BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 28, 2012 7:47 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Monia ,to drugi koniec Warszawy :oops: ja już o tym też myslałam ale pogoda jak dla mnie okropna,kociaki zwłaszcza Smoku denerwuje sie okropnie i ziaja strasznie.
Nawiązałam kontakt z dr. Martą Posim z Kajmana (mam nadzieję że nie pomyliłam nazwiska jeżeli tak zaraz poprawię ) to podobna świetna wetka no i mam tam dużo bliżej .
Nystatynę znam osobiście ,jestem starą grzybiarą :? od 36 lat na sterydach a połowę na antybiotykach :| to wszystko jednak musi zalecić wet.
Zaraz kolejna dawka Lakcidu.

czekam na zachwyt moimi grzybkami :twisted:
i małej jędzuli :wink: której wciąż paprzą się oczka ,jedno zaczyna puchnąć :cry:

nazwisko pani dr. poprawiłam :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lip 28, 2012 7:53 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Tylko wiesz - leczenie będzie długie, bo z grzybami nie jest łatwo... :( Niestety:trzeba leczyć długo i konsekwentnie.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lip 28, 2012 7:57 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Dorciu, mam nadzieję, że pozwolisz na SPAM?

POTRZEBNE SĄ GŁOSY W ANKIECIE KRAKVETU! SZYDŁOWIECKIE BIEDY MOGĄ PRZEGRAĆ Z mirka_t! KAŻDY GŁOS NA WAGĘ ŻYCIA TYCH BEZDOMNYCH ZWIERZĄT! SYTUACJA ROBI SIĘ DRAMATYCZNA!!!!! :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15404 .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob lip 28, 2012 8:02 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Monia ,ja to wszystko wiem :roll:
generalnie mogę pojechać raz na konsultację ,nie dam rady jeździć codziennie :cry:

Marcelibu,pozwalam na wszystko byle nie szczać mi po kątach :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 28, 2012 8:27 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Wydaje mi się, że walka z grzybami to raczej jednorazowe przepisanie leków po (ewentualnym) wcześniejszym sprawdzeniu, co działa. Myślę, że kociaków nie trzeba codziennie wozić. Raczej rozmowa z lekarzem i ustawienie podawania leków oraz kontrola co jakiś czas.

Marcelibu

Post » Sob lip 28, 2012 8:38 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Maluchy przesłodkie , cudne , śliczniutkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby tylko zdrówko im dopisywało :ok: :ok: :ok:
Ja mogę pomóc trzymając :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Sob lip 28, 2012 10:13 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Zapraszam na bazarki dla kociaków z drożdżycą, pól na pół z Zosią u weliny :ok:
viewtopic.php?f=20&t=144544
viewtopic.php?f=20&t=144568
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob lip 28, 2012 12:30 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

dorcia44 pisze:......
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

uchhhh :1luvu: , pięknościowe :love: :love: :love:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob lip 28, 2012 12:51 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

no macie szczęście że jest och i ach bo już bym kotami dzieliła :twisted: :lol:
za kciuki dziękujemy :D

Broszka dziękuję :D

byłam w hurtowni kupiłam im najlepsze jedzonko ,z rybką i bez ...otworzyłam i czekałam na och i ach i nie było :evil:
sama se będę jadła :twisted: sól pieprz może troszkę majonezu :roll: kropla cytryny a co mi tam człowiek tez kot tyle że wredny :mrgreen:
mała jadowita żmija prosi o conva i recavery paniusia z piórkiem :twisted:

na szczęście kotuchy nie źle kupe znalazłam całkiem kształtną :1luvu: chyba Lakcid dobrze im robi ,ale jest to 11 zł dziennie ,nie wiem jak długo dam radę :oops:
myślę że od poniedziałku zbieram kupska i znów zaniosę na badanie.

Oskar jest bardziej upierdliwy od Tytka :roll:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>....list od niebieskiego padalca.
Niestety z tego co wiem reszta nie żyje :cry:
Iza znalazła jedno ciałko .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 28, 2012 13:32 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

jeszcze paskudne rude 8)
Obrazek

co koty się ruszą to ja za nimi i bobruje w tej kuwecie w poszukiwaniu złotego runa na szczęście jest spokój .
Wczoraj było okropnie ,dziś jest dobrze czy to tak będzie ?

teraz wszystko padło .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 28, 2012 13:49 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Kciuki za maluchy :ok: Normalnie artysta fotografik jesteś. 8) .albo koty po jakiś prochach,bo u mnie to prawie zawsze ogony wychodzą :mrgreen: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob lip 28, 2012 14:17 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

na 100 fot może 3 dobre :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 28, 2012 14:53 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

dorcia44 pisze:na 100 fot może 3 dobre :ryk:

To w takim razie i ja jestem artystą fotografikiem :lol: Dorotko rude jest piękne,tylko dominujące.Jak tylko Kacperek przyszedł od Ciebie to od razu ustawił towarzystwo,a miał tylko pół roczku. :mrgreen: Ale za to był dobrym tatą dla Lajli i miał do niej anielską cierpliwość.Teraz od czasu do czasu ją pogoni ,bo na głowę mu wchodzi.Za to chce bić Zosię.Robi się z niego lwisko,a jaki ogon 8O Muszę bardzo uważać,bo on łapie w złości inne koty za karczycho i na glebę.Tzn. na podłogę 8) Na razie staram się nie wpuszczać innych kotów bo mała się boi,a i nie wiem,czy była szczepiona :( Czasami wpadną .bo szybsze ode mnie. :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob lip 28, 2012 18:08 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

no dobra przyznam się moje rude są najnajnajnajpiękniejsze na świecie ,jedyne i niepowtarzalne :1luvu:

Nie chcą jeść mam nadzieję że to pogoda jest przyczyną :roll:

zobaczcie jakie super produkty znalazłam tylko te ceny :twisted:

http://www.vetfood.pl/pl/oferta/dla_kota/
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 28, 2012 19:48 Re: NAWRÓT :( DROŻDŻYCA W JELITACH JAK LECZYĆ PROSZĘ O POMOC

Bąki bawią się ale nie jedzą ile ja to wytrzymam :oops:
podstawiam pod pysio coraz to nowsze smaki i nic dziękują :cry:
liczę że może w nocy jak się ochłodzi.
Pewnie jestem naiwna ale wiele sobie obiecuję po wizycie u wetki w Kajmanie .

Cccccfffv fffff ffffffffffvf

szyfrem piszą 8)

ja umarłam ,pogoda zagotowała mi krew :twisted: ale czerniny nie będzie jam nie jadalna pędzona na sterydach i innych syfach :mrgreen:

jak wy to wytrzymujecie ?
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]