Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Podsumowanie otrzymanej gotówki z bazarku :
50 zł. Kropeczka13 (broszka i kolczyki
20 zł. Meg2 broszka
30 zł. anksunamun broszka
= 100 zł. - przelałam na konto Chatki
10 zł. Alienor - chyba wpłata bezpośrednio na konto Chatki
Anett84 pisze:Dorotko, jakiś czas temu pisałaś o Almie, o zbiórce pod koniec marca
ja bym chętnie się na coś takiego wybrała, jeśli jeszcze to jest aktualne.
Anett84 pisze:Dorotko, jakiś czas temu pisałaś o Almie, o zbiórce pod koniec marca
Mara S pisze:Anett84 pisze:Dorotko, jakiś czas temu pisałaś o Almie, o zbiórce pod koniec marca
A jak tam z Twoim dyżurowaniem - nadal myślisz by robić czasem jakiś 1 dyżur?
Anett84 pisze:Aha, Pani która miała zabrać do siebie ostatniego z Mikrusków nie przyjechała po niego we wtorek i w ogóle się nie kontaktowała, także proszę dalej ogłaszać malucha
CatAngel pisze:Anett84 pisze:Aha, Pani która miała zabrać do siebie ostatniego z Mikrusków nie przyjechała po niego we wtorek i w ogóle się nie kontaktowała, także proszę dalej ogłaszać malucha
Ja miałam zapytanie o malce.Podesłac do Ciebie
Mara S pisze:Musimy pomyślec o jakiejś mokrej karmie - Aro czy ta Bozita już nie jest aktualna?
Kasiekkasiek pisze:Mara S pisze:Musimy pomyślec o jakiejś mokrej karmie - Aro czy ta Bozita już nie jest aktualna?
Parę stron wczesniej pisalam o Whiskasie - 4x400g po 10 zł w Biedronce.
CatAngel pisze:Anett84 pisze:Aha, Pani która miała zabrać do siebie ostatniego z Mikrusków nie przyjechała po niego we wtorek i w ogóle się nie kontaktowała, także proszę dalej ogłaszać malucha
Ja miałam zapytanie o malce.Podesłac do Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 63 gości