Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 22:14 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Alienor pisze:Mogę wziąć czwartek lub piątek wieczór, tylko muszę się umówić z Jadzią bo do zdrowej nie mam klucza - zepsuł się? amba zjadła? cokolwiek. I to po pracy czyli przed 19ą.

OK, to wezmę piątek. W sumie się pomyliłam w pisaniu - mam klucze od zdrowej, to z kwarantanną mam problem. Wiem, że teoretycznie pewnie dałoby się przez okienko ze zdrowej przeleźć, ale wolę nie :wink: .

Co do Synusia [*] - to był piękny, dostojny kot i bardzo go szkoda, ale biorąc pod uwagę jak potwornie bolą chore nerki, to lepiej, że mógł zasnąć spokojnie i bez bólu, niż męczyć się gdzieś na ulicy. On wczoraj miał odruch wymiotny, bardzo silny - teraz już wiem czemu :( Nie dało się go wyleczyć, ale udało się go uwolnić od bólu - choć to kiepska pociecha, musi wystarczyć nam i pani Beacie.

I tak smutek przeplata się z radością - Klakier rozkochał w sobie swoich państwa; Beti, na którą zakusy czyniła pani Agnieszka znalazła domu (oby); Jaś i Małgosia idą wkrótce do domu - oby tych dobrych wieści było jak najwięcej a tych smutnych jak najmniej :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 30, 2012 22:29 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Klakierek obecnie Kapselek w domku :) pamiętacie tego malutiego kawalera :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon sty 30, 2012 22:31 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Pon sty 30, 2012 22:33 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

terenia1 pisze:A dziś do mnie dzwonił Pan od gaśnic ten na przeciw Kociej Chatki, dzwonił w sprawie Maciusia, ale powiedziałam mu że jacyś chętni są - miałam na myśli tych chyba osób od Ciebie Dorotko, ma jutro dzwonić więc mam powiedzieć że Maciuś jest do adopcji

tak Maciuś jest do adopcji. Gdyby z Beti się nie dogadali to i tak chcą dać dom starszemu kotowi - z mniejszą szansą do adopcji. a wogole to docelowo chcieli by chyba 2 koty.

a czy ten pan od gaśnic to nie ten co chciał kota do pracy właśnie takiego trochę niby wychodzacego, co mieliśmy obiekcje co do ruchu ulicznego obok nas :?:
bo coś mi się po głowie kołacze ale nie wiem czy to to :?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon sty 30, 2012 22:35 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Aleeee wyrośnięty 8O To był dopiero koci wariat :lol: wszędzie go było pełno!
Teraz z tego co piszą jego właściciele też nie należy do leniwych mruczków :smiech3:
3maj się Klakier-Kapsel!
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon sty 30, 2012 22:42 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

:arrow: "Synuś był u nas od soboty, a dokładnie od soboty popołudnia, więc nie możemy wiedzieć że nie jadł kilka dni. Nie jad w niedzielę i dziś do południa."

Tereniu, wiedzieliśmy to od Pani Beaty, kotek nie jadł już min. 2-3 dni zanim trafił do KCh. Problemy z nerkami też miał już wcześniej.

Ale Klakierek cudnie wyrósł :1luvu:

Za powodzenie Beti i Pędzelka w nowych domkach :ok: :ok: :ok:
Dorotko, naprawdę super akcje :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Pon sty 30, 2012 22:45 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

jadziaII pisze:Dorota Beti na razie prosze nie wydawc po pierwsze jeszcze nie sterylizowana, a po drugie chcialabym przy tym byc.
A czy ona taka domowa to tez nie wiadomo.

Jadziu Dorotka pisze,że Domek jej znany więc sterylizacji dopilnuje gdyby coś, jesli oczywiscie Beti zostanie bo jak Dorotka pisała adopcja jest próbna - całkiem dobra i godna pochwały postawatych osób bo faktycznie Maciuś może znaleźć dom bez problemu bo jest młody i śliczny, a Beti jest czarną kotką niestety taka jest prawda, że mało osób chce adoptować dorosłą, czarną kotkę niestety :( a Beti już troszkę u nas rezyduje, a Maciuś ledwie parę dni .
Jadziu no przecież Beti nie jest jakaś dzika :wink: raczej to domowy kociak, jak ją przyniosłaś do nas była czysta i zadbana - pewnie ją ktoś wywalił z domu :cry:

terenia1

Post » Pon sty 30, 2012 23:00 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Panowie,wielkie dzieki za głosy dla Bogusia :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon sty 30, 2012 23:02 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Iweta pisze:Panowie,wielkie dzieki za głosy dla Bogusia :ok:

