MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zapraszamy:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 17, 2013 12:05 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

Proponuję napisać na FB
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Pt sie 30, 2013 11:54 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

Jusia_P pisze:
Jusia_P pisze:zgłaszam zapotrzebowanie na dwie puszki opieczętowane i z papierami do podpisu (czy co tam potrzeba) - w związku z posiadaniem niespełna dwumiesięcznego Pana Gustawa zwanego Synem sama puszek nie jestem w stanie stworzyć :) a obie mają miejsce w salonie toyoty - bytom i chorzów.

haloooooo... zapotrzebowanie na dwie puszki mam dalej...

Justyna, może znajdziesz trochę czasu i wpadniesz do nas? :) Brakuje nam rąk do robienia puszek :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MiauKot

Od: Nie lut 14, 2010 15:31

Post » Pt sie 30, 2013 12:14 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

Pierwsza strona wątku niestety jest delikatnie mówiąc mało aktualna :oops: Postaramy się coś z tym zrobić, ale póki co odsyłamy na FB albo na stronę www.miaukot.org

Za mało nas i tyle :(

MiauKot

Post » Pon wrz 09, 2013 12:51 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

MiauKot pisze:
Jusia_P pisze:
Jusia_P pisze:zgłaszam zapotrzebowanie na dwie puszki opieczętowane i z papierami do podpisu (czy co tam potrzeba) - w związku z posiadaniem niespełna dwumiesięcznego Pana Gustawa zwanego Synem sama puszek nie jestem w stanie stworzyć :) a obie mają miejsce w salonie toyoty - bytom i chorzów.

haloooooo... zapotrzebowanie na dwie puszki mam dalej...

Justyna, może znajdziesz trochę czasu i wpadniesz do nas? :) Brakuje nam rąk do robienia puszek :oops:

ja i czas to w różnych strefach chyba żyjemy :) jak młody śpi to ja ogarniam nieogarnięty chaos w domu, który się jakoś dziwnie produkuje.
poza tym Gutek na cycku, butelek nie uznaje i bym musiała z nim się targać a na ciachowe schodki wózek się nie zmieści...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Pt paź 04, 2013 17:25 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

dziewczyny pisałam już tu, pisałam na fejsie i nic...
żarełko pozbierane przez przedszkolaków powoli traci ważność...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Wto gru 24, 2013 11:39 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

Obrazek

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sie 28, 2014 22:38 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

Miaukocie zapraszam do tego wątku : viewtopic.php?f=1&t=164375
Może coś doradzicie, albo jakaś organizację możecie wskazać, która zajmuje się pomocą.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto lis 25, 2014 20:47 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

Czy ktoś z Miaukota tu jeszcze zagląda?
Szukam wieści o Gabonie i Lence...
a wszędzie cisza......

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro lis 26, 2014 18:46 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

MiauKot jest teraz na FB, jak tam napiszesz, to napewno się odezwą :)
https://www.facebook.com/MiauKot/timeline
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Sob paź 17, 2015 18:41 Re: MiauKot 3 - najświeższe informacje na naszym FB-zaprasza

Kochani!
Wiemy, że nie udzielamy się na forum, ale mamy nadzieję, że zaglądacie na nasz profil facebookowy albo stronę internetową :oops:
W stopniu mistrzowskim opanowaliśmy rozciąganie metrażu naszych domów tymczasowych i lokalu fundacji, niestety sposobu na rozciągniecie doby jak dotąd nie znaleźliśmy [ale walczymy!]. Pracujemy przede wszystkim w terenie: łapanie kotów w ramach akcji Ciach!Bezdomność [licznik wskazuje 1700 wysterylizowanych zwierząt], opieka nad tymczasami [obecnie 60 kotów w tym kilka specjalnej troski], wizyty w lecznicach, dokarmianie setki kotów wolno żyjących, prace remontowe w Ciach!Centrum, zobowiązania rodzinne i zawodowe sprawiają, że musieliśmy ograniczyć działalność wirtualną.
Możemy tylko liczyć na Wasze zrozumienie i prosić o pomoc w postaci głosu oddanego na MiauKota w październikowym głosowaniu KrakVetu.
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=18849

Byłaby to dla nas ogromne, naprawdę ogromne wsparcie!

Serdecznie zapraszamy do naszego nowego wątku: viewtopic.php?f=1&t=171221

Admina prosimy o zamknięcie tego wątku :)
Ostatnio edytowano Sob paź 17, 2015 19:17 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zamykam wątek na prośbę autorki.

MiauKot

[poprzednia]