Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:Diego rządzi. Bawi się wesoło, lata po domu z prędkościa światła, je i wali co trzeba gdzie trzeba. Wujek Morf jadł z nim razem maślanke z jednego talerza.
Fajny gnojek z Diego
jimmy_lodolamacz pisze:Kurde...chyba nie załapałemTen kocur to jest Diego czy Morfeusz?
Nie czytałem całych wątków więc nie mogę się odnaleźć. I ile on ma na liczniku? Co do Kalm Aid i Calm RC to wetka mówiła, że to chodzi o tryptofan???czy coś. I to ponoć jest w Kalm Aid i RC Calm. Chociaż może spróbuję tego RC...hmmm. A ten kocur to na serio do schronu ma trafić?
lidka02 pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Kurde...chyba nie załapałemTen kocur to jest Diego czy Morfeusz?
Nie czytałem całych wątków więc nie mogę się odnaleźć. I ile on ma na liczniku? Co do Kalm Aid i Calm RC to wetka mówiła, że to chodzi o tryptofan???czy coś. I to ponoć jest w Kalm Aid i RC Calm. Chociaż może spróbuję tego RC...hmmm. A ten kocur to na serio do schronu ma trafić?
Jimmy gratuluje wyboru kociakajesteś kochany
Duszek686 pisze:Dieguś to mój ulubieniec![]()
I w pełni podzielem zachwyty nad jego urodą![]()
Rozmawiałam z moją mamą.
Diego wróci do Łodzi i tymczasowo zamieszka z moją mamą i Tako.
Do czasu znalezienia mega fajnego domku stałego.
Mam nadzieję, że się w trójkę jakoś dogadają![]()
Kciuki wskazane.
Dag![]()
![]()
- OGROMNE DZIĘKI za pomoc i schronienie dla Sznurka Diego.
super oglądać go odstresowanego i w dobrym humorze![]()
Morf- dzięki za tolerancję dla chudego
![]()
lidka02 pisze:jimmy_lodolamacz pisze:Kurde...chyba nie załapałemTen kocur to jest Diego czy Morfeusz?
Jimmy gratuluje wyboru kociakajesteś kochany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], teesa i 706 gości