POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY !!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 16, 2012 23:35 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

EVA2406 pisze:
Zofia.Sasza pisze:
WeraW pisze:Zofia, nie zaśmiecaj wątku.

W takim razie pozwolę sobie zwrócić się z pisemnym zapytaniem o waszą działalność (dysponuję screenami) do zarządu TOZ.

Gdzie tylko się pojawisz zaraz jest jakiś dym. Kobieto, opanuj się i przestań się wszystkich czepiać.

Masz racje EVA, dla mnie to jest czlowiek bez serca, wchodzi na watki i sieje zamet, usypiala by wszystko co sie rusza, wszyscy co maja wiecej niz jednego kota to zbieraczki, wszystko kto cos robi to zle. Ja jestem ciekawa co Ona robi..

Tez bym chciala miec jednego kota i to rasowego :twisted:

A ja wlasnie lece na obchod karmic bezdomniaki, wszystkie je kocham i nie usnelabym wiedzac, ze czekaja na jedzonko :1luvu:

A Zofia.Sasza juz pewnie smacznie spi , takiej to dobrze !!!!!
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Sob lis 17, 2012 0:26 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Zofia.Sasza pisze:Ponieważ w stosownym wątku nie doczekałam się odpowiedzi - pytam tu. Czy kocięta chorujące obecnie w Policach na pp były szczepione? A jeśli tak, to którą szczepionką?

Zofia.Sasza pisze:Oczywiście OPP może ignorować zadawane w domenie publicznej pytania. Jest to jednak taktyka wysoce nieefektywna :( Działalność TOZ Police budzi wątpliwości. Powinny one zostać wyjaśnione.

Zofia.Sasza pisze:Czemu organizacja pożytku publicznego nie zachowuje podstawowych standardów (gromadzi w jednym pomieszczeniu stado nieszczepionych kociąt)? Proszę sprawdzić, jaką kasę kosi TOZ z 1 procenta. Jedna szczepionka w hurcie to ok. 15 zeta... Przykro mi, ale będę interweniować w Zarządzie Głównym TOZ :(

Zofio Saszo nie znam Cię, ale Twoje wypowiedzi brzmią okropnie. Straszysz, grozisz, uderzasz z najwyższego dzwonu. Przypominasz mi niejaką pluskwę6, która w podobny sposób usiłowała rozwalić pewną krakowską fundację powołując się na dobro ogólne, prawa darczyńców, przejrzystość i transparentność, pisała pisma, nasyłała kontrole, a tak naprawdę chciała zrekompensować w ten sposób swoje własne problemy.
Od jakiegoś czasu śledzę wątek dziewczyn z TOZ Police, podziwiam je i w bardzo skromny sposób staram się pomóc. Wkurza mnie gdy ktoś z zewnątrz wie lepiej i ocenia sytuację. Każdy z nas i dziewczyny z Polic także staramy się pomagać jak najlepiej i nikt z zewnątrz nie ma prawa tego oceniać, ani rozliczać. Bo tylko osoby zaangażowane wiedzą jakie są możliwości. A czasami naprawdę nie da się inaczej - wiem to z własnego doswiadczenia. To jest prosty wybór, każdy robi to co robi, prosi o pomoc, kto chce ten pomaga - przymusu nie ma. To jest kwestia zaufania. Nie chcesz/nie możesz pomóc - nie przeszkadzaj.
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob lis 17, 2012 21:06 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Kinga Warmijska pisze: Nie chcesz/nie możesz pomóc - nie przeszkadzaj.

Cytuję, aby wszyscy nieżyczliwi zauważyli, zapamiętali i zastosowali się.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob lis 17, 2012 22:09 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Nie lis 18, 2012 9:46 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Jak się czuje Gabi i pozostałe kociaste?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 18, 2012 11:59 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Zofia.Sasza pisze:Oczywiście OPP może ignorować zadawane w domenie publicznej pytania. Jest to jednak taktyka wysoce nieefektywna :( Działalność TOZ Police budzi wątpliwości. Powinny one zostać wyjaśnione.

Krzyk rozpaczy i samotności. Zofio. Saszo, bardzo Ci współczuję.
Ale pamiętaj, mamy jedno życie i może być piękne więc go sobie nie zmarnuj.

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Nie lis 18, 2012 18:16 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Nas Troje :ok:

Gabi ok:) Cola też:) Bo dziewczynki są razem u Izy. Już pisałam, że Gabi to ma największą radochę, jak się schowa pod materacykiem "antysikowym" i myśli, że jej nie widać:) Wchodzi teraz w durnowaty wiek i próbuje, na ile może sobie pogrywać z Izą, bo podgryza. Cola nadal gania inne koty. Za Chiny nie zrzuca nic z wagi. Iza, wyślij mi nowe zdjęcia panienek do wrzucenia, niech ciotki zobaczą:)

WeraW

Post » Nie lis 18, 2012 18:22 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Tak, tak ciotki chcą zobaczyć :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Nie lis 18, 2012 18:29 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Zaraz zadzwonię do Izy i przekażę życzenia:)
Aaaaa, zapomniałam:) Gabi w pieluchach nie chce chodzić za Chiny,nie i już:) Musi mieć więc myte dupsko. Iza mówi, że jak tylko do niej powie "Gabisia moja, idziemy myć dupsko!", to mała spyla od razu w przeciwnym kierunku:)

WeraW

Post » Nie lis 18, 2012 22:10 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Haha, sprytna Gabi!I jaka rozumna!

Clean

Od: Nie lut 12, 2012 18:14

Post » Pon lis 19, 2012 6:42 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Nasza kochana szpryca :1luvu:

Erin

Post » Pon lis 19, 2012 7:51 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Wieczorem wrzucę fotki Gabi z kolegami i koleżankami:)

WeraW

Post » Pon lis 19, 2012 16:25 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Mam zdjęcia naszej foczki:) Tutaj w otoczeniu przyrodniego rodzeństwa:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Uploaded with ImageShack.us

WeraW

Post » Pon lis 19, 2012 16:42 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Gdzie Gabi chodzi na makijaż permanentny???? ja też chcę takie kreski na oczach !! :) śliczności
Obrazek
Obrazek

zouzetka

Od: Sob sie 11, 2012 15:20

Post » Pon lis 19, 2012 16:45 Re: POLICE-KOLEJNY DRAMAT-POLAMANY KREGOSLUP I LAPKA-POMOCY

Ach, jaka cudna :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]