KS-Kasa Stopniała- pomóż pilnie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 16:30 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

krynia08 pisze:
pucio79 pisze:Zobaczcie na tytuł - chwilowo rządzimy :mrgreen:

8O 8O 8O O W MORDE :ryk: :ryk: :ryk:

RADA NA NARADZIE :ryk: :ryk: :ryk: http://patrz.pl/zdjecia/id/446022
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 16:31 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

krynia08 pisze:
krynia08 pisze:
pucio79 pisze:Zobaczcie na tytuł - chwilowo rządzimy :mrgreen:

8O 8O 8O O W MORDE :ryk: :ryk: :ryk:

RADA NA NARADZIE :ryk: :ryk: :ryk: http://patrz.pl/zdjecia/id/446022

I PO NARADZIE :ryk: :ryk: :ryk: http://patrz.pl/zdjecia/dont-drink-fly
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 16:46 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Derekcja - zdrowieć na gwałt :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 15, 2011 16:48 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

jasdor pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Derekcja - zdrowieć na gwałt :mrgreen:

http://patrz.pl/zdjecia/id/337945 :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 17:42 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

dzieńdooobrrryyyyyy kocia skarbonkooooooo :D :1luvu: u mnie było dziś 18 stopni ,cudooownie :ok: a kto chory :?: 8O
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto mar 15, 2011 17:46 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

kotx2 pisze:dzieńdooobrrryyyyyy kocia skarbonkooooooo :D :1luvu: u mnie było dziś 18 stopni ,cudooownie :ok:

u nas buro i mglisto :evil:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto mar 15, 2011 18:21 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Za zdrówko! :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 15, 2011 18:22 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Erin pisze:Za zdrówko! :piwa:
:piwa:

u nas mokro było i pochmurno, bo tera ciemno... :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 15, 2011 18:30 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Kota nie ma, myszy harcują :mrgreen:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto mar 15, 2011 18:41 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

:ryk: :ryk: Pewna pani wybrała się do Afryki na safari i zabrała ze sobą swojego pupila-pudelka. W trakcie wyprawy piesek wypadł z jeepa, czego nikt
nie zauważył.
Biegł za samochodem, biegł, biegł... ale nie dogonił.
Nagle słyszy gdzieś za sobą szelest i kątem oka dostrzega zbliżającego się lamparta. Zadrżał ze strachu, przed oczami przeleciało mu całe życie. Wtem jednak patrzy, a kawałek dalej w trawie leżą jakieś poobgryzane szczątki.
"Może nie wszystko stracone" - myśli pudelek i dopada padliny. Lampart wyłazi z krzaków, patrzy - a tam jakiś dziwaczny mały stwór coś wpier*la, ciamka, mlaska.
Lampart już - już ma na niego skoczyć, ale słyszy jak stwór mruczy do siebie: "Mmmm... jaki smaczny ten lampart...rarytas... mięsko palce lizać... a kosteczki - co za rozkosz...".
Lampart przeraził się i dał nura w krzaki.
"Całe szczęście, że mnie nie widział ten mały diabeł, bo zeżarłby mnie jak dwa razy dwa" - myśli uciekając. Pudelek odetchnął, ale zauważył, że na drzewie siedzi małpa, która najwyraźniej obserwowała całą sytuację, bo minę ma zdziwioną. Nagle małpa puszcza się biegiem za lampartem i wrzeszczy.
"Oj, niedobrze" - myśli pudelek. "Ta cholerna małpa wszystko mu wygada. Co robić?"
Małpa faktycznie dopada lamparta i opowiada mu, jak to został wystrychnięty na dudka. Lampart się zdenerwował strasznie..Kazał małpie wsiąść mu na grzbiet i wrócić ze sobą
na polankę, żeby była świadkiem tego, jak rozprawi się z tym stworem.
Wracają, patrzą, a tam pudelek rozwalony na grzbiecie, dłubie w zębach pazurem i gada do siebie:"Gdzie do cholery ta małpa?
Wysłałem ją po kolejnego lamparta, a ta ci*a, nie wraca i nie wraca" :ryk: :ryk: Facet przychodzi do baru z małą małpką na ramieniu, zamawia drinka i gdy, pije to małpka zaczyna skakać po całym barze. Podkrada oliwki z baru i je zjada. Następnie bierze pokrojone cytryny i je pałaszuje. Potem wskakuje na stół bilardowy bierze jedną bilę i ku zdumieniu wszystkich jakoś ją połyka. Barman krzyczy do faceta:
- Widział pan co zrobiła pańska małpa?!
- Nie, co?
- Właśnie zjadła jedna bilę z mojego stołu bilardowego!
- Tiaa, to mnie nie dziwi, ona je wszystko w zasięgu wzroku, łajdaczka.
Przepraszam, zapłacę za wszystko. Gościu kończy drinka, płaci i wychodzi
z małpką. Dwa tygodnie później znowu przychodzi do tego samego baru, z
małpką na ramieniu, zamawia drinka a małpa zaczyna znowu hasać po barze. Kiedy kończy drinka, małpka znajduje
wisienkę na talerzyku. Bierze ją, wsadza sobie w tyłek, wyjmuje, a
następnie zjada.
Barman jest wyraźnie zdegustowany:
- Widział pan co zrobiła tym razem?!
- Nie, co?
- Hmm, wzięła wisienkę, wsadziła sobie w tyłek po czym zjadła!
- Tiaa, to mnie nie dziwi, ona je wszystko w zasięgu wzroku... ale odkąd
połknęła bilę, najpierw wszystko mierzy
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 18:44 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

:mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: trykam :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto mar 15, 2011 18:49 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Idzie sobie mały kurczak ulicą i pali papierosa. Spotyka go dorosły kogut i mówi:
- Ty, smarkaczu, jak tylko spotkam twojego ojca to mu powiem, że palisz papierosy...
- Wiesz co mam to w nosie. Jestem z wylęgarni.
krynia08

Post » Wto mar 15, 2011 18:51 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Idzie zajączek lasem i spotyka niedźwiadka z motorem. Niedźwiadek pyta się zajączka:
- Przejedziesz się?
- Jasne
Jadą 50km/h, a niedźwiadek się pyta zajączka:
- Zsikasz się?
- Nie
Jadą 120km/h
- Zsikasz się?
- Nie
Jadą 200km/h
- Zsikasz się?
- Nie
Następnego dnia niedźwiadek spotkał zajączka z motorem. Zajączek pyta się: