Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska. Dołącz do nas.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 06, 2012 20:00 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!Potrzebna pomoc w Warszawie. Pil

Podrzucę, bo to ważne a czasu mało.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lis 06, 2012 21:03 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!Potrzebna pomoc w WARSZAWIE. Pil

Dobra, w razie co, to mam już 2 osoby, które mogą pomóc :ok:
Co prawda obie zaznaczają, że "jakby się nikt inny nie znalazł", ale to zawsze coś :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lis 06, 2012 21:16 Re: AKCJA ZMIAN W SCHRONIE RUSZYŁA! Potrzebne wpłaty i bazar

Nowa_Sztno pisze:Na razie, na szybko, znalazłam 2 rzeczy, które chętnie przekażę na bazarek (gdyby można, chciałabym, aby ze sprzedaży pokryć ewentualne koszty prowizji za sprzedaż cegiełek na allegro - cegiełki będą na budowę kociarni, więc cel ten sam).

Ponieważ prowizję za wystawienie i sprzedaż cegiełek już pokryłam i pieniądze z ich sprzedaży przelałam na rachunek TOZu (15zł - chociaż na moje konto ze sprzedaży wpłynęło 10zł a 5zł pani przelała za cegiełkę bezpośrednio na rachunek TOZu, ale o tym zapomniałam), a okna już są w Warszawie i nie trzeba będzie płacić za ich transport (bo z Wwy to już ktoś je przywiezie na pewno), to jeśli mogę prosić, alab108 przelej pieniądze z tych 2 rzeczy bazarkowych na rachunek TOZu, wpisując w tytule "kociarnia w Szczytnie- wpłata zbiorcza". Dobrze?
Nikt nie ma nic przeciwko? :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro lis 07, 2012 10:40 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!Potrzebna pomoc w WARSZAWIE. Pil

Okna prawdopodobnie jeszcze dzisiaj będą odebrane :ok: :ok: :ok:
Alarm poszukiwawczy odwołuję :D
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro lis 07, 2012 14:37 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Alarm odwołano :P
:ok: :ok: :ok:

dana.b

Post » Czw lis 08, 2012 20:46 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Wpłynęło 121 zł bardzo dziękujemy :1luvu:
Alu jak coś pomyliłam to mnie popraw :oops: nie bardzo kontaktuję, mam tylko nadzieję że to nie grypa :twisted:
joanna3113

Post » Czw lis 08, 2012 21:07 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Nic nie pomyliłaś :ryk: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lis 08, 2012 21:15 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

alab108 pisze:Nic nie pomyliłaś :ryk: :1luvu:

No nareszcie :roll: , bo bałam się że znowu coś pomyliłam,
joanna3113

Post » Pt lis 09, 2012 12:33 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

:ok:
Serdeczne dzięki :1luvu:

dana.b

Post » Sob lis 10, 2012 10:11 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Wiem że nie każdy jest na facebooku, znalazłam petycję, może ktoś zechce podpisać
http://www.petycje.pl/petycja/9037/%C5% ... ranka.html
Tutaj zdjęcia Franka :cry:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 010&type=1
joanna3113