Nie ma za co :D

Cookie1706

Post » Pon sty 30, 2012 23:02 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Cookie, twoja prawie- imienniczka: viewtopic.php?f=1&t=138417&start=0
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 30, 2012 23:03 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Alienor pisze:Cookie, twoja prawie- imienniczka: viewtopic.php?f=1&t=138417&start=0

Już zaglądam :roll:

Cookie1706

Post » Pon sty 30, 2012 23:14 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

terenia1 pisze:[
Jadziu Dorotka pisze,że Domek jej znany więc sterylizacji dopilnuje gdyby coś, jesli oczywiscie Beti zostanie bo jak Dorotka pisała adopcja jest próbna - całkiem dobra i godna pochwały postawatych osób bo faktycznie Maciuś może znaleźć dom bez problemu bo jest młody i śliczny, a Beti jest czarną kotką niestety taka jest prawda, że mało osób chce adoptować dorosłą, czarną kotkę niestety :( a Beti już troszkę u nas rezyduje, a Maciuś ledwie parę dni .
Jadziu no przecież Beti nie jest jakaś dzika :wink: raczej to domowy kociak, jak ją przyniosłaś do nas była czysta i zadbana - pewnie ją ktoś wywalił z domu :cry:

Tak juz wszystko wiem wyjasnilysmy to sobie telefoniecznie.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon sty 30, 2012 23:18 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dorota Wojciechowska pisze:
terenia1 pisze:A dziś do mnie dzwonił Pan od gaśnic ten na przeciw Kociej Chatki, dzwonił w sprawie Maciusia, ale powiedziałam mu że jacyś chętni są - miałam na myśli tych chyba osób od Ciebie Dorotko, ma jutro dzwonić więc mam powiedzieć że Maciuś jest do adopcji

tak Maciuś jest do adopcji. Gdyby z Beti się nie dogadali to i tak chcą dać dom starszemu kotowi - z mniejszą szansą do adopcji. a wogole to docelowo chcieli by chyba 2 koty.

a czy ten pan od gaśnic to nie ten co chciał kota do pracy właśnie takiego trochę niby wychodzacego, co mieliśmy obiekcje co do ruchu ulicznego obok nas :?:
bo coś mi się po głowie kołacze ale nie wiem czy to to :?

Dorotko tak to Pan od gaśnic, ale Pan od gaśnic w domu ma kota swojego dorosłego, i teraz kota chce jego 30 letni syn otka adoptować - zadzwonił z ogłoszenia nie wiedząc, że to my :) ale sprawa jest jeszcze całkiem otwarta - tak od razu kota przeciez nie dostanie :wink: o ile w ogóle Maciusia mu wyadptujemy :wink: dziś tylko był wstepny informacyjny telefon i nic więcej. Oczywiście jak dla mnie nei ma mowy o kociaku do pracy :wink:

terenia1

Post » Pon sty 30, 2012 23:19 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Jak sie ciesze z Klakierka ze mu tak dobrze, to taka bide znalazla nasza administratoraka na parkingu przed blokiem, zadzwonila do mnie troche bylam oburzona, ale prawie jechalismy z kims do Lupusa wiec mowie daj go pani i wzielam ta bide z zaropialymi oczami, ale cos to bylo nie grozne bo mu za niedlugo przeszlo.
A teraz prosze jaki przystojniak i jak ma dobrze i to wlasnie cieszy :1luvu:
bo ostatno to mi tylko do placzu :(
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon sty 30, 2012 23:24 Re: Nowy wątek proszę nie pisać

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.01.-05.02.2012 r.
30.01. pon. rano Beatka wie. Teresa
31.01. wt. rano The Szops wie. Ewa
01.02. śr. rano Beatka wie Cookie
02.02. czw.rano brak wie. Dorotka
03.02. piat rano brak wie. Alienor
04.02. sob. rano Iwonka wie. Cookie
05.02. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

[poprzednia][następna]