Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Na razie, na szybko, znalazłam 2 rzeczy, które chętnie przekażę na bazarek (gdyby można, chciałabym, aby ze sprzedaży pokryć ewentualne koszty prowizji za sprzedaż cegiełek na allegro - cegiełki będą na budowę kociarni, więc cel ten sam).
Nowa_Sztno pisze:Słuchajcie, mam pytanko, tak na gorąco.
Zapytałam wczoraj wieczorem kumpli, którzy właśnie mają trasę koncertową promującą nową płytę, czy nie zagraliby charytatywnie na rzecz schronu. No i oni bardzo chętnie, tylko muszę skontaktować się z ich managerką i ustalić wymogi techniczne. Założyłam, że MDK się zgodzi - ale będę z nimi rozmawiała jutro. Może i od drugiej strony to wszystko zaczęłam robić, ale trasę zobaczyłam dopiero wczoraj, a że 7 grudnia grają w Olsztynie, pomyślałam, że 6 grudnia mogliby zagrać u nas. Zaproponowałam im zwrot kosztów dojazdu z Warszawy do nas, a wyżywienie i przenocowanie u mnie - choć nie wiem ilu ich jest razem z obsługą techniczną i iloma samochodami jeżdżą - myślę, że najwięcej dwoma.
Pytanko mam, czy zgodziłybyście się, żeby z bazarkowo-schroniskowej kasy, opłacić ich ewentualny dojazd do Sz-tna.
Kasa ta zwróciłaby się myślę na biletach, a cel ten sam przecież...
Na razie piszę tak niejasno i wstępnie, bo dopiero sama zaczęłam ustalać coś w tej kwestii i prawdę mówiąc nie wiem, czy to w ogóle wypali, bo czasu jest mało.
Zespół już grał u nas rok temu i naprawdę dużo młodzieży się bawiło do nocy (chociaż wtedy koncert był za darmo, w ramach jakiegoś planu imprez miasta). To zabawni, mega zwariowani kolesie, którzy umocnili swoją pozycję na rynku muzycznym grając jako gwiazda na jednym z festiwali. I choć ich muzyka i występny na scenie są dosyć specyficzne, mają swoje duże grono odniorców - do których i ja należę, wcale nie dlatego, że znamy się od wielu lathttp://tinyurl.com/aekotdv
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 110 gości