madzia89 pisze:dzwoniłam do kliniki i poprosiłam o wypis Tetrusia,nie byli zadowoleni....
Wcale mnie to nie dziwi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzia89 pisze:dzwoniłam do kliniki i poprosiłam o wypis Tetrusia,nie byli zadowoleni....
andorka pisze:madzia89 pisze:dzwoniłam do kliniki i poprosiłam o wypis Tetrusia,nie byli zadowoleni....
Oni nie mają być zadowoleni czy nie zadowoleni, oni maja OBOWIĄZEK taki wypis zrobić, w końcu zapłaciłaś za to wszystko.
Kciuki za kociaka, a jak już z tego wszystkiego wyjdzie i się zagoi, to zrób mu badania krwi, czy "dzieki" wielokrotnej narkozie nie dostał za mocno po nerkach.
madzia89 pisze:Bardzo bym chciała podziękować Theodora-100zł
i kotx-20zł
vailet pisze:madzia89 pisze:Bardzo bym chciała podziękować Theodora-100zł
i kotx-20zł
Zobacz jak cioteczki starają się pomagać
![]()
![]()
![]()
Coś o tym też wiem i pamiętam wszystkie osoby,które pomogły diagnozować Bejbi
i nigdy nie zapomnę
![]()
![]()
madzia89 pisze:Już jesteśmy w domku,Tetro miał przemytą rankę i nałożoną maść. Możliwe,że obejdzie się bez operacji,tylko wiadomo bedzie mu sie to dłużej goiło.
Specjalną pastę zakupiłam mu na tą biegunkę.
Uploaded with ImageShack.us
vailet pisze:madzia89 pisze:Już jesteśmy w domku,Tetro miał przemytą rankę i nałożoną maść. Możliwe,że obejdzie się bez operacji,tylko wiadomo bedzie mu sie to dłużej goiło.
Specjalną pastę zakupiłam mu na tą biegunkę.
Uploaded with ImageShack.us
Ale Tobie szybko wizyty schodzą.Już jesteś w domu.Tam nie ma kolejek?Procolin bardzo zapiera bo miałam.Bejbi go lubiła,ale do czasu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 52 gości