Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basiag pisze:Dzwonił dziś jeden chętny pan, ale mam trochę obaw:
- jest to duży dom - czy kotka się w nim nie zagubi?
- w domu jest też pies, który podobno boi się kotów (kiedyś mieli) i udaje, że ich nie widzi – czy w tym przypadku nie poczuje się silniejszy i nie będzie chciał się „mścić” na kocim rodzie?
- w domu jest też dziecko 5-letnie – boję się czy sprosta odpowiedzialności (np. latem niedomknięte drzwi do ogrodu).
Basiag pisze:Dzwoniła też dziewczyna - kupuje z innej hodowli kotkę i chciałaby drugą mniej więcej w tym samym wieku, tak że przyszłyby do domu w tym samym czasie. Wynajmują mieszkanie, zanim zamieszkają „na swoim” być może wynajmą inne, zamierzają mieć dzieci. Czy to nie za duży stres dla ślepaczka?
Tysiące myśli kłębi mi się w głowie, bo sprawa jest świeża i jeszcze nie ochłonęłam.
Wiem, że macie duże doświadczenie w tym temacie. Bardzo proszę o radę. Będę wdzięczna za każdą sugestię.
Basiag pisze:Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie i rady. Będę tu i na fb zaglądać i wspierać jak się da.
jerzykowka pisze:Wszystkich beneficjentów marcowych pragniemy przeprosić za pewne pomocowe opóźnienie, które wynikło w wyniku choroby "zamawiacza". Paczki powinny pojawić się pod koniec tego lub na początku przyszłego tygodnia. Dajcie znać gdy dotrą, prosimy.
Uściski i kciuki za Waszych podopiecznych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.AnnMarie. pisze:jerzykowka pisze:Wszystkich beneficjentów marcowych pragniemy przeprosić za pewne pomocowe opóźnienie, które wynikło w wyniku choroby "zamawiacza". Paczki powinny pojawić się pod koniec tego lub na początku przyszłego tygodnia. Dajcie znać gdy dotrą, prosimy.
Uściski i kciuki za Waszych podopiecznych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meldujemy posłusznie, że właśnie przed chwilą odwiedził nas kurier ze wspaniałą paczką z Zooplus'a![]()
Uczta na całego - kociarnia właśnie delektuje się Bozitą z królikiem w galarecie![]()
![]()
![]()
![]()
BAAAARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE. TO NAPRAWDĘ WIELKA POMOC, ALE I PRZEMIŁE UCZUCIE, ŻE NIE JESTEŚMY SAMI ZE SWOIMI KŁOPOTAMI....
Ania i zwierzyniec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 90 gości