Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Pomalutku
Dobry
Alleluja! Brzdąc wreszcie pojął, że wyrka tym razem nie da się zakopać w kuwecie![]()
Mało tego, po 2 dniach gnojki doszły do wniosku, że się tam mieszczą razemBystrzachy
![]()
Brzdąc to już jest chyba wielkości DelicjiDuży z niego dzieciak i taki... nabity
Wdał się w tatusia
Baśka jest raczej drobna, szczupak taki - je na potęgę, a ciągle gnaty sterczą
![]()
Mamuśka tyje, a Taćka z Szelmą bardzo się starają, żeby jej dotrzymać kroku![]()
![]()
Mamuśka dalej dostaje zastrzyki, na szczęście teraz tylko jeden i ten mniej bolesny, więc z dnia na dzień nabieram wprawy![]()
Dameska, jak się nie łasi, to szaleje z Delicją - chyba się lubią dziewczyny![]()
Białej ciągle coś się dzieje w oczach, więc zakraplamy. I to tak dziwnie się dzieje - są momenty, kiedy ma śliczne ślepia, prawie jak zdrowy kot, a za parę godzin wygląda prawie jak na wejściuNie wiem, od czego to zależy
![]()
Dziaboły... ech... czyścimy uszyJazda bez trzymanki
O dziwo, Czarcik jest dużo bardziej obsługiwalna niż Czorcik
![]()
Czorcik wczoraj zaczęła kichać... Żeby mi się nie nudziło
Mamysz w normie - kłóci się z Szelmą, chyba już im obu to sprawia frajdę![]()
Linieje na potęgę - ona do higieny to ma podobny stosunek jak Tać - lepiej dać się wygłaskać, niż się zakłaczyć. Czuję się wykorzystywana![]()
Jeszcze nie wie, co ją czeka - w poniedziałek robimy drugie podejście do zębów
kalair pisze:Oooooo.....sie dzieje!
salvadoredali67 pisze:Witam.
A OKI w tym wszystkim jeszcze jest?
bo nie widzę..
salvadoredali67 pisze:współczuję.
Po takim zestawie ja bym sfiksował. .
zez piesuńciem jednak łatwiej.
Wystarczyło po wecie i operacji wyjęcia kleszczyka pogłaskać przytulić. i pomruczeć: "biedny Shrekuś:....
i dać żryć. i potem ma się wolne...
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Cześć.Żebyś wiedziała że są w stałym związku i mogą mieć kota![]()
![]()
Albo nie mieli innego i chcieli żebyś zobaczyła jak wyglądają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 104 gości