Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:Z kawą przyszłam![]()
A wczoraj byłam na pierwszym i ostatnim filmie 3D. Na Portierze, wersji 2D nie było. Prawie rzygnęłam, nie mogę oglądać 3Dw głowie mi się kręci. Tak myślałam, że tak będzie, bo gier strzelanek gdzie szybko latają tez nie mogę bo mi zaraz niedobrze
bo pewnie do bani były okulary![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Nie ma, najbliżej w Poznaniu
molly88 pisze:Gibutkowa pisze:Nie ma, najbliżej w Poznaniu
a wydało sie, ze wrocław duze miadsto i byc powinno! Ba w multikinie placisz jeszcze dodatkowo 2 zł za okulary. Pytanie czy chociaz one sa czyste czy jak zawsze mam zabrac plyn do czyszczenia i szmatke?!
yosia pisze:po dlugiej przerwie dorzucilam mini cegielke na skarbonke i przy okazji pragne pogratulowac takiego wielkiego rozwoju dzialalnosci
yosia pisze:po dlugiej przerwie dorzucilam mini cegielke na skarbonke i przy okazji pragne pogratulowac takiego wielkiego rozwoju dzialalnosci
krynia08 pisze:yosia pisze:po dlugiej przerwie dorzucilam mini cegielke na skarbonke i przy okazji pragne pogratulowac takiego wielkiego rozwoju dzialalnosci
czy chodzi o wygrana w KV?![]()
![]()
kotx2 pisze:krynia08 pisze:yosia pisze:po dlugiej przerwie dorzucilam mini cegielke na skarbonke i przy okazji pragne pogratulowac takiego wielkiego rozwoju dzialalnosci
czy chodzi o wygrana w KV?![]()
![]()
krynia gdzieś była caly dzien![]()
krynia08 pisze:burza za burzą ,więc idę lulu![]()
jak mnie nie zabiją pioruny to jutro bedę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 220 gości