No i jak pogłaskać wszystkie przed wyjściem do pracy

No i gdzie stawiać tyle kuwet. Teraz mam dwie, bo jedna wydawało mi się za mało.

Tak wiele wątpliwości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:Beliowen pisze:kordonia pisze:Aska125! Może to zabrzmi dziwnie, ale mam dupokojowe właśnie mieszkanie
Też mi się kiedyś wydawało to abstrakcją, ale teraz wiem, ze mimo wszystko moje koty są szczęśliwe- widzę to codziennie w ich pięknych trwarzyczkach
Pozdrowienia
Maryla ma kawalerkei 10 kotów
i żyję
i absolutnie nikogo nie namawiam do dokocenia sie, absolutnie
anna57 pisze:Kordonia, cudne zdjęcia![]()
ja mam dwie duże kuwety na siedem kotów i starcza![]()
Catrina pisze:anna57 pisze:Kordonia, cudne zdjęcia![]()
Ja ostatnio przeczytałam w książce że kuwet powinno być o jedną więcej niż kotów. U mnie to niewykonalne, mają 1 kuwetę i jest ok.
anna57 pisze:Catrina pisze:anna57 pisze:Kordonia, cudne zdjęcia![]()
Ja ostatnio przeczytałam w książce że kuwet powinno być o jedną więcej niż kotów. U mnie to niewykonalne, mają 1 kuwetę i jest ok.
To ja bym musiała mieć osiem![]()
Ciekawe, gdzie bym je postawiła
Catrina pisze:Kordonia a one wszystkie z Wami spią? Bo moje 3 zawsze spią ze mną i nic ich nie ruszy z ich święcie im należnych miejsc
kordonia pisze:Oczywiście, uwalają sie na nas jak 10 odważników- nie można się ruszyć przez całą noc, dlatego poszłam na kompromis z TŻ-em, który nie lubi z nimi spać, i wpuszczamy je do sypialni tylko w weekendy
eve69 pisze:My spimy pod 15 chwilowo
P ostatnio marudzi ze go wciskamy w sciane![]()
Catrina pisze:anna57 pisze:Kordonia, cudne zdjęcia![]()
Wima pisze:Powaliła mnie wizja 22 kuwet, może jedna duża - taka piaskownica z podwórka
![]()
A z taka ilością kotów to żadna zima nie straszna![]()
I człowiek nigdy nie jest sam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wix101 i 133 gości