Annazoo i koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 7:16 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

jej siostra pisze:jak tam słodki Waluś?
i pozostałe Towarzystwo, rzecz jasna?
Coraz mniej słodki 8)
Po pierwsze wyrównałam mu poziom glukozy we krwi i nie ma już straszliwych skoków, kto wie, może to początek remisji?
Po drugie żre się z Leonem. O jedzenie. A dziewczyny przerażają się tym. Zresztą ja też. Nie mogę ich separować cały czas, bo co to za życie...

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto kwi 24, 2012 9:28 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Annazoo pisze:Ostrzegam przed starszym panem z ul. Spokojnej. Gdyby miał ktoś z Was tam wydać kotka, odradzam. Niestety to jakaś choroba psychiczna. Poza tym zapach nie do wytrzymania i okropny brud.

czy on nie ma już jakiegoś kota, którego wziął ze 2 tygodnie temu ze schroniska?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto kwi 24, 2012 9:38 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Tweety pisze:
Annazoo pisze:Ostrzegam przed starszym panem z ul. Spokojnej. Gdyby miał ktoś z Was tam wydać kotka, odradzam. Niestety to jakaś choroba psychiczna. Poza tym zapach nie do wytrzymania i okropny brud.

czy on nie ma już jakiegoś kota, którego wziął ze 2 tygodnie temu ze schroniska?
Nie, w domu nie było żadnego zwierzęcia

Annazoo

Post » Wto kwi 24, 2012 10:10 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Tweety pisze:

jest taka możliwość, że facet adoptował jakiegoś kota? mamy tylko adres i telefon.. zadzwonić do schronu i podać jego dane?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto kwi 24, 2012 10:14 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

edit_f pisze:
Tweety pisze:

jest taka możliwość, że facet adoptował jakiegoś kota? mamy tylko adres i telefon.. zadzwonić do schronu i podać jego dane?
Mam też nazwisko w domu chyba gdzieś zapisane. Ale jeśli wtedy wziął kota, to już go u niego nie było w czasie naszej wizyty...

Annazoo

Post » Wto kwi 24, 2012 10:28 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Annazoo pisze:
Coraz mniej słodki 8)
Po pierwsze wyrównałam mu poziom glukozy we krwi i nie ma już straszliwych skoków, kto wie, może to początek remisji?
Po drugie żre się z Leonem. O jedzenie. A dziewczyny przerażają się tym. Zresztą ja też. Nie mogę ich separować cały czas, bo co to za życie...

Bardzo się cieszę ,że Waluś się wyrównał :ok: :ok: :ok:
Super by było jakby trzustka zaskoczyła na tyle aby wejść w remisję. Trzymam kciuki za to :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiamy cieplutko całą kocią ferajnę i Anię oczywiście :1luvu:
Eśkowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 0#p8422130
Borysowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=167143

Esiu [*]15.07.1995 - 02.01.2014r.... byłeś mi wschodem słońca i zachodem...
Borys [*] 2009 - 28.02.2019r. .. byłeś mi Najdroższym Towarzyszem ...

feniks32

Od: Pt gru 04, 2009 21:19

Post » Wto kwi 24, 2012 10:34 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

feniks32 pisze:
Annazoo pisze:
Coraz mniej słodki 8)

Bardzo się cieszę ,że Waluś się wyrównał :ok: :ok: :ok:
Super by było jakby trzustka zaskoczyła na tyle aby wejść w remisję. Trzymam kciuki za to :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiamy cieplutko całą kocią ferajnę i Anię oczywiście :1luvu:
Bardzo dziękujemy :1luvu:
Potrzebuję kociego psychologa dla Walusio-Leosia...

Annazoo

Post » Wto kwi 24, 2012 10:39 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Annazoo pisze:Potrzebuję kociego psychologa dla Walusio-Leosia...

Chyba muszę się do Was wybrać i przeprowadzić z chłopakami poważną rozmowę. Nie może tak być, aby moje dwie miłości od pierwszego wejrzenia się nie dogadywały :roll:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto kwi 24, 2012 10:46 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

to jak bedziesz to powiedz.Się wproszę bo chcialabym zobaczyc tę poważną rozmowę
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto kwi 24, 2012 10:49 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Rzecz chyba się rozchodzi o rozmiar tudzież o miskę :roll:

Annazoo

Post » Wto kwi 24, 2012 11:08 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

edit_f pisze:
Tweety pisze:

ten "mój" nazywa się Piotr D. i ma mieszkanie z balkonem, coś Wam to mówi?

Tweety

Post » Wto kwi 24, 2012 11:16 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Ten pan zostal sprawdzony.
wzial kota ze schroniska
teraz szuka dla niego towarzystwa.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto kwi 24, 2012 11:43 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

BarbAnn pisze:ten "mój" nazywa się Piotr D. i ma mieszkanie z balkonem, coś Wam to mówi?

Ten pan zostal sprawdzony.
wzial kota ze schroniska
teraz szuka dla niego towarzystwa.

i ten jest ok?

Tweety

Post » Wto kwi 24, 2012 12:08 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

Tweety pisze:
edit_f pisze:
Tweety pisze:

To był inny pan, nazwisko na W.

Annazoo

Post » Wto kwi 24, 2012 12:31 Re: Dom Ani: LSDiW oraz Słomcia

chwała bogu, że nasz pan na w.. bo balkon miał.. ale tam było strasznie.. szczur może mieszkać, ale nie kot.. bo szczur przed panem ucieknie.. ania, może wpisz tu na wszelki wypadek nr telefonu, ale nie cały, bez środka na przykład, coby zwrócić na to uwagę..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

[poprzednia][następna]