Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 14:02 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

No to musisz uwazać :ryk: .
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto mar 08, 2011 14:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

taaaa najważniejszy to przegląd :roll: właśnie stałam sie jego ofiarą.......wracając w niedzielę autem zatrzymała mnie Policja (przekroczyłam prędkość) a przy okazji wyszło ,że mam nie ważny przegląd ......i zabrali mi dowód rej. :oops:2,5 miesiąca tak jeździłam ,a teraz czekam kiedy dojdzie do wydziału komunikacji ....przegląd już mam .......wszystko razem kosztowało mnie 500 zł i 10 pkt. :roll: :cry: nic tylko usiąść i płakać nad własną głupotą.

Trzymam :ok: za dzisiejsze sterylki.
Syn ma operacje w piątek o godz. 10-tej.......a na domiar złego złapał grypę .......mam nadzieję ,że do czwartku sie wykuruje .....antybiotyku mu nie wolno brać ,bo to dyskwalifikuje go do zrobienia operacji .
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto mar 08, 2011 14:11 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:No to musisz uwazać :ryk: .

kOTO-PSY nie wyjdą bo wszyscy są po zabiegach :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto mar 08, 2011 14:16 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:taaaa najważniejszy to przegląd :roll: właśnie stałam sie jego ofiarą.......wracając w niedzielę autem zatrzymała mnie Policja (przekroczyłam prędkość) a przy okazji wyszło ,że mam nie ważny przegląd ......i zabrali mi dowód rej. :oops:2,5 miesiąca tak jeździłam ,a teraz czekam kiedy dojdzie do wydziału komunikacji ....przegląd już mam .......wszystko razem kosztowało mnie 500 zł i 10 pkt. :roll: :cry: nic tylko usiąść i płakać nad własną głupotą.

.

Gdybym była mężczyzną powiedziałabym-tak postąpić