Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:
mały ma dom tymczasowy tylko do 8 listopada, jeśli do tego czasu się nie wyadoptuje czy ktoś mógłby przygarnąć malucha na dom tymczasowy ? sprawa pilna, jeśli nie znajdzie domu będzie musiał trafić do schroniska , proszę też o ogłoszenia dla maluszka, przypomnę, został znaleziony na parkingu przy tesco, nie było możliwości aby go nie zabrać stamtąd
turkawka pisze:viris - o kurcze :/
Ja koresponduję z Panią chętną na dwójkę. Wczoraj przesłałam jej zdjęcia chłopaków od sroki. Zobaczymy co odpisze.
viris pisze:Moje małe czarne wyrzuty sumienia witajcie![]()
Sroka ja ledwie wyrabiam na zakrętach - ale jeśli chcesz możemy umówić się na kolejne zdjęcia do ogłoszeń, może wezmę ze sobą lepsze światło - a nóż widelec, ktoś się zakocha?? Niestety inaczej nie pomogę, nie sądziłam że Małgośka będzie u mnie tak długo, w dodatku nie wiadomo czy Jaś nie wróci
jessi74 pisze:jessi74 pisze:
mały ma dom tymczasowy tylko do 8 listopada, jeśli do tego czasu się nie wyadoptuje czy ktoś mógłby przygarnąć malucha na dom tymczasowy ? sprawa pilna, jeśli nie znajdzie domu będzie musiał trafić do schroniska , proszę też o ogłoszenia dla maluszka, przypomnę, został znaleziony na parkingu przy tesco, nie było możliwości aby go nie zabrać stamtąd
viris pisze:Ah boskie zdjęciaJa 1 listopada też w miarę czasowa będę, więc może się ugadamy - a nóż widelec zrobię jakieś arcydzieło i kociambry kogoś w sobie rozkochają
sroka7 pisze:Bliźniaki są nadal bezdomne, a ja teraz też zupełnie nie mam czasu dla nich, a za 2-3 tygodnie wyjeżdźam na dobre z Wrocławia, więc to dla nich ostatnia szansa na dom, bo ja nie mogę ich zatrzymać, nie ma dla nich alternatywnego DT, a raczej ciężko będzie komuś jechać 100km od wrocka żeby kociaczki sobie zobaczyć... zresztą o czym ja mówię, skoro nie mogę chłopaków zabrać ze sobą...![]()
Przecież nie oddam ich do schroniska. Oni muszą znaleźć wspólny domek ostatecznie 2 super domki z innymi kotkami, bo nie moga być jedynakami, co to to nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 178 gości