PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 29, 2011 20:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Eeeeech AYO :oops: warto się czasami zastanowic zanim się coś powie lub napisze :?
Aż się prosi żeby napisac"............. .............."ale nie napiszę bo nie wypada :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt kwi 29, 2011 21:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hej właśnie wróciłam od weta ........Padam na ryjek.
Za chwile idę spać tylko leki towarzystwu zapodam.

To był ciężki dzień a przyszły tydzień będzie gorszy - ale nie takie rzeczy się przetrwało :ok:..
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt kwi 29, 2011 21:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia :lol: Uszy i ogonki do góry,będzie lepiej!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt kwi 29, 2011 21:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

kotka doroty pisze:Etiopia :lol: Uszy i ogonki do góry,będzie lepiej!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tak jest
Będzie lepiej. :ok:

Pa pa :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt kwi 29, 2011 21:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Dziewczyny, wyluzujcie.
Proponuję potraktować całą sprawę jako "niebyłość" ( uwielbiam tworzyć nowe słowa :twisted: )

Panienka, o której wcześniej pisałam będzie miała sterylkę w przyszłym tygodniu.
"Właścicielce" powiedziałam, że załatwiłam talon i sterylka będzie bezpłatna :roll: .
Musiałam tak zrobić, bo żal mi tej cuudnej kotki. Dziewczynka ma fantastyczny charakter.
Zamierzam ją podtuczyć, ciachnąć i zaszczepić . W takiej kolejności, bo wetka twierdzi, że sterylka jest priorytetem.
Odrobaczona już została dwukrotnie ( raz słabym środkiem, bo była straszliwie zarobaczona, drugi raz mocniejszym )

Wiem, że ryzykuję, że zaczną mi sprowadzać wszystkie "biedy" z okolicy.

Ale trudno.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt kwi 29, 2011 21:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ech, czasami do wyboru jest tylko źle albo gorzej :? - :ok: :ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob kwi 30, 2011 6:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Witam drogie siostry! :mrgreen: Wczoraj wróciłam z tego Poznania późno i zaległam od razu, ale dzisiaj od samego rana donoszę, że żyję, dojechałam i bardzo dziękuję za kibicowanie. Efekt rozmów będzie wiadomy po 10 maja, bo jeszcze z kimś tam będą rozmawiać. Nie wiem czy dostanę tą pracę, bo choć bardzo mi się podoba i bardzo ją chcę, postawiłam pewien warunek (a w zasadzie nie zgodziłam się na ich warunek) i nie wiem, czy to łykną :roll: Zobaczymy...

Dzisiaj natomiast obudziłam się z koszmarnym bólem głowy (aż mi się chce wymiotować), więc na razie znikam :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob kwi 30, 2011 7:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hej hej siostry

Pomponmamo ja trzymam kciuki za Ciebie i Twoja bolaca glowe tez :ok:

Co do odpowiedzialnosci zbiorowej rowniez sie z tym zgadzam. I mysle ze tym razem Ayo za bardzo pojechala po bandzie. My ja znamy i jej poczucie humoru rowniez, ale dla osob spoza Paktu moze to byc odebrane zupelnie inaczej. Rozumiem wzburzenie i zaskoczenie ale to mozna zalatwic inaczej, na przyklad na pw.
Niemniej jednak, uwazam ze sprawe trzeba zakonczyc a osoby zaangazowane bezposrednio niech sie dogaduja same na pw w tej kwestii.

U nas wczoraj wieczorem pod Kopcem oblam sie benzyna i podpalil jakis chlopak. Widzieli to studenci, grupka kilku mlodych ludzi ktorzy poszli witac dlugi weekend w pieknej okolicy.. wezwali straz, przyjechaly dwa wozy, karetka, policja... Nie wiem czy go uratowali. Akurat poszlismy na spacer z TZem, bylo po 23.00, wiecie - piekna okolica, przecudny widok na cale miasto, wiosna, dlugi weekend, ludzie spaceruja, robia zdjecia... te klimaty. I nagle ktos sie podpala. Straszne to.. mam nadzieje ze go uratowali.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob kwi 30, 2011 8:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

:cry: :cry: :cry:
A ja pragnę NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE przeprosić wszystkie Czarownice... Jestem tu nowa, i wciąż średnio... No dobra-ANI TROCHĘ nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi... Jeżeli kogoś tym uraziłam,oburzyłam,albo coś takiego,to może dać mi bana... Nie wiem co to znaczy być trollem,ale podobno nim jestem,więc TROLL JESZCZE RAZ WAS WSZYSTKICH PRZEPRASZA... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Obrazek

Fi :)

