Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dziekujemy za relacje!![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:Kasieńka!!!!!!-jesteś!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdyby nie Ty-wszystko walnęłoby o glebę!-bez transportu nic by sie nie dało zrobić!!!!
Dozgonnie jestem Ci wdzięczna!![]()
![]()
![]()
I diabelnie sie cieszę,że miałam mozliwość poznać Cię osobiście i Dorotke też![]()
![]()
![]()
![]()
No kurczę-baby można by Was łyzkami jeść-i konie z Wami kraść!
A obsuwy zdarzają się w najlepiej zorganizowanych akcjach-nie na wszystko mamy wpływ!
Ale wszystko dobre,co sie dobrze kończy!!!!!!![]()
![]()
CatherineTheGreat pisze:kropkaXL pisze:Kasieńka!!!!!!-jesteś!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdyby nie Ty-wszystko walnęłoby o glebę!-bez transportu nic by sie nie dało zrobić!!!!
![]()
![]()
I diabelnie sie cieszę,że miałam mozliwość poznać Cię osobiście i Dorotke też![]()
![]()
![]()
![]()
A obsuwy zdarzają się w najlepiej zorganizowanych akcjach-nie na wszystko mamy wpływ!
![]()
Nie mów o koniach, bo to, co prawda kocie forum, ale wróg czuwa![]()
![]()
NAPRAWDĘ sama przyjemność! Co do obsuw - na szczęścieto nie było Powstanie Warszawskie, bo byśmy zginęli w krzyżowym ogniu, a tak to Ostpreussen REAKTYWACJA
kropkaXL pisze:CatherineTheGreat pisze:kropkaXL pisze:Kasieńka!!!!!!-jesteś!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie mów o koniach, bo to, co prawda kocie forum, ale wróg czuwa![]()
![]()
NAPRAWDĘ sama przyjemność! Co do obsuw - na szczęścieto nie było Powstanie Warszawskie, bo byśmy zginęli w krzyżowym ogniu, a tak to Ostpreussen REAKTYWACJA
![]()
![]()
![]()
![]()
-Krzyżakowo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 91 gości