kociak z wodogłowiem !!! BIZON [*] [*] [*] 25.02.2014

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 23, 2014 19:55 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Jutro od rana bombarduje Wrocław jak się uda jak najszybciej przeprowadzić operacje to będę bardzo potrzebowała wsparcia, zaraz jedziemy na kolejne zastrzyki. Niedawno wstał i podreptał do kuwety, choć by nie wiem co i jak się czuł jak da rade idzie do kuwety, co to są za stworzenia człowiek już w lepszym stanie zdoił by się pod siebie.
Myślałam by być wiarygodna nakręcić Wam film lub zrobić zdjęcia, ale chyba lepiej jak każdy zapamięta go jako pełnego enargii i uroku kociaka niż w marnej kondycji ( chyba, że komuś bardzo zależy mogę zrobić i wysłać na pw) Ja się nie poddam walczę, wszystko w granicach rozsądku choć serce jest w kawałkach.
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Nie lut 23, 2014 20:00 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Werneu pisze:Jutro od rana bombarduje Wrocław jak się uda jak najszybciej przeprowadzić operacje to będę bardzo potrzebowała wsparcia, zaraz jedziemy na kolejne zastrzyki. Niedawno wstał i podreptał do kuwety, choć by nie wiem co i jak się czuł jak da rade idzie do kuwety, co to są za stworzenia człowiek już w lepszym stanie zdoił by się pod siebie.
Myślałam by być wiarygodna nakręcić Wam film lub zrobić zdjęcia, ale chyba lepiej jak każdy zapamięta go jako pełnego enargii i uroku kociaka niż w marnej kondycji ( chyba, że komuś bardzo zależy mogę zrobić i wysłać na pw) Ja się nie poddam walczę, wszystko w granicach rozsądku choć serce jest w kawałkach.

Nie mów tak :( Bizonek wyzdrowieje. Jakby była operacja to jakie jest prawdopodobieństwo że będzie po tym zdrowy i ile by to kosztowało?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie lut 23, 2014 20:03 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Ja o niczym innym nie myślę jak o tym, że on zaraz zacznie biegać i wskakiwać mi na plecy. Jak w październiku rozmawialiśmy o operacji to koszt miał być ok 2 tys. a co do rokowań operacji to już długa lista ryzyka i powikłań, a z drugiej strony szansa na dalsze życie.
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Nie lut 23, 2014 20:09 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

To może zrobić wydarzenie na FB, albo do Fundacji jakiejś napisać o zrobienie cegiełek na allegro? (teraz tylko fundacje mogą)
To ma dużą moc takie coś i dużo się potrafi zebrać kasy...

Spilett

Post » Nie lut 23, 2014 20:12 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Jak jutro będę tylko coś wiedzieć od razu dam znać i jak będą szanse i rokowania na operacje to ruszymy z pełna parą. Narazie uciekamy do weta
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Nie lut 23, 2014 20:15 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Skoro na połamaną Majeczkę u OlaLola udało się w jakieś 3 dni zebrać 300 zł, to i na Bizonka się uda nazbierać te 2 tysiące - tylko może to zabrać trochę więcej czasu. :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 23, 2014 20:15 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Werneu pisze:Jak jutro będę tylko coś wiedzieć od razu dam znać i jak będą szanse i rokowania na operacje to ruszymy z pełna parą. Narazie uciekamy do weta

Powodzenia!
Trzymaj się malutki Bizonku :ok: :ok: :ok: :ok:

Spilett

Post » Nie lut 23, 2014 23:15 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Werneu pisze:Myślałam by być wiarygodna nakręcić Wam film lub zrobić zdjęcia, ale chyba lepiej jak każdy zapamięta go jako pełnego enargii i uroku kociaka niż w marnej kondycji ( chyba, że komuś bardzo zależy mogę zrobić i wysłać na pw)