Post » Nie lis 11, 2012 15:33 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Słuchajcie, mam pytanko, tak na gorąco.
Zapytałam wczoraj wieczorem kumpli, którzy właśnie mają trasę koncertową promującą nową płytę, czy nie zagraliby charytatywnie na rzecz schronu. No i oni bardzo chętnie, tylko muszę skontaktować się z ich managerką i ustalić wymogi techniczne. Założyłam, że MDK się zgodzi - ale będę z nimi rozmawiała jutro. Może i od drugiej strony to wszystko zaczęłam robić, ale trasę zobaczyłam dopiero wczoraj, a że 7 grudnia grają w Olsztynie, pomyślałam, że 6 grudnia mogliby zagrać u nas. Zaproponowałam im zwrot kosztów dojazdu z Warszawy do nas, a wyżywienie i przenocowanie u mnie - choć nie wiem ilu ich jest razem z obsługą techniczną i iloma samochodami jeżdżą - myślę, że najwięcej dwoma.
Pytanko mam, czy zgodziłybyście się, żeby z bazarkowo-schroniskowej kasy, opłacić ich ewentualny dojazd do Sz-tna.
Kasa ta zwróciłaby się myślę na biletach, a cel ten sam przecież...
Na razie piszę tak niejasno i wstępnie, bo dopiero sama zaczęłam ustalać coś w tej kwestii i prawdę mówiąc nie wiem, czy to w ogóle wypali, bo czasu jest mało.
Zespół już grał u nas rok temu i naprawdę dużo młodzieży się bawiło do nocy (chociaż wtedy koncert był za darmo, w ramach jakiegoś planu imprez miasta). To zabawni, mega zwariowani kolesie, którzy umocnili swoją pozycję na rynku muzycznym grając jako gwiazda na jednym z festiwali. I choć ich muzyka i występny na scenie są dosyć specyficzne, mają swoje duże grono odniorców - do których i ja należę, wcale nie dlatego, że znamy się od wielu lat :) http://tinyurl.com/aekotdv
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon lis 12, 2012 11:13 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Nowa_Sztno pisze:Słuchajcie, mam pytanko, tak na gorąco.
Zapytałam wczoraj wieczorem kumpli, którzy właśnie mają trasę koncertową promującą nową płytę, czy nie zagraliby charytatywnie na rzecz schronu. No i oni bardzo chętnie, tylko muszę skontaktować się z ich managerką i ustalić wymogi techniczne. Założyłam, że MDK się zgodzi - ale będę z nimi rozmawiała jutro. Może i od drugiej strony to wszystko zaczęłam robić, ale trasę zobaczyłam dopiero wczoraj, a że 7 grudnia grają w Olsztynie, pomyślałam, że 6 grudnia mogliby zagrać u nas. Zaproponowałam im zwrot kosztów dojazdu z Warszawy do nas, a wyżywienie i przenocowanie u mnie - choć nie wiem ilu ich jest razem z obsługą techniczną i iloma samochodami jeżdżą - myślę, że najwięcej dwoma.
Pytanko mam, czy zgodziłybyście się, żeby z bazarkowo-schroniskowej kasy, opłacić ich ewentualny dojazd do Sz-tna.
Kasa ta zwróciłaby się myślę na biletach, a cel ten sam przecież...
Na razie piszę tak niejasno i wstępnie, bo dopiero sama zaczęłam ustalać coś w tej kwestii i prawdę mówiąc nie wiem, czy to w ogóle wypali, bo czasu jest mało.
Zespół już grał u nas rok temu i naprawdę dużo młodzieży się bawiło do nocy (chociaż wtedy koncert był za darmo, w ramach jakiegoś planu imprez miasta). To zabawni, mega zwariowani kolesie, którzy umocnili swoją pozycję na rynku muzycznym grając jako gwiazda na jednym z festiwali. I choć ich muzyka i występny na scenie są dosyć specyficzne, mają swoje duże grono odniorców - do których i ja należę, wcale nie dlatego, że znamy się od wielu lat :) http://tinyurl.com/aekotdv

Przepraszam że dopiero teraz się odzywam ale jestem chora. Jak dla mnie nie ma problemu.
Przedszkola i szkoły muszę przełożyć na przyszły tydzień niestety.
joanna3113

Post » Wto lis 13, 2012 13:28 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Jeśli chodzi o koncert... to nic z tego. Nie wiem w jaki sposób managerka wyliczyła takie koszta, ale jeśliby robić ten koncert w MDKu, to nie wiem w jakiej cenie musiałby być bilety, żeby się to zwróciło i jeszcze co najmniej drugie tyle zostało (1500 PLN netto + nocleg dla 12 osób + catering dla 12 osób). Gdyby to chociaż w weekend zrobić a nie w czwartek. Albo w miejscu, gdzie mogłoby przyjść więcej osób, bo przecież MDK jest mały... No nic. Trzeba będzie jakiś lokalny koncert zrobić :)
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto lis 13, 2012 17:17 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Kolejny bazarek na pomoc kotom- viewtopic.php?f=20&t=147977
Zapraszamy.

dana.b

Post » Śro lis 14, 2012 15:31 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO!ZBIERAMY NA NOWĄ KOCIARNIĘ- POMÓ

Wygraliśmy! Wygraliśmy! Choć jeden konkurs wygraliśmy! Dziękuję :1luvu:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.405585296181720.94666.122778374462415&type=1
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]