Kocia rodzinka na balkonie. Pani ['] Pan ['] została kotka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 02, 2013 18:23 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Bardzo dziękuję za wiadomości o koteczkach Obrazek

ja też podążam z wieściami takimi oto, -
burasa-gwałciciela :evil: już zabrałam z lecznicy i parę godzin musi poczekać na wypuszczenie z kontenerka.
Obrazek
Obrazek

Co do koteczki, a matki tych 4 maluszków, to wetka powiedziała, że w ciąży nie była, i rzadko się zdarza aby kotka miała tak zniszczoną przez porody macicę, :(
Już sobie bidactwo odpocznie, tylko budka by jej się jakaś przydała, bo ona tam nic nie ma.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lip 02, 2013 18:51 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Anna61 pisze:burasa-gwałciciela :evil: już zabrałam z lecznicy i parę godzin musi poczekać na wypuszczenie z kontenerka.
Obrazek
Obrazek

Już sobie bidactwo odpocznie, tylko budka by jej się jakaś przydała, bo ona tam nic nie ma.

Przystojny ten ich tatulek :1luvu:

Ania, budkę mamunia dostanie, tak jak obiecałam. TŻ już piankę dokupił specjalnie i styropian 8 cm, bo powiedział, że mamunia musi mieć budę jak się patrzy.
W ten weekend wyjeżdżamy, ale w następny postaramy się zrobić. A nasze budy są de best :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lip 02, 2013 20:04 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Ładny tatuś, śliczna mamunia to dziwicie się, ze takie ślicznotki dzieci :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto lip 02, 2013 21:37 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pisiokot pisze:
Moim wszystkim ciociom, a zwłaszcza Cioci Renacie i jej dziewczynom macham swoją męską łapą :cat3:
Szykujcie się - niebawem przybywam :D

Obrazek

Franusiu Szary Nosku :1luvu: Czekamy!!!
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Śro lip 03, 2013 7:55 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Aniu pisiokot, a to już wiadomo, że ma jajeczka?

Chciałam bardzo podziękować za wpłaty na koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kasia1568 - 35zł. :1luvu:
mb - 50zł. :1luvu:
pirulasińska - 150zł. :1luvu:

Tą kwotę podzielę po równo na dwa domki, dziękuję serdecznie. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lip 03, 2013 9:57 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Eeee, nie wiadomo, tylko my tak zaklinamy...

Poguglowałam trochę w temacie, jak odróżnić kotkę od kocura i oprócz informacji, które tu na forum są chyba powszechnie znane (ale dla mnie były nowe):
"Kocury mają genitalia które wyglądają jak dwukropek - dwie kropki, jedna pod drugą. Górna kropka to odbyt zaś dolna do penis. Pomiędzy dwoma kropkami jest mała odległość. W tym miejscu, pomiędzy odbytem a penisem to moszna i jądra które jeszcze się nie pojawiły."
"Genitalia kotki wyglądają jak przecinek, pionowa szparka. Górna kropka to odbyt zaś dolna kreska to wagina. Jak porównasz do siebie kilka różnych kotków zobaczysz różnicę pomiędzy odległością odbytu od penisa u kocurka i odległości odbytu od waginy u kotki. U kotek odległość ta jest o wiele mniejsza. Wygląda to tak jakby wagina była związana z odbytem lub dzielił ją od niego zaledwie milimetr."

było tam jeszcze takie zdanie:
"Jeśli chcesz się upewnić czy kotek jest płci męskiej delikatnie naciśnij otwór moczowy. Jeśli wyjdzie kawałek penisa masz pewność że masz do czynienia z małym kocurkiem."