Weronika - nakręć koniecznie. Nie wrzucaj do sieci, ale po prostu MIEJ. i to w dwóch kontekstach .Jeśli byłaby zbiórka zawsze niedowiarkom możesz pokazać, albo kiedyś nam , trzymającym kciuki za Bizonka, jak będzie już dobrze....tak dla porównania...bo przecież już jest ogromna różnica....
kciuki za malucha :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie lut 23, 2014 23:39 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Boże tylko nie to :( dlaczego ???? Ja napewno dorzucę do operacji trzeba go ratować za wszelka cenę bo na to zasługuje ten mały- wielki kotek :cry: :cry:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie lut 23, 2014 23:52 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Cały czas śledzę losy Bizonka, od kiedy był maciupki. To co piszesz Werneu po prostu zwaliło mnie z nóg. Niby byliśmy przygotowani na taką sytuację , bo kiedyś pisałaś że taka operzcja będzie kiedyś prawdopodobnie potrzebna i że być może stan Bizonka będzie się z czasem pogarszał jednak miałam nadzieję że to nastąpi dużo później.
Ratuj go Werneu, ja też Ci pomogę finansowo, Bizonek jest w moim sercu, widziałam wszystkie jego filmy jakie wrzuciłaś, jest taki kochany.
Życzę Ci siły i wytrwałości bo ciężka praca przed Tobą, ale wierzę że wszystko dobrze się skończy.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

KACPER[*]22.05.2009-24.04.20011 ...JENNY[*] 25.07.2000-10.09.2013 .... LENKA-22.05.2009 ............... MAJA-13.06.2011 .............................ETNA- 30.01.2010
........................... Kocham Cię Jenny - wróć do mnie !

Gunia1

Od: Pt lip 12, 2013 22:06

Post » Pon lut 24, 2014 0:25 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

On jest taki kochany, nie poddawał się od małego, teraz też będzie walczył bo widać że chce żyć. I zrobimy wszystko, żeby mu w tym pomóc. Trzymaj się. Dacie radę - i Bizonek i Ty. Trzeba w to wierzyć mocno.
Też postaram się dołożyć, niewiele będę mogła, ale ziarnko do ziarnka ......

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Pon lut 24, 2014 8:00 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Bizonku :( :( :( :( :(
Walcz maleńki słodziaku!
Tak mi przykro,że wspomóc nie mogę :( :( :( , ale chociaz wątek podrzucę, by więcej osób przeczytało
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lut 24, 2014 8:11 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Bizonku, walcz koteczku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lut 24, 2014 8:27 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

to bardzo smutne....
Od samego poczętku śledzę wątek, wspaniałe zdjęcia i filmy, cudowny kotek.
Bizonek jest moim ulubieńcem.
Jestem gotowy do pomocy, czekam na kolejne informacje o kotku.

bizon2013

Od: Nie paź 20, 2013 17:31

Post » Pon lut 24, 2014 8:29 Re: POTRZEBUJE POMOCY !!! kociak z wodogłowiem !!!

Dziś odrobina nadziei Bizon się podnosił wstawał, jak jechaliśmy do weta to mruczał, kręcił się na posłaniu, patrzał na mnie. Niestety musiałam go zostawić na cały dzień u weta, bo zaraz wychodzę do pracy i wracam ok 22 i od razu jadę po niego. A we Wrocławiu nikt nie odbiera. Chciała bym wieczorem odebrać go takiego jak dawniej. Wieczorem napisze jak tylko go odbiorę od weta i dodzwonię się do Wrocławia. Teraz też codziennie dwa razy dziennie leki ok 50 zł, za dzisiejsze hotelowanie tez pewnie policzą, dojazdy do weta. Już zadzwoniłam do Pani Beaty zaprzyjaźnionej farmaceutki zrobi mam leki z większą dawką. Już koszty rosną z każdą chwilą.
Do wieczorka po 22 będziemy w domu.
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

[poprzednia][następna]