BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 09, 2012 11:26 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

a może jest szansa na pomieszanie prywatnego z firmowym? w sensie wyrazić chęć znalezienia własnego fachowca, za którego zabuli administracja?? ilekroć słyszę w tv te skandale z zamarzniętą wodą, zimnym mieszkaniem, od razu myślę o Tobie. Dziwna sprawa. A przecież nawet Cię nie znam... Będę trzymała kciuki w południe :)
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Czw lut 09, 2012 11:40 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

na razie czekam na tych głąbów .
włożyłam pod zlew termometr wskazuje - 2 :roll: na kuchennym blacie +12 ,czyli tem.przy gruncie :wink: dużo niższa.
dzięki za wsparcie duchowe :kotek:

villemo5 pisze:Płacisz czynsz i to niemały - masz prawo wymagać... No bez przesady!!
O zmnijeszenie opłat z tytułu braku wody, mam nadzieję, będziesz się starać?

jestem na etapie pisania skargi do ZGN ,ale chyba porpsze kogoś o pomoc ,tak mi idzie ... :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lut 09, 2012 11:41 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Dorotka! poproś uprzejmie tego pana,żeby to co mówi napisał na kartce łącznie z tym,że nie można tego naprawic . I niech sie podpisze imieniem i nazwiskiem.Te kartkę zanies do administracji razem z rachunkiem za wod-kan i ządaniem bonifikaty. Zakłądam się jednak,że pan zamiast pisac -ochoczo wezmie się do roboty.
Nie denerwuj sie-niech tylko podpisze,żenie może naprawić. reszta zrobi się sama. Zaręczam :D
Serniczek

Post » Czw lut 09, 2012 11:42 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Ile razy słysze nie da się ,nie ma, nie mogę prosze o napisanie tego i podpis. Ze nie.
Działa na zasadzie czarodziejskiej różdzki.Sama zobaczysz.
Serniczek

Post » Czw lut 09, 2012 11:43 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Serniczek to zna metody 8O nawet bym na to nie wpadła! <sierota> do dzieła, Dorotko!! :ok:
Obrazek

Ederlezi

Post » Czw lut 09, 2012 11:45 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

dorcia44 pisze:na razie czekam na tych głąbów .
włożyłam pod zlew termometr wskazuje - 2 :roll: na kuchennym blacie +12 ,czyli tem.przy gruncie :wink: dużo niższa.
dzięki za wsparcie duchowe :kotek:

villemo5 pisze:Płacisz czynsz i to niemały - masz prawo wymagać... No bez przesady!!
O zmnijeszenie opłat z tytułu braku wody, mam nadzieję, będziesz się starać?

jestem na etapie pisania skargi do ZGN ,ale chyba porpsze kogoś o pomoc ,tak mi idzie ... :oops:

tylko nie pisz uprzrejmie proszę-napisz tak: w zwiazku z permanentnym brakiem wody w lokalu i opieszałości administracji w usunięciu awarii.....żądam w trybie natychmiastowym....
Serniczek

Post » Czw lut 09, 2012 11:50 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Sernik dziękuję ,tak poproszę tego ..... pana aby mi tak napisał ,a ciebie poprosze abyś mi napisała (pomogła ) pismo do Dyrekcji ZGN ,dobrze? :oops:
zaraz powinni być ,ja jak osika ,ale byłąm twarda ,aż nie do uwierzenia ,tylko mi lagi było brak :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 09, 2012 11:59 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

DOROTA TY go nie proś!!!! TY daj mu kartke i niech pisze.Licz się z apopleksją tego typa i wrzaskami-nic to. Mów swoje kartka ,długopis i niech pisze. Jak zapyta po co powiedz,że musisz miec podstawę do wezwania pogotowia wod-kan i skoro mówi,że nie da się to znaczy ,że tak jest. Co za problem podpisać.
Ne daj się zdenerwować.
Pisz pismo tak jak podałam -idzie za tym przekaz, że znasz swoje prawa. Gdybys napisała proszę-to info dla drugiej strony ,że ich nie znasz. Nie musisz prosić bo Ci sie nalezy.
Nauczył mnie tego adwokat. :D Pismo skłądasz na dziennik za potwierdzeniem .I luuuuz.
Serniczek

Post » Czw lut 09, 2012 12:10 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Sernik ,ja padnę :cry: :cry: :cry:

już sapię ,nie do ataku na .... tylko ze stresu :oops:
czekam na nich,.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 09, 2012 12:14 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

odwagi i do boju!!!!!!!!!!
Obrazek

Ederlezi

Post » Czw lut 09, 2012 12:18 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

Twarda bądź, twarda bądź :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lut 09, 2012 12:55 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

robią ,..był cały kierownik który również mi zarzucił ze grzeje na raty . :evil:
na raty to ja mam CO :twisted:
przypomniałam mu poprzednie lata ,dotarło ,robią co zrobią zobaczymy.
Ale jak zobaczyli stado 6 brytanów wychodzące na dwór to już mam plusy :ryk: każdy chce ,każdy kocha ,każdy ma psa i koty ,zwłaszcza ten mieszkający na wsi .
Ten miejski od bulteriera wydał na jego operację i leczenie z 5tyś...zaraz będę znała historię rodziny :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 09, 2012 13:14 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

poleciały pierwsze krople :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 09, 2012 13:32 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

No to dziś Święto Bieżącej Wody u Droci :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lut 09, 2012 13:59 Re: Tytek wciąż gila ,wody zamarzła:(Panie mróz pofolguj ! !!

juhuuuuuu! :D
Serniczek

[poprzednia][następna]