renatab pisze: Nie jestem zarejestrowana na Woli tylko na Bemowie.
Dla Wolszczaków w sumie nieważne, skąd te talony i gdzie jesteś zarejestrowana.
Wszystkie koty są nasze!

Dzięki za wielką robotę dla nich!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
renatab pisze: Nie jestem zarejestrowana na Woli tylko na Bemowie.
mziel52 pisze:Może najpierw ustalimy, iloma talonami mogą dysponować cmentarniaki? Obawiam się, że potrzeb jest więcej niż talonów, zwłaszcza że talon nie jest z gumy i jeśli leczenie kota się przedłuża, czy wymaga większych badań, to trzeba dać kolejny talon.
mziel52 pisze:O talonach była mowa i koty cmentarne były sterylizowane i leczone na talony od lat. Miewała je p. Wiesia, trochę dawali sympatycy wątku i dziewczyny, które łapały koty. Pamiętam taki samochodowy rajd po talonowe kotki z paru lecznic (Ochota, Śródmieście), które się wypuszczało w asyście p. Wiesi na cmentarzu. P. Wiesia współpracowała też z Ewą Lenc z Koterii. Przykładem również mój Buraczek - siedział w szpitaliku jako talonowiec "mokotowski" na Kosiarzy (dzięki Praksedzie), dopóki nie został moim kotem. Wszystko to jest opisane na wątkach z poprzednich lat.
Zawsze jednak jest więcej potrzeb niż talonów. Karmiciele naprawdę nie są rozrzutni, trzeba im zaufać, że kierują się przede wszystkim dobrem kota.
ewaw pisze:Dzwoniłam dziś do lecznicy na Osowskiej, bo wysłałam tam kilka razy maila i nie dostałam odpowiedzi.
Z tego, co udało się ustalić pani, z którą rozmawiałam (dr Wojciechowskiej nie było),
do zapłaty za kotkę z ropieniem jest równo 200 złotych.
Dopytam tylko - czy to była kotka przywieziona przez Panią Elżbietę Brzezińską?
Bo taką właśnie kotkę odnaleziono w dokumentacji.
Nie znam nazwisk, stąd dopytuję.
Jeśli tak, to jest to ta kotka.
meggi 2 pisze:Jedynym kotem za ktorego było zaplacone z funduszu wolszczaków był kot Pumek gdzie suma wyniosła tylko 109zł u dr. Wojciechowskiej. Wszystkie następne koszty leczonych kotów p. Wiesia załatwiała dofinansowanie z fundacji, o czym zawsze pisałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: agaruu, Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 218 gości