phantasmagori pisze:Da się odkręcić, jeśli fundacja wpisze w tytule " zwrot darowizny (tytuł przelewu color1)"
coś wyjaśnię....
i tak pomagam i nadal będę pomagał wybranym, beznadziejnym albo trudnym przypadkom kotów z tego forum, tym niemniej środki (części) których zwrotu się domagam (gdyż zostały przeznaczone niezgodnie z moją intencją, na inne cele, niezwiązane z mała MI, w dodatku bez pytania kogokolwiek o zgodę) to podobny casus jak ostatnia sytuacja dot. fundacji która zbierała na nieistniejącego kota, bo środki również nie zostały chyba zagarnięte do cudzej kieszeni a na cele związane z działalnością tejże fundacji (w tym spłata długów).
ale aby nie posądzano mnie o materializm proponuję dwa warianty:
1. zwrot wyznaczonej (na pw wysłana do szenili) kwoty w ramach zwrotu wpłaty "darowizny" - wtedy sam rozdysponuję
2. sfinansowanie (dofinansowanie) badań, leczenia lub karmy dla WSKAZANEGO przeze mnie kociaka z tego forum, w limicie tej kwoty
- w drugim przypadku jak najbardziej legalny przelew z ramienia fundacji (w końcu do tego została powołana)
sęk w tym, że ani na wiadomość na forum ani na wysłaną na adres fundacji nie ma jakiejkolwiek reakcji (3 tygodnie mija)
p/s w przelewie tytuł był "na połamanego kociaka", z resztą wszystkie przelewy od darczyńców tej akcji były prawdopodobnie tej samej treści, a de facto środki zostały przeznaczone w głównej mierze na spłatę długów w lecznicy... jeszcze jakieś pytania ?
kot też człowiek...
04.06.2018 Myszunia [*]
13.08.2013 Lesio [*]