KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 10:28 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Roki kiedys :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Roki dzisiaj :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mysle ze Roki jest juz gotowy do adopcji.Jest oczywiscie odpchlony,odrobaczony,jest kastratem i jest zaszczepiony tricat-em (20.04.2011)
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto kwi 26, 2011 10:48 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

No normalnie Jadziu w myślach mi czytacie.
ostatnio wlaśnie o Rokim i o Was mi sie myślało.
Śliczny Roki się zrobił - a jak tam z wychodzeniem- nie tęskni za wolnością
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto kwi 26, 2011 11:07 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Roki to chyba byl kotem domowym nie wychodzacym i po swoich doswiadczeniach na wolnosci nie teskni za nia,nawet na balkon nie bardzo chce wychodzic :D

http://www.youtube.com/watch?v=7yWLzvdie3U
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto kwi 26, 2011 11:14 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Wspaniały :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Wto kwi 26, 2011 12:30 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Cudny kot-pluszak z Rokiego się zrobił :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 26, 2011 14:40 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

No cóż z powodu problemów technicznych DYZIO do domku pojedzie dopiero jutro - tj w środę :wink:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto kwi 26, 2011 15:39 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

jadziaII pisze:Roki kiedys :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mysle ze Roki jest juz gotowy do adopcji.Jest oczywiscie odpchlony,odrobaczony,jest kastratem i jest zaszczepiony tricat-em (20.04.2011)

zakochalam sie szkoda ze lobyz nie toleruje innych kotow w swoim domu :( sliczny kociak :!:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto kwi 26, 2011 15:49 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:I już grafik na następny tydzień , ja jeszcze do jutra jakoś mogę go pilotować w środę wczesnym rankeim wyjeżdżam i nie będzie mnie około tydzień, i na forum będę wchodziła rzadko, więc mam prośbę kto będzie przypominał o dyżurach :?:
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 02.05.-09.05.2011
02.05. pon. rano brak wie. brak
03.05. wt. rano brak wie. brak
04.05. śr. rano brak wie. brak
06.05. czw.ranobrak wie. brak
07.05. piat rano brak wie. Teresa
08.05. sob. rano brak wie. Teresa
09.05. niedz. Dorotka wie. brak

ja niedam rady sie zapisac bo mam nocna zmiane wiec rano spie wieczorem jestem w pracy
ale przypominac bede :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto kwi 26, 2011 17:20 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Zmieniły mi sie godziny pracy i niestety nie będe mogła pomóc w dyżurach przez min. miesiąc :cry:
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Wto kwi 26, 2011 17:23 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

no Jadziu Rokiś jak na wystawę chłopak

a ja mam serię zdjeć Kitty z nowego domu jak widać w pełni zrelaksowana

Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto kwi 26, 2011 17:44 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Roki jest teraz prześliczny, kto by nie chciał takiego miśka puszystego, wygląda jak marzenie właściciela kotów...
Dopiero teraz mogę opowiedzieć o dyżurze porannym , dziś cały dzień mam kłopot z internetem.
Gracja jest bardzo głodna mokrego jedzenia , je suche (na co wskazywała kuwetka) ale chyba bez smaku , na dodatek wsadziła sobie frotowe posłanko w miskę z wodą więc posprzątałam - sprzątając znalazłam całą niebieską małą tabletkę , więc Gracja czegoś nie połknęła wczoraj
Dzikie kotki po sterylkach bura miauczała i wychodziła z koszyczka , a młodziutka biało czarna skulona wciskała się w kącik - obie kotki bardzo ładne , szkoda że dzikie. Czy kotka opisana jako " spod novotelu" to SAKE ? nie byłam tydzień na kociarni i jestem zdaje się grubo do tyłu - buraski potrafią być do siebie naprawdę bardzo podobne . W boksach wszyscy jedzą , natomiast poza boksami jest średnio fajnie - Józio z Coffi syczą i charczą na siebie , dopiero najedzeni się uspokoili. Tak mi przykro że Józio ma to uszkodzone oko- jakby nie to pewnie miałby dużo większe szanse na dom, a tak :(
Na zdrowej kociarni kociak Gapa mieszkający w przedsionku jest chyba bardzo przestraszony, pomiaukuje prawie ciągle żałośnie. Okropnie się bałam żeby mi nie uciekł no i do Gremlinów żeby nie wleciał. Gremliny wyciągają łapki pod drzwiami , śmiesznie to wygląda. Zanim weszłam na kociarnię zdrową to niestety ale zamknęłam na chwilę Gapę w pomieszczeniu ze zlewem zapalając mu tam światło -lepsze to na parę minut niż gonitwa za przerażonym kotem wśród Gremlinów , ja bym go na pewno nie potrafiła złapać. Kotek moim zdaniem prawie nic nie zjadł, w kuwetce tyci tyci. Wchodząc i wychodząc naprawdę trzeba uważać .
Dyzio z godnością oczekuje na nowych właścicieli- dopiero dziś mu się dobrze przyjrzałam -jest bardzo elegancko umaszczony i ma pogodne, spokojne usposobienie. Nic dziwnego, że był na tyle inteligentny że 'załatwił" sobie dom.
Uprzejmie informuję , że jutro oraz pojutrze rano też mam dyżury , ale niestety w wersji " przed pracą " i w tej sytuacji raczej poza karmieniem i oczyszczeniem kuwetek nie zdziałam wiele bo będę miała ok. 1 godziny czasu :(

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto kwi 26, 2011 18:11 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Filomen pisze:a to biedna koteczka z wypadku z Gospodarczej, dziś dostała krew, bo wyniki bardzo się pogorszyły, nie ma białaczki, trzymajcie za nią kciuki, jest po sterylce i operacji nogi
mimo cierpienia i bólu słodko mruczała jak Piotrek ją głaskał
Obrazek

kciuki mocno zaciśnięte za koteczkę biedną ...
Obrazek
Obrazek

super :)
kciukasy za domek :ok: :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto kwi 26, 2011 18:30 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 02.05.-08.05.2011
02.05. pon. rano Bona44 wie. brak
05.05. czw.rano Bona44 wie. brak
06.05. piat rano Asia, Bogusia wie. Teresa
07.05. sob. rano brak wie. Teresa
08.05. niedz. Dorotka wie. brak
Asiu dzięki za obsadzenie dyżuru, Martyna i Monika dzięki za info - praca ważniejsza z czegoś musimy żyć :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto kwi 26, 2011 18:32 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Filomen pisze:a ja mam serię zdjeć Kitty z nowego domu jak widać w pełni zrelaksowana

Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kurcze no rzeczywiście zrelaksowana :mrgreen: robi co jej się żywnie podoba :wink: no nie mogę, a to zdjęcie a stole to po prostu szczyt rozpusty :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto kwi 26, 2011 18:35 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 02.05.-08.05.2011
02.05. pon. rano Bona44 wie. brak
05.05. czw.rano Bona44 wie. brak
06.05. piat rano Asia, Bogusia wie. Teresa
07.05. sob. rano brak wie. Teresa
08.05. niedz. Dorotka wie. brak
Asiu dzięki za obsadzenie dyżuru, Martyna i Monika dzięki za info - praca ważniejsza z czegoś musimy żyć :D

Prawdopodobnie będę mogła obsłużyć 2 wolne dyżurki poranne wtorek oraz środę. Zapisuję się rzutem na taśmę :)

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]