I bilansu łapankowego, i autorskiego "honorarium"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dla mnie od zawsze jesteś autorką świetnych tekstów, które spokojnie można by wydać drukiem jako jakieś "Wspomnienia kociary" czy "Sterylki są najważniejsze".![]()
Ręczę, że wiele osób by kupiło, a dochód mógłby wesprzeć kolejne sterylki. Tylko trzeba by zebrać Twoje teksty z kilku lat. Może warto spróbować?
kalewala pisze:jolabuk5 pisze:Dla mnie od zawsze jesteś autorką świetnych tekstów, które spokojnie można by wydać drukiem jako jakieś "Wspomnienia kociary" czy "Sterylki są najważniejsze".![]()
Ręczę, że wiele osób by kupiło, a dochód mógłby wesprzeć kolejne sterylki. Tylko trzeba by zebrać Twoje teksty z kilku lat. Może warto spróbować?
Ja to mam zebrane, pod setkę podchodzi - chcesz? Ale mam też świadomość "wartości" tej pisaniny - kiedyś było takie słowo - grafomania
pisiokot pisze:Skromnisia
kalewala pisze:pisiokot pisze:Skromnisia
Słonko, ja na wielkiej literaturze wychowana...
ewa_mrau pisze:jutro następne podejście do złapania ciężarnej w ParowozowniNaKońcuŚwiata[...]
Stomachari pisze:Z filmu "Miś"
kalewala pisze:jolabuk5 pisze:Dla mnie od zawsze jesteś autorką świetnych tekstów, które spokojnie można by wydać drukiem jako jakieś "Wspomnienia kociary" czy "Sterylki są najważniejsze".![]()
Ja to mam zebrane, pod setkę podchodzi - chcesz? Ale mam też świadomość "wartości" tej pisaniny - kiedyś było takie słowo - grafomania
ewa_mrau pisze:1. relacja z ul. Słuzbowej - wieczorem
2. cd Paproszków i PaproszkowejMatki- wieczorem
3. wieści od Czekoladowego Horacego- wieczorem
jolabuk5 pisze:kalewala pisze:jolabuk5 pisze:Dla mnie od zawsze jesteś autorką świetnych tekstów, które spokojnie można by wydać drukiem jako jakieś "Wspomnienia kociary" czy "Sterylki są najważniejsze".![]()
Chcę dla własnej przyjemności czytania, ale nie mam żadnych doświadczeń wydawniczych. Może ktoś ma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 66 gości