Pisiokot, NACISKAŁAŚ? :twisted:

A tu ktoś zamieścił zdjęcia podogonia trzydniowych kociaków obu płci i WIDAĆ :oops: różnicę:
viewtopic.php?f=1&t=57871
mirka_t pisze:Obrazek kocurek Obrazek kotka
Ostatnio edytowano Śro lip 03, 2013 14:01 przez pirulasińska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Śro lip 03, 2013 10:14 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

hahahahaha zaraz padnę :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro lip 03, 2013 11:14 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pirulasińska pisze:[...]"Kocury mają genitalia[...]"

oj ten wujek Google!
malutkie kocurki mają malutkie fajfuski i malutkie jajusia
duże kocurki mają duże fajfusiki i duże jajusia (jeśli oczywiście jeszcze ich nie złapałyśmy)
pirulasińska pisze:[...]"Genitalia kotki[...]"

genitalja kotki?
po prostu malutka picuchna!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro lip 03, 2013 14:02 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

pirulasińska pisze:Pisiokot, NACISKAŁAŚ? :twisted:

Dziewczyny, no zlitujcie się :oops:. Nic nie będę naciskać :evil:
Do pani dr idziemy we wtorek to się rzecz wyjaśni. Na moje jednak trochę doświadczone oko to chłopak, a charakterologicznie to chłopak na 1000% :!: .

Słuchajcie, on jest obłędny, ten koleżka mały.
Jest odważny, przebojowy (ale nie chuligan - nie wisi na firankach np. :wink:), ale przy tym grzeczny 8O. Jak on to robi, to jego wielka tajemnica :D
Uwielbia, żeby na niego zwracać uwagę i robi to w bardzo ujmujący sposób "na słodkiego aniołka" :D .
Pozuje do zdjęć - robi miny jak zawodowy model :lol: Ta jego siostrzyczka to taka słodzinka skromniutka - a on: żadnych kompleksów.
Różnica między nimi jest taka, że jego zawsze widać, za malutką z kolei trzeba się rozglądać, żeby sprawdzić gdzie jest.
Pierwszy do michy. Inicjuje chłopięce - bądź co bądź zabawy - w dzikie bijatyki i oczywiście zawsze wygrywa.
Na drapaku zajmuje najlepsze miejsce czyli beret, ew. najwyższe czyli drugi beret.

No czad po prostu.
Przy tym zna miarę, nie przegina, wie jak podejść ludzia, wie, jak podejść dorosłe koty ... Cwaniak mały, w którym nie sposób się nie zakochać :1luvu:.
Renatko, jak on trafi do Ciebie, to Twoje dziewczyny będą zachwycone, zobaczysz :D. To taki babski król, który owinie sobie je dookoła palca.

Potem wstawię Wam kilka fotek z dzisiejszego dnia, panicz jak zwykle pozował jak gwiazdor :mrgreen:.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro lip 03, 2013 14:06 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

uśmiałam się :P musicie mieć z tych maluchów niezły ubaw :ryk: Chłopak da sobie radę :1luvu: :1luvu:

kasia1568

Post » Śro lip 03, 2013 14:10 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

kasia1568 pisze:uśmiałam się :P musicie mieć z tych maluchów niezły ubaw

Ubaw, ubawem, nie powiem, pękamy ze śmiechu z tych cudaków, no ale odkąd one są to ja Kasiu nic nie mogę przez nich zrobić :roll:
Mam trochę wolnego, tyle rzeczy sobie zaplanowałam to zrobienia i nici z tego. Albo się z nimi bawię, albo im robię zdjęcia, albo jak troskliwa kwoka patrze gdzie są, albo wstawiam posty na forum, albo je miziam ...
i cały dzień z głowy :oops: :D
Obrazek

pisiokot

Post » Śro lip 03, 2013 14:15 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Wcale sie nie dziwię, prawdopodobnie też bym nic nie robiła. Toż to one są takie do miziania :1luvu: .Ciekawe jak miewją dziewczynki z drugiej pary. :kotek: :kotek: .
Ja uwielbiam czytać te wszystkie Wasze nowinki :P i też niewielę mogę zrobić

kasia1568

Post » Śro lip 03, 2013 14:30 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

Znowu zaglądałam Szaremu Noskowi pod ogonek i już głupia jestem całkiem 8O.
Teraz to mi ta dziurka na dziewczyńską jednak wygląda ... :(.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro lip 03, 2013 14:37 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

w końcu się chłopak wkurzy i Cię dziabnie :ryk: jak tak ciągle będzie oglądany pod ogonkiem :D

kasia1568

Post » Śro lip 03, 2013 15:00 Re: Kocia rodzinka pilnie potrzebuje DS lub DT, mają DT:)

zwariować można :ryk: :ryk:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

[poprzednia][następna]