Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta -7

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 20, 2014 12:11 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Nareszcie ciepełko ;)

Trzyłapka ma domek , zabrała ja koleżanki mama .Zobaczymy jak będzie :D
Obrazek
Obrazek

Kacperek znów mu poduszki po pekały i krew leci , dziwne że on biedny jeszcze załatwia się w piasek ..Poduszki ma fatalne kupiłam mu conwa robie taka papkę z pasztecikiem razem i to chętnie zjada ..Wylizuje ...Musze gdzieś z nim podjechać nie może tak być :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Małe karmie tak a reszta wspina się po moich girkach :201461
Obrazek

Zrobiło się chłodniej i Chłopczyk oszalał :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I odpoczynek :mrgreen: jak już odpocznie w ramach protestu sika na małych klatkę 8O nie dobry Chłopczyk :mrgreen: :201461
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro cze 25, 2014 12:33 przez lidka02, łącznie edytowano 1 raz

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt cze 20, 2014 18:24 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

Biedny Kacperek :cry: Może znajdzie się jakiś wnikliwy wet i wreszcie coś sensownego w jego sprawie wymyśli? Trzymam kciuki :ok:
Kociaki super :)
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pt cze 20, 2014 18:49 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Nareszcie ciepełko ;)

lidka02 pisze:Trzyłapka ma domek , zabrała ja koleżanki mama .Zobaczymy jak będzie :D
Obrazek
Obrazek

:201461 :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Nie cze 22, 2014 19:11 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

ktoś ma jakis pomysł ?
viewtopic.php?f=46&t=162965
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon cze 23, 2014 17:25 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

Maleństwo ze zdjęcia pojechało dziś do domku , państwo przyjechali po nią 35 km ode mnie .Fajni ludzie podpisaliśmy umowe i będziemy w kontakcie .Trzymamy żeby było wszystko :ok:
Obrazek

lidka02

Post » Pon cze 23, 2014 17:40 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

gratulacje dla domku :ok: i Ciebie, że udało się fajny znaleźć
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pon cze 23, 2014 19:07 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

mamaGiny pisze:gratulacje dla domku :ok: i Ciebie, że udało się fajny znaleźć

No się okaże czy fajny ale na taki wygląda , dałam ogłoszenia na tablicy :ok:

lidka02

Post » Pon cze 23, 2014 19:19 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

Na prośbę Ali zrobiłam ogłoszenia dla 6 Twoich kotów tj. Beci, Kotki, Czesi, Dyzia, Oskara i Rojbera :201446

Życzę mnóstwa telefonów i chętnych do adopcji :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon cze 23, 2014 19:36 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

dana.b pisze:Na prośbę Ali zrobiłam ogłoszenia dla 6 Twoich kotów tj. Beci, Kotki, Czesi, Dyzia, Oskara i Rojbera :201446

Życzę mnóstwa telefonów i chętnych do adopcji :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy ślicznie o Rojbra miałam telefon ale mieli oddzwonić w ciągu tygodnia i cisza , więc chyba sie rozmyślili.....
Dziekuje :201461

lidka02

Post » Śro cze 25, 2014 12:50 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

Kola była u fryzjera :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:201461
Chłopczyk i jego ulubione miejsce
Obrazek
Kubek zły na pogodę
Obrazek

Moje ścierwko i rudy piwniczny
Obrazek

I oczko jedziemy do weta bo chyba źle skoczył chodzi wygiety w pałąk :| żałuje że porobiłam im pułki aż do sufitu :(
Obrazek
Lenka i jej ulubione miejsce ale kawy nie lubi :mrgreen:
Obrazek

I grubaska w sobote byliśmy u weta oczy ok krtań ok a ma zapalenie płuc , leki nie pomagają dziś znów do weta
Obrazek
I złapałam wczoraj ostatnią kotke na sterylkę aborcyjną dziś ją zawożę posiedzi tam trzy dni i odbieram , dwa koty z tej gromady mają strasznie zaropiałe oczy .

Obrazek
Obrazek

Jak by kto pytał maluchy zdrowe . :D

Leniwce :mrgreen: każdy po piwie . :|
Obrazek

lidka02

Post » Czw cze 26, 2014 4:04 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

żegnaj Kacperku [*]
do zobaczenia w lepszym świecie..
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw cze 26, 2014 8:15 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

śpij spokojnie, Kacperku [*]
Współczuję, Lidka :(
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw cze 26, 2014 10:39 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Trzyłapka w swoim domku ;)

KACPEREK ZA TM ....;(byłam u weta zawieźć kotke na sterylke i zabrałam Kacperka ...Zapytałam co mozna jeszcze zrobic bo problem wciąż ten sam leki nie działaja ;( Wet powiedział że może dać mu lekką narkoze i zajrzy głęboko w przełyk zgodziłam się ...I okazało sie że przełyk masakra same rany i nadżerki wszystko sie prawie rozchodziło , powiedział że ma pare tygodni życia z tym ......Nie kazałam go wybudzać odszedł spokojnie cztery miesiące dałam mu bólu dodatkowo , szkoda że ktoś wcześniej na to nie wpadł żeby to sprawdzic ;( gdybym wiedziała to wcześniej nie kazała bym mu sie męczyc , ale nie wiedziałam ....zadziwiało mnie ciągle to że mimo leczenia nie ma poprawy w jedzeniu ale na myśl mi nie przyszło że cos takiego może sie dziać tam głębiej .Cztery miesiące na conwie straszne to , on dzis tak sie tulił gadał do mnie jak by cos przeczuwał ;( .....Nie raz zamiast dawać ulgę narażamy zwierze na cierpienie na ból ....Przezywam to w tym roku po raz drugi .W styczniu mój skarb Dziewczynka a teraz Kacperek i za co to oboje byli tacy młodzi ;( Najgorsze że człowiek tak kocha tak sie zwiąże , znów odszedł mój drugi członek rodziny , kto nastepny będzie ;( oby nie....Wet powiedział że podjełam słuszną decyzje nie można myślec tylko o sobie i skazywać zwierzecia na taki ból gdy już sie wie jak jest

Obrazek
Obrazek

Zapłacz
Kiedy odejdzie,
Jeśli cię serce zaboli,
Że to o wiele za wcześnie
Choć może i z Bożej woli.
Zapłacz
Bo dla płaczących
Niebo bywa łaskawsze
Lecz niech uwierzą wierzący,
Że on nie odszedł na zawsze.
Zapłacz
Kiedy odejdzie,
Uroń łzę jedną i drugą,
I – przestań
Nim słońce wzejdzie,
Bo on nie odszedł na długo.
Potem
Rozglądnij się w koło
Ale nie w górę
Patrz nisko
I – może wystarczy zawołać,
On może być już tu blisko…
A jeśli ktoś mi zarzuci,
Że świat widzę w krzywym lusterku,
To ja powtórzę:
On wróci
Choć może i w innym futerku…

lidka02

Post » Czw cze 26, 2014 15:56 Re: U zbieraczki w domu cz-7Trzyłapka i maleńswo w Ds Kacper

ObrazekObrazekObrazek

niczego nie można było mu dać prócz spokojnego odejścia tam, gdzie nie ma bólu....trzymaj sie ,Lidziu :cry:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw cze 26, 2014 18:19 Re: U zbieraczki w domu cz-7Trzyłapka i maleńswo w Ds Kacper

Lidko tak bardzo Ci współczuję :cry:
Kacperku[*]

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

[poprzednia][następna]