TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 19, 2013 22:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

A co tutaj taka cisza?
Justyna jak się czujesz?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob paź 19, 2013 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:A co tutaj taka cisza?
Justyna jak się czujesz?

Fatalnie :( Boli mnie i to bardzo głowa , kości i gardło , katar tylko śladowy :roll:
A ja dzis na dodatek byłam umówiona z Lodzią i zaniosłam jej 20 puszek dla kotów i psów i juz nie miałam siły wracać , psy były tylko na siku :(
A jeszcze u Lodzi nowy kot pod blokiem , prawdopodobnie to Ciapek zaginiony z oś G .

I ciąg dalszy złych wieści :

Boneczka znów ma nawrót chorych oczek i to mocny :(

A Miki ma ropnia na ogonie :(
W poniedziałek jedziemy do weta .

A też dzis kupiłam 8 około 2 kg kurczaków po 5.99 zł za kg a jutro jade z koleżanka po pampersy nr 4 , bo sa po bardzo atrakcyjnej cenie :)
Ale nie ma nawet po normalnej nr nr 6 , a byłam w trzech marketach , bardzo Was proszę zwracajcie uwagę gdzie sa pampersy 6 , bo idzie ich sporo , bo uzywaja ich Wincenty, Maksiu i Etna .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob paź 19, 2013 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justyna jak się czujesz?

Dołączam się do zapytania. Justyś czyżbyśmy chorowały synchronicznie ?

Ups ! już odpowiedziałaś

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Sob paź 19, 2013 23:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Grosziwo pisze:
Justyna jak się czujesz?

Dołączam się do zapytania. Justyś czyżbyśmy chorowały synchronicznie ?

Ups ! już odpowiedziałaś

No ba, coś razem musimy robić , i nawet podległość kilkudziesięciu kilometrów nam w tym nie przeszkodzi :mrgreen: Oj zdrowiej i Ty nam :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 19, 2013 23:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justyś ja mam kropelki do oczu przeciwzapalne, których już nie muszę podawać Soni.
Prawie pełna buteleczka, nazwa "NACLOF"
Zapytaj wetki, jak coś to wsadzam w kopertę i wysyłam poleconym.

Zdrowiejcie dziewczyny :ok: :ok: :ok:

Justyna a Ty nie ruszaj się z domu jeśli koniecznie nie musisz :evil:
Lodzia też może ruszyć szanowne cztery litery po karmę. Nie musi być obsługiwana.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie paź 20, 2013 21:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justynka bidula ledwie widzi na oczy, dlatego nie pisze :(

A ja wstawię jeszcze fotki z Figowego Domku

Suri na drapaku :)

Obrazek

Obrazek

Figa uwielbia siedzieć na parapecie w sypialni i spoglądać na ptaszki :)

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon paź 21, 2013 19:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

a moje koty wybiórczo z drapaka korzystają. Do hamaka to bym je musiała przyspawać chyba, bo panikują ... :roll: totalnie
no i wolą drapać kanapę niż słupek... :evil:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon paź 21, 2013 22:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Justynka bidula ledwie widzi na oczy, dlatego nie pisze :(

A ja wstawię jeszcze fotki z Figowego Domku

Suri na drapaku :)

Obrazek

Obrazek

Figa uwielbia siedzieć na parapecie w sypialni i spoglądać na ptaszki :)

Obrazek

Obrazek

Szcześciary :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 21, 2013 22:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

izydorka pisze:a moje koty wybiórczo z drapaka korzystają. Do hamaka to bym je musiała przyspawać chyba, bo panikują ... :roll: totalnie
no i wolą drapać kanapę niż słupek... :evil:

Bo kanapa sie lepiej targa :mrgreen: , ale tak na poważnie to wiele kotów woli wersalki itp niż drapaki i z tego powodu często tracą domy :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 21, 2013 22:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Justyś ja mam kropelki do oczu przeciwzapalne, których już nie muszę podawać Soni.
Prawie pełna buteleczka, nazwa "NACLOF"
Zapytaj wetki, jak coś to wsadzam w kopertę i wysyłam poleconym.

Zdrowiejcie dziewczyny :ok: :ok: :ok:

Justyna a Ty nie ruszaj się z domu jeśli koniecznie nie musisz :evil:
Lodzia też może ruszyć szanowne cztery litery po karmę. Nie musi być obsługiwana.

NACLOF bardzo sie przyda Boneczce , byliśmy u weta i dostała zastrzyk przeciw zapalny , no i antybiotyk i do domu w tabl .
A Miki też jest na antybiotyku i jeśli nie będzie poprawy to w czwartek do kontroli ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 21, 2013 23:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

No to jutro wyślę poleconym.
:ok: :ok: :ok: Za zdrówko kociastych i Twoje.
Jak się dzisiaj czujesz?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon paź 21, 2013 23:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:No to jutro wyślę poleconym.
:ok: :ok: :ok: Za zdrówko kociastych i Twoje.
Jak się dzisiaj czujesz?

Kochana bardzo dziekuje :1luvu:

A jak sie czuje , no w dzień wydawało sie lepiej , ale teraz szkoda gadać :roll: , i tu podziękowania dla Miko -bs za teraflu :1luvu: A tobie za odparniacze :1luvu:

A psy Sara i Etna wieczorem mnie dosłownie zaciągały do parku :twisted: , bo przez dwa dni nie biegały i nawet nie miałam siły protestować :roll: , za to w domu dają popalić , Maksio tez nie jest dłużny :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto paź 22, 2013 0:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Bo to tak jest z choróbskiem, że w dzień człowiek czuje się w miarę dobrze, a wieczorem masakra.
Dbaj o siebie. Na szczęście ten tydzień ma być ciepły i słoneczny :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto paź 22, 2013 6:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Ala jedzie dziś z Miko na pobranie krwi i badania. Wczoraj gość zrobił bardzo rzadką kupę - zebrałam ile się dało, to wetka sobie obejrzy. Bo ona jasna była, taka beżowa. Jeśli będzie potrzeba zrobimy też USG. Wczoraj nie pojechał na badania bo dostał śniadanie :oops: a ja od piątku wieczór walczę z nerką i jak nie mam noża na gardle to nie wychodzę.

PS: u Miko to na 90% FIP. Czekamy jeszcze na badania krwi, ale szanse są minimalne. Zaczął się zbierać płyn w brzuszku małego. :cry:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto paź 22, 2013 20:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justynko,

nie moglam się do Ciebie dodzwonić, więc piszę tutaj
Wysłali dziś paczkę z zooplusa, może będzie jutro, może pojutrze. Kurier będzie dzwonił, czy coś masz nie tak z telefonem?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

[poprzednia][następna]