pieprzyk i bengalek we wspaniałym DT u pieprzowej od str. 10

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 29, 2012 0:28 Re: pieprzyk i bengalek we wspaniałym DT u pieprzowej od str

Wspaniale wiesci :ok: :1luvu: bardzo Ci dziekuje, ze się nad nimi zlitowalas, Miyouki moglaby już nie zyc, jakby jeszcze troche polazila po mrozie z zapaleniem pluc :( wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia kociaki- w najlepszym domku pod slonkiem :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob gru 29, 2012 1:30 Re: pieprzyk i bengalek we wspaniałym DT u pieprzowej od str

Nie ma za co mi dziękować. Po prostu, miały być na tydzień, ale trochę się przedłuży. ;) A dom wcale nie taki najlepszy, muszę zmodyfikować osiatkowanie okien, bo przy trójce nie wytrzyma. Miyuki to kochana przylepa, ma najbardziej miziasty charakter ze wszystkich kotów, jakie poznałam. Borys z kolei to perfidny opryszek, drań i łobuz. :D
Obrazek

pieprzowa

Od: Pon maja 28, 2012 14:03

Post » Sob gru 29, 2012 12:58 Re: pieprzyk i bengalek we wspaniałym DT u pieprzowej od str

Uwielbiam takie duety bo sama mam taki :D tyle ze pingwinia plus rudzielec :twisted: pingwinia aniolek a rudy nieznosny lobuz :)
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

[poprzednia]