Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 29, 2012 22:14 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Foteczki będą jak będę miała choć więcej czasu niż 15 minut pomiędzy powrotem do domu a snem(bo jeszcze muszę potulić pluszowe towarzystwo jak wracam do domu-jakieś 30-50 minut, +karmienie pluszaków+sprzątanie kuwet, co daje kolejną godzinę...) bo jestem w trakcie przygotowań do przeprowadzki itp itd i mnóstwo spraw mam do załatwienia, dlatego bazarki stoją, i wszystko, ale w czwartek będę w domu siedzieć to wszystko ogarnę...a przynajmniej się postaram...
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto paź 30, 2012 6:29 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Jakoś kiepsko z adopcjami :cry: Piękne, zadbane koty, a chętnych brak.Drzewiej lepiej bywało.Pozostaje mi trzymać kciuki :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto paź 30, 2012 11:54 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

jessi74 pisze:
jessi74 pisze:a to nasz najnowszy tymczasik, znaleziony na parkingu przy tesco, obecnie w DT u Eli
ma około 1,5 miesiąca :) nazwany Mikołajem :kotek:
Obrazek
Obrazek

mały ma dom tymczasowy tylko do 8 listopada, jeśli do tego czasu się nie wyadoptuje czy ktoś mógłby przygarnąć malucha na dom tymczasowy ? sprawa pilna, jeśli nie znajdzie domu będzie musiał trafić do schroniska , proszę też o ogłoszenia dla maluszka, przypomnę, został znaleziony na parkingu przy tesco, nie było możliwości aby go nie zabrać stamtąd

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto paź 30, 2012 11:58 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Moje małe czarne wyrzuty sumienia witajcie :)

Sroka ja ledwie wyrabiam na zakrętach - ale jeśli chcesz możemy umówić się na kolejne zdjęcia do ogłoszeń, może wezmę ze sobą lepsze światło - a nóż widelec, ktoś się zakocha?? Niestety inaczej nie pomogę, nie sądziłam że Małgośka będzie u mnie tak długo, w dodatku nie wiadomo czy Jaś nie wróci :(

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Wto paź 30, 2012 12:51 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

viris - o kurcze :/

Ja koresponduję z Panią chętną na dwójkę. Wczoraj przesłałam jej zdjęcia chłopaków od sroki. Zobaczymy co odpisze.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto paź 30, 2012 22:06 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

turkawka pisze:viris - o kurcze :/

Ja koresponduję z Panią chętną na dwójkę. Wczoraj przesłałam jej zdjęcia chłopaków od sroki. Zobaczymy co odpisze.

Jak by Pani była fajna i zainteresowana chłopakami to byłoby bosko, bo to super koty!

szczerze mówiąc to są takie fajne i kochane, że gdybym miała w domu 2 koty a nie 4 własne, to bym ich sobie zostawiła!

No super kociaki!
Obrazek

sroka7

Post » Wto paź 30, 2012 22:10 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

viris pisze:Moje małe czarne wyrzuty sumienia witajcie :)

Sroka ja ledwie wyrabiam na zakrętach - ale jeśli chcesz możemy umówić się na kolejne zdjęcia do ogłoszeń, może wezmę ze sobą lepsze światło - a nóż widelec, ktoś się zakocha?? Niestety inaczej nie pomogę, nie sądziłam że Małgośka będzie u mnie tak długo, w dodatku nie wiadomo czy Jaś nie wróci :(

A co z Jasiem się dzieje? biedny maluch :(

szczerze mówiąc ja nie mam kompletnie na nic czasu, w zasadzie to brakuje mi co najmniej 12 h na dobę... jedynie 1 listopada mogłybyśmy się umówić na sesje chłopaków, bo inaczej nie dam rady , bo po prostu zarobiona jestem.

A szczerze mówiąc coś chłopaki szczęścia nie mają - nie pomagają ani ich charaktery - a cudne są, ani fotki, a miały sesję świetną, ani nic... jak ktoś się w nich zakocha, to i wypatrzy je na zwykłym zdjęciu tak naprawdę... tak przynajmniej powinno być wg mnie, bo z pięknej foteczki, rasowego kota, to każdy głupi potrafi dostrzec...
Obrazek

sroka7

Post » Wto paź 30, 2012 22:11 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

jessi74 pisze:
jessi74 pisze:
jessi74 pisze:a to nasz najnowszy tymczasik, znaleziony na parkingu przy tesco, obecnie w DT u Eli
ma około 1,5 miesiąca :) nazwany Mikołajem :kotek:
Obrazek
Obrazek

mały ma dom tymczasowy tylko do 8 listopada, jeśli do tego czasu się nie wyadoptuje czy ktoś mógłby przygarnąć malucha na dom tymczasowy ? sprawa pilna, jeśli nie znajdzie domu będzie musiał trafić do schroniska , proszę też o ogłoszenia dla maluszka, przypomnę, został znaleziony na parkingu przy tesco, nie było możliwości aby go nie zabrać stamtąd

