Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Werneu pisze:Jutro od rana bombarduje Wrocław jak się uda jak najszybciej przeprowadzić operacje to będę bardzo potrzebowała wsparcia, zaraz jedziemy na kolejne zastrzyki. Niedawno wstał i podreptał do kuwety, choć by nie wiem co i jak się czuł jak da rade idzie do kuwety, co to są za stworzenia człowiek już w lepszym stanie zdoił by się pod siebie.
Myślałam by być wiarygodna nakręcić Wam film lub zrobić zdjęcia, ale chyba lepiej jak każdy zapamięta go jako pełnego enargii i uroku kociaka niż w marnej kondycji ( chyba, że komuś bardzo zależy mogę zrobić i wysłać na pw) Ja się nie poddam walczę, wszystko w granicach rozsądku choć serce jest w kawałkach.
Werneu pisze:Jak jutro będę tylko coś wiedzieć od razu dam znać i jak będą szanse i rokowania na operacje to ruszymy z pełna parą. Narazie uciekamy do weta
Werneu pisze:Myślałam by być wiarygodna nakręcić Wam film lub zrobić zdjęcia, ale chyba lepiej jak każdy zapamięta go jako pełnego enargii i uroku kociaka niż w marnej kondycji ( chyba, że komuś bardzo zależy mogę zrobić i wysłać na pw)
Użytkownicy przeglądający ten dział: lis6502 i 155 gości