Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 19:51 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:a welina to ma u mnie @#$%^&^%$# :twisted:

Dorcia to Ty taka olbrzymka jak moja mama była. :lol: : Nie rób mi krzywdy, :mrgreen: bo ten tydzień miałam strasznie męczący-ledwiem ciepła 8) .W administracji też nie byłam.Myślałam ,że się pobyczę to zostałam z całym dobytkiem+dzieciaki :roll: Wreszcie odezwała się ta babka co adoptowała Zosię.Piękna z niej koteczka rośnie.Jest zdjęcie na moim wątku.Uwielbiam buraski,a w domu ani jednego. :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt wrz 30, 2011 21:18 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

welina , jak dzis zmierzyłam się miarką Normalną a nie metalową :oops: to wyszło troszkę mniej :P wszędziej tylko nie w balonach :evil:

padłam
rano trzeba wstać ,ogarnąć wszystko ,oporządzić trzodę :mrgreen: no i na fachowca czekać.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt wrz 30, 2011 21:59 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorotko, przesyłka poszła. Daj znać jak dojdzie.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Sob paź 01, 2011 7:10 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

8O szukałam Was a tu juz 26 stron naspamowane :ryk: witam wszystkich a przede wszystkim Dorcię i jej pupilki :1luvu:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Sob paź 01, 2011 7:26 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

witam sobotnio, Dorciu daj znać czy zdun naprawi piec

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob paź 01, 2011 7:32 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorotko, ja mogę Tobie już przesłać 740 zł., które wspólnie uzbieraliśmy. Tyle, że faktyczny przelew dojdzie do Ciebie w poniedziałek. Jeżeli nie masz kasy na opłatę zdunowi, to może wyjmę forsę z bankomatu i jakoś się spotkamy na przekazanie?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 01, 2011 7:42 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu przed chwilą zrobiłam przelew na Amandę :D

kaja888

Post » Sob paź 01, 2011 9:33 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

miły pan już robi .
nawet sobie pogadaliśmy o futerkach :wink:

Marcelibu ,jestem po rencie ,więc pieniążki mam ,równe pół mojej renty :twisted:
ale niech zrobi .
widzę że jest dobrze przygotowany i solidny ,oby to nie były tylko pozory :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 01, 2011 9:37 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

za fachowca :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob paź 01, 2011 13:15 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

poszedł zrobił i poszedł ..a w domu syyyyf okropny :crying:
długo był 5 godzin. :roll:
w piecu przepalone ,nie dymi ,więc jest ok. jak by co mam dzwonić.
Idę ogarnąć i z kotami do weta ,dziś lecznica tylko do 16 .

dopiszę że robił z dwóch stron czyli zdemolował sanktuarium mojego Gada :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 01, 2011 16:56 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Nadrzewna Malwa Paskudna zrobiła mi sznyta przez całą dłoń :evil: a ja tylko pazurki chciałam obciąć :crying:

dziś miałam odwiedzić Gandalfa I Kropeczkę ,ale już padłam na pysk :oops: strasznie dużo było mycia z tej gliny ,sadzy itp,.co umyłam wyschło i od nowa brudne :roll:
ale jestem taka szczęśliwa ze piec działa ,normalnie działa ... :dance: :dance2:
troszkę drewna włożyliśmy a kafelki już ciepłe :D
może zima nie będzie taka straszna. :roll:

sąsiad namawiał mnie żebym przerobiła na gaz,on tak ma ,jakieś palniki w środku ,ale to niedozwolone to raz a po drugie kosztuje.
na to też miał sposób ,pożyczy mi pieniądze ,oczywiście nie zgodziłam się ,dlaczego ? bo nie...pożyczyłam od wanilki i też miałam obsuwy :oops:
oczywiście zawsze bardzo się kajałam ,nie zabiła mnie ,ale to pewnie tylko dla tego że jej nie po drodze do mnie :spin2:

zdun doradził mi abym węgiel kupiła Orzech ,kaloryczny ..hmm jak sprawdzić kaloryczność węgla :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 01, 2011 17:32 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

W naszej ofercie jest dostępny węgiel orzech o wymiarach ziarna 40mm - 80mm pochodząca z z Katowickiego Holdingu Węglowego i z Kompanii Węglowej. Cena węgla orzecha wynosi około 450zł/t netto netto w zależności od klasy oraz kopalni w jakiej został węgiel wydobyty.

http://www.zgoda.eu/?pl_orzech,24

Węgiel orzech to węgiel kamienny o rozmiarach ziarna od 1,6 cm do 8 cm. Ten rozmiar granulatu należy do grupy sortymentów grubych.

http://dobrywegiel.pl/wegiel-orzech-warszawa

http://allegro.pl/wegiel-orzech-warszaw ... 73600.html

Tona 840 zł

Kaloryczność patrz tabelę

http://wegiel.bielsko.pl/cennik_wegla

Jak sprawdzić kaloryczność

http://1st.bloog.pl/id,6429144,title,Ka ... caid=6d1fa

Poprosić o certyfikat ;)

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob paź 01, 2011 21:35 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

pozdrawiam "z doskoku" :wink:
znowu zgubiłam wątek, co go odnajdę, to Dorcia nowe kocię/-ta posiada

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Nie paź 02, 2011 8:03 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

witam, znalazłam hurtownię węgla w Warszawie

http://dobrywegiel.pl/wegiel-orzech

cena detaliczna 680 zł/1 tonę tylko czy to cena aktualna?

Ale właśnie doczytałam że trzeba doliczyć koszt dostawy ze Zgierza , to będzie dużo dużo drożej, na pewno ponad 800 zł. Zadałam pytanie dotyczące ceny z dowozem, ciekawe czy odpiszą

kaja888

Post » Nie paź 02, 2011 10:18 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:

rying: sąsiad namawiał mnie żebym przerobiła na gaz,on tak ma ,jakieś palniki w środku ,ale to niedozwolone to raz a po drugie kosztuje.
na to też miał sposób ,pożyczy mi pieniądze ,oczywiście nie zgodziłam się ,dlaczego ? bo nie...pożyczyłam od wanilki i też miałam obsuwy :oops:
oczywiście zawsze bardzo się kajałam ,nie zabiła mnie ,ale to pewnie tylko dla tego że jej nie po drodze do mnie :spin2:

zdun doradził mi abym węgiel kupiła Orzech ,kaloryczny ..hmm jak sprawdzić kaloryczność węgla :oops:

No wiesz....Nie zabiłam ,bo leniwa jezdem :ryk:A poza tym liczę na to ,że Ty mi też kiedyś pożyczysz :twisted:
A propos pieca....Ten zdun wstawił te drzwiczki do czyszczenia kanałów?

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

[poprzednia][następna]