WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 19:09 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Jeśli chcesz (chcecie) to ja mogę zredagować opowieść o każdym kocie.
Zadzwonię do Kasi (jeśli mi poda telefon) i razem opiszemy.Tekst oczywiście do Waszej (Twojej) autoryzacji.

JD jak coś jest napisane tym mikrodrukiem to ja to czytam zawsze (im mniejszy tekst tym bardzij czytam! :D ).I -psia mać- musze do okulisty chyba...starzeję się! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon paź 10, 2011 19:11 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

kotkins pisze:Jeśli chcesz (chcecie) to ja mogę zredagować opowieść o każdym kocie.
Zadzwonię do Kasi (jeśli mi poda telefon) i razem opiszemy.Tekst oczywiście do Waszej (Twojej) autoryzacji.

JD jak coś jest napisane tym mikrodrukiem to ja to czytam zawsze (im mniejszy tekst tym bardzij czytam! :D ).I -psia mać- musze do okulisty chyba...starzeję się! :mrgreen:

jak zrobisz "cytuj" to będziesz miała normalną wielkość liter :wink:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon paź 10, 2011 19:23 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Dzięki Ci DOBROCZYŃCO! :mrgreen:

kotkins

Post » Pon paź 10, 2011 19:27 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Sama przyjemność :D

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon paź 10, 2011 21:25 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Kasia mi dziś powiedziała, zeby jej dać ze 3 dni, to skombinuje lustrzankę i zrobi zdjęcia. Numer masz Kotkinsie na stronie kociświat.........Z tym, ze to trzeba cierpliwie, bo ona nie zawsze odbiera.......
A i prosiła, zeby nie dzwonić rano i dać jej ze 24 h( bo dziś wszystkich opindala ). Ktoś jej przywiózł stado kociat 5 miesiecznych ( bo mu się urodziły no i jakoś nikt ich nie chciał..........) I Kaśka ma instynkty mordercze.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon paź 10, 2011 21:27 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Aaa i jeszcze dlatego sie mamy wstrzymać, ze jeden ma pojechać do Kaśki znajomych .........tyle ze nie wiadomo który i nie wiadomo czy pojedzie.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto paź 11, 2011 9:17 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

To tylko proszę żeby się nie zdziwiła jak jakaś baba zadzwoni i się będzie domagała rozmowy o kotach:)
Bo to będę ja!
Pewnie jakby zostały trzy to już będzie łatwiej wystawić to-to pojedyńczo.
Zadzwonię pewnie dopiero ok czwartku-piątku bo tu jest Armageddon- w Pozananiu ktoś mądry i wielki wymyślił remont wszystkich ulic na raz.
Wczoraj jechałam 5 km ( w dwie strony) ok 4 godzin.Jeszcze nie stałam w takim korku.
A ja mam pracę jeżdżoną:(
I się przez te korki turlam.

kotkins

Post » Sob paź 22, 2011 15:19 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

wiadomo coś nowego?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Sob paź 22, 2011 15:22 Re: WARSZAWA- 5 "persów"- odchuchujemy i szukamy DT/DS :)

Zadzonię do Kasi i zrobię opis pierwszego.
Ezzme jak poproszę o wstawienie zdjęć..? :lol:

Myślę o nich,kurczę ,z czasem mam słabo...

kotkins

[poprzednia]