Od: Śro kwi 27, 2011 18:14

Post » Sob kwi 30, 2011 8:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Fi :), troll to za mocne słowo :oops: - i należało inaczej zapytać Cie skąd masz banerek :oops: . Może przystąpisz do Paktu, porozgolądasz się po forum z nami, będziesz nosić banerek z dumą a w promocji mamy kilka super ikonek wiedźm.
Ja Cię przepraszam, że nie napisałam pw od razu :oops:
Nie płacz proszę, zostań Czarownicą :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob kwi 30, 2011 9:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Popieram przedpiszczynię :mrgreen: Pokaż swoje koty, napisz coś o sobie, wstąp do paktu i noś banerek z dumą. :ok: Naprawdę fajnie jest być czarownicą - pomagasz kotom, jesteś członkiem największego znanego mi zgromadzenia wiedźm (same fajne laski), można też być przy okazji bezkarnie jędzą :ryk: ja jestem... 8) i jestem z tego bardzo dumna! Dawaj foty kotów i aplikację - Siostra Prezes na pewno przyklepie kandydaturę mietłą :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 30, 2011 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:Popieram przedpiszczynię :mrgreen: Pokaż swoje koty, napisz coś o sobie, wstąp do paktu i noś banerek z dumą. :ok: Naprawdę fajnie jest być czarownicą - pomagasz kotom, jesteś członkiem największego znanego mi zgromadzenia wiedźm (same fajne laski), można też być przy okazji bezkarnie jędzą :ryk: ja jestem... 8) i jestem z tego bardzo dumna! Dawaj foty kotów i aplikację - Siostra Prezes na pewno przyklepie kandydaturę mietłą :mrgreen:

Zgadzam sie z Pomponmama :)
Fi, istoto o najkrotszym nicku jaki znam, pokaz koty i powiedz cos o sobie :) Pozwol nam sie poznac lepiej i nie mysl o sobie jako o trollu. Skoro stac Cie na to, zeby wejsc na watek i przeprosic to znaczy ze nim nie jestes.
Siadaj, przesuniemy tylki, zrobimy kawusie, kakao, herbatke, co tam chcesz :)
Ino sie nie przestrasz jak Cie po prezentacji znienacka przez leb siostra Prezes mnietla klepnie - to taki rytual jest...
No i wiesz, my takie jestesmy troche pyskate z lekka, o czym mialas mozliwosc sie juz przekonac 8)

troche prywaty z mojej strony: PRZEPROWADZKOWA WYPRZEDAZ SZPEJOW, na pierwszy rzut ksiazki i kserowki. Zapraszam do obejrzenia i kupowania a jak ktos nie moze kupic prosze niech podrzuca. Czasu mamy malo a pieniedzy jeszcze mniej, tymczasem za tydzien juz musze byc na Slasku i zaczac zwozic swoj "dobytek" (ze o reszcie holoty nie wspomne...)

viewtopic.php?f=27&t=127178
z gory dziekuje :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob kwi 30, 2011 9:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A poza tym nie bój się AYO - ona tylko tak groźnie warczy, ale nie gryzie. To wbrew pozorom jest istotka o gołębim sercu, bardzo ciepła, życzliwa, która swoja naprawdę błyskotliwą inteligencją oraz niesamowitym poczuciem humoru z pewnością ujmie cię przy bliższym poznaniu i pokochasz ją tak jak ja :1luvu: . AYO po prostu czasem walnie co myśli prosto z mostu, ale robi to w najlepszej wierze, bo jak pisałam jest to istota prawie doskonała :mrgreen: (prawie, bo doskonałą czarownicą może być tylko Siostra Prezes - trochę wazeliny nikomu jeszcze nie zaszkodziło...)No i pewnie jej wczoraj Behemot wlał, to miała gorszy nastrój... :roll:

Jak mniemam dostanę mietłą z backhandu od Siostry AYO, za rujnowanie jej reputacji "istotką o gołębim sercu", ale trudno, ja by co, to na razie się na wszelki wypadek ewakuuję...Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 30, 2011 9:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Staję w szranki z Pomponmamą w konkurencji "łeb mnie nap...a". Nap...a mnie drugi dzień i jutro też będzie (zawsze jest albo 1 albo 3 albo 6 - to się jakoś nazywa w matematyce), jeszcze mnie na womity wprawdzie nie zbiera, bo jestem dopiero po pierwszej dawce solpasreiny i dupopromu, które za ch... cholerę nie pomagają tak jak powinny. A cholerna burza, przez którą cierpię przeszła wczoraj bokiem :evil: Snuję się od rana jak zombie, bo leżenie nie pomaga, a w dodatku na budowie obok używają ciężkich narzędzi mechanicznych tnących, wiercących i walących (głównie mnie po uszach), i jutro mamy imprezę i musimy iść po zakupy, i koty ogłosiły strajk głodowy, ale kuwetowego oczywiście nie, wprost przeciwnie, i tymczas znów odkrztusza coś i nie chce wydalić robali, i, i, i... jestem na krawędzi wytrzymałości psychosomatycznej i będzie źle z tym, kto mnie nadepnie na cokolwiek, ale może mi w końcu ten durny łeb wybuchnie i będę miała spokój :evil:

Dzień dobry wszystkim, ładna mamy dziś pogodę <robi młynka paluszkami i spuszcza niewinnie wzrok>
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob kwi 30, 2011 10:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hikiko cukiereczku; nie "łeb cię..." tylko; migrenę masz.... nie zapominaj, że jesteś damą 8) Mnie już przeszedł ból głowy, po lekach oczywiście, ale najważniejsze, że jestem świeża jak ..... :roll: jak nie wiem co! (muszę uważać co piszę, bo wiecie - Stasio czyta to forum :lol: :mrgreen: Cześć Shira!) Teraz sobie zrobię szybkie zakupy, potem ekspresowe sprzątanie i mam wolne :mrgreen: dzisiaj i jutro! Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]