czyli co? fryzjer i golarka zostaje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maupa pisze:jasdorku słodki, już są nowe bannerki na miss i mistera na luty, możesz odpiąć ten![]()
maszviewtopic.php?f=20&t=150611
isabell36 pisze:Maupa pisze:jasdorku słodki, już są nowe bannerki na miss i mistera na luty, możesz odpiąć ten![]()
maszviewtopic.php?f=20&t=150611
ja skorzystałam - dziękuję
jozefina1970 pisze:Przekopiuję z innego wątku bo mam wrażenie, że któraś z naszych sióstr pracuje w salonie firmy na O.?
Nie chcę zakładać kolejnego wątku a mam pytanie:
Uznałam, że czas na rozstanie się dotychczasowym operatorem sieci komórkowej. W podjęciu decyzji dopomogła pani z Orange, która zadzwoniła z propozycją przeniesienia numeru do nich.
1. abonament ok. 59 ,-
2. w tym 600 min na rozmowy
3. obniżenie abonamentu o około 15,- ponieważ posiadam neostradę.
Pomyślałam, że propozycję przemyślę
A ja potrzebuję
Owszem, 600 minut na rozmowy - fajnie ale potrzebowałabym tego używać wymiennie z sms - to znaczy aby minuty przechodziły mi smsy a nie, 600 minut na rozmowy (bo i tak nie wykorzystam) a za smsy dodatkowo płatne
I mały pakiecik jakiegoś dostępu do internetu, może bo pierwszy raz w życiu będę miała smatfona - szkoda, żeby mi się marnował tylko na rozmowyCzasami przyda się nawigacja i takie tam. Bo rozumiem, że skoro w domu mam neostradę a w telefonie wi - fi to będę mogła jakoś skonfigurować to wszystko i w domu lecieć na wi - fi? Czy wtedy komp musi być włączony?
Kurczę, może jest tutaj ktoś z Oranga, przez telefon z dogadaniem się może być różnie - czy da się wziąć taki abonament abym była zadowolona?
Najbardziej zależy mi na tych minutach wymienialnych na sms bez dodatkowych opłat.
Byłam na stronie Oranga ale trudno tam mi się rozeznać, od lat byłam w jednej sieci ale zaczynają mnie denerwować.
Owszem, 600 minut na rozmowy - fajnie ale potrzebowałabym tego używać wymiennie z sms - to znaczy aby minuty przechodziły mi smsy a nie, 600 minut na rozmowy (bo i tak nie wykorzystam) a za smsy dodatkowo płatne
I mały pakiecik jakiegoś dostępu do internetu, może bo pierwszy raz w życiu będę miała smatfona - szkoda, żeby mi się marnował tylko na rozmowy
AniHili pisze:Ja nie z sieci na O., ale mam smartfona i rzeknę Ci, że jak najbardziej, można skonfigurować tak, żeby korzystać z wi-fi w domu
Maupa pisze:jozefina1970 pisze:A ja potrzebuję
I mały pakiecik jakiegoś dostępu do internetu, może bo pierwszy raz w życiu będę miała smatfona - szkoda, żeby mi się marnował tylko na rozmowy
ja to polecam Play. moja mama pracuje w Orąż, ma w nich telefon ze zniżką pracowniczą, młodszy brat ma u nich telefon ze zniżką pracowniczą, a i tak mając oboje MNIEJSZE pakiety ode mnie płacą prawie dwa razy więcej (zwłaszcza brat - mama nie używa internetu). w dodatku pakiety internetowe w Orąż są bezczelnie zrobione: już nie raz i nie dwa przyszedł do młodego rachunek na kilkaset złotych (!) za to, że smartfon, pracując w tle, pobierał czasem dane z internetu - na to się musisz przygotować.
play tymczasem po wykorzystaniu pakietu internetowego zwalnia prędkość przesyłu (internet chodzi wolniej), ale nie pobierają żadnych opłat. w abonamencie za 39 zł (ja mam taki) masz do wydania prawie 140 zł co miesiąc (a internet liczony jest oddzielnie, znaczy - nie jest liczony wcalejeśli wybierzesz odpowiednią taryfę). nie orientowałam się, jak wygląda wymiana minut na smsy, bo mnie akurat interesują wyłącznie smsy, nie jestem w stanie przegadać nawet 100 minut.
podsumowując, bardzo polecam play
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Meteorolog1 i 349 gości