdan Sekuła który jest fantastyczny przy takich schorzeniach.
Wrocław ,ale to nic .
Jak by troszkę mi ulżyło.
Maja źle chodzi ,nadal tańczy wygięta w pałąk ,więcej leży :cry: ale nie boli ,bo widzę jak się zachowuje .
Czy Ten wet nam pomoże ? nie wiem ,ale jak by wróciła nadzieja i wiem że operacja to nie jest dobry pomysł.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 30, 2016 20:01 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie paź 30, 2016 20:34 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Gadzina zabrał już wszystko i mości Sobie gniazdko w Ursusie ,szkoda tylko że w wynajętym :cry: tak myślę że gdybyśmy całymi latami nie wyjeżdżali na 2 m. nad morze ,teraz miał by mieszkanie .
Ale tak bardzo się bałam że będzie tak chorował jak ja :cry: a wtedy wszyscy lekarze kładli nacisk na morze i to jak najdłużej...
kto jednak wie co by było gdybyśmy z Nim tak nie wyjeżdżali?
już nie ma co gdybać co by było gdyby było...

Ogarnęłam chałupę, i siedzę .
Towarzystwo zyskało dużo większy obszar do szaleństw i wykorzystują to ambitnie :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 31, 2016 6:13 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Mnie dziś obudziły kotki szuraniem w kuwecie, sykami itd.
Już po wydaniu śniadania, ogarnięta kuweta. A mnie oczy szczypią,
bo chce mi się spać.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon paź 31, 2016 15:08 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

dorcia44 pisze:Szukam wiadomości na temat operacji kręgosłupa u psa,duzo znalazłam ,właściwie nic dobrego .Za to znalazłam info. na temat weta.Bogdan Sekuła który jest fantastyczny przy takich schorzeniach.
Wrocław ,ale to nic .
Jak by troszkę mi ulżyło.
Maja źle chodzi ,nadal tańczy wygięta w pałąk ,więcej leży :cry: ale nie boli ,bo widzę jak się zachowuje .
Czy Ten wet nam pomoże ? nie wiem ,ale jak by wróciła nadzieja i wiem że operacja to nie jest dobry pomysł.

Nasza Lusia jamniczka była u dr Janickiego. Podobno spec. Naszej nie operował bo zmiany były rozległe. Ale operował łapkę która dziwnie rosła. Znam jednak osobiście osoby i ich psy, którym Janicki kręgosłupy ciał. Akuratnie u nich wsio ok było.
Kiedyś przyjmował w Wawrze. I jeszcze w kilku miejscach. Ale to było dawno temu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon paź 31, 2016 16:48 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Witam Kochani.
Ja myślę że operacji nie będzie ,za duże ryzyko ,jeżeli już to tylko do Sekuły ,On nie robi operacji.
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 31, 2016 21:52 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Jutro normalnie pracuje ,ale to dobrze ,nie będzie czasu na łzy,i tak ich dość na co dzień.
Umówiłam się z dzieciakami o 8.30 ,mają przyjść /przyjechać po mnie.Z cmentarza od razu do pracusi.
Będzie dobrze?
tak zawsze pytałam się męża ,a On przytulał mnie i mówił ciepło
tak ,będzie dobrze ,zobaczysz będzie dobrze .

I tak sobie siedzę i powtarzam te słowa .
Wszystko to nic ,puch marny .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon paź 31, 2016 23:01 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

olaboga, wieki mnie nie było
mam nadzieję, ze kotecka nie dostanę ;)

ale wszystko nadrobiłam, się dzieje i działo jak zawsze u dorci

pozdrawiam ciepło :)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto lis 01, 2016 16:22 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Myślałam dziś o Tobie kiedy byłam na cmentarzu
Takie to życie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 01, 2016 20:00 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Tak sobie myślę ,czy gdyby była możliwość spotkać się Nimi na ziemi ,teraz ,jeden raz ,czy dała bym radę ? czy była bym wstanie znów się z Nimi rozstać??
Pewnie nie.
Chciałam iśc wieczorem na cmentarz ,pada,nie pójdę .
Nie wiem co mam z sobą zrobić.
Tyle lat ,a ja nie mogę dojść do równowagi psychicznej.
Najgorzej nie mieć zajęcia..
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 01, 2016 20:06 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Przytulam mocno :201481
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto lis 01, 2016 20:49 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Ja na pewno nie byłabym w stanie. Za bardzo Oni we mnie wierzyli, za wiele błędów popełniłam.

A z serii błędów, które zaszkodzą tylko mnie - oto mój najnowszy rezydent :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Obrazek1980-01-01 00.00.31-2 by guciapek, on Flickr
Wiem, nie powinnam. Ale ten Debil kocha mnie i tylko mnie. Pozwala na wszystko. Innych kudzi drapie i kąsa do krwi.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Wto lis 01, 2016 22:13 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Gutek ,ja to czułam :ok:

Siadam w tamtym pokoju i widzę mamę jak wpatruje się w przestrzeń za oknem ,Ona już wie ,wszyscy wiemy ,ale tak bardzo nie chcemy się do tego przyznać..
Widzę tatę ,jak siedzę z Nim i planujemy kupno drugiego auta ,a na drugi dzień już Go nie ma
Widzę męża ,jak całuje Oliwkę po łapkach ,a łzy jak grochy płyną Mu po twarzy...
Budzę się w nocy i płaczę.
Nie wiem dlaczego ,a może wiem .

Czas się ogarnąć ,wyjść z burkami ,zgarnąć kocie zabawki ,bo wczoraj zostawiłam i noc w plecy .
Maluszki zamknąć .
Nie lubią tego ,ale raniutko ,skoro świt wypuszczam.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 02, 2016 8:25 Re: PANI RATUJE! 3 kociaki zabrane, podrostki czekają i oses

Dorota kocham Cię, pamiętaj!
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]