Biedny maluszek, niestety na razie nie moge pomóc, gdyby chłopaki nalazły dom, to mogłabym go na TDT wziąć do czasu znalezienia stałego tymczasu, albo DS.
Obrazek

sroka7

Post » Wto paź 30, 2012 22:28 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Nie bardzo mam kiedy robić fotki, tym bardziej przebierac w nich, więc teraz tak na szybko, tzw "cokolwiek" dla najwierniejszych fanów :wink:

Bliźniaki!
Obrazek

Miki w trawce (on potrafi spać w tej doniczce)
Obrazek
Obrazek

Tu Miki z Zeniem polują na jakąś ostatnią muchę...
Obrazek

Dezerter przytula się do Misiuni mojej (uwaga! Ona nie pozwala żadnemu chłopakowi podchodzić tak blisko - chyba że go tłucze w tym momencie, tzn uczy porzadku w szeregu... a Dezerteraz zdarza jej się myć nawet!)
Obrazek

A tu Dezerter z Zeniem
Obrazek
Obrazek

sroka7

Post » Wto paź 30, 2012 22:30 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

A tutaj jedyne ostre zdjęcie jakie mi się udało zrobić Yodkowi, gdy go odwiedziłam jakieś 1,5 tygodnia temu :)
Obrazek

Może Ola coś napisze co u niego?
Obrazek

sroka7

Post » Wto paź 30, 2012 23:41 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Ah boskie zdjęcia :) Ja 1 listopada też w miarę czasowa będę, więc może się ugadamy - a nóż widelec zrobię jakieś arcydzieło i kociambry kogoś w sobie rozkochają :)

viris

Post » Śro paź 31, 2012 1:07 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Dezerteeer. <3

viris pisze:Ah boskie zdjęcia :) Ja 1 listopada też w miarę czasowa będę, więc może się ugadamy - a nóż widelec zrobię jakieś arcydzieło i kociambry kogoś w sobie rozkochają :)

Potrzeba kogoś również do zabawiania?! :>

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Sob lis 03, 2012 22:45 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Z sesji nic nie wyszło :( Za dużo na łbie :(

viris

Post » Nie lis 04, 2012 11:41 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

Bliźniaki są nadal bezdomne, a ja teraz też zupełnie nie mam czasu dla nich, a za 2-3 tygodnie wyjeżdźam na dobre z Wrocławia, więc to dla nich ostatnia szansa na dom, bo ja nie mogę ich zatrzymać, nie ma dla nich alternatywnego DT, a raczej ciężko będzie komuś jechać 100km od wrocka żeby kociaczki sobie zobaczyć... zresztą o czym ja mówię, skoro nie mogę chłopaków zabrać ze sobą... :(

Przecież nie oddam ich do schroniska. Oni muszą znaleźć wspólny domek ostatecznie 2 super domki z innymi kotkami, bo nie moga być jedynakami, co to to nie.
Obrazek

sroka7

Post » Pon lis 05, 2012 7:28 Re: Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS

sroka7 pisze:Bliźniaki są nadal bezdomne, a ja teraz też zupełnie nie mam czasu dla nich, a za 2-3 tygodnie wyjeżdźam na dobre z Wrocławia, więc to dla nich ostatnia szansa na dom, bo ja nie mogę ich zatrzymać, nie ma dla nich alternatywnego DT, a raczej ciężko będzie komuś jechać 100km od wrocka żeby kociaczki sobie zobaczyć... zresztą o czym ja mówię, skoro nie mogę chłopaków zabrać ze sobą... :(

Przecież nie oddam ich do schroniska. Oni muszą znaleźć wspólny domek ostatecznie 2 super domki z innymi kotkami, bo nie moga być jedynakami, co to to nie.

:( domku znajdź się, takie cuda - powinni sie po nich w kolejkę ustawiać... a tu cisza :(

teraz chyba cieżki okres z adopcjami, do mnie też nikt nie dzwoni chociaż ogłoszenia wiszą :( echhh
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

[poprzednia][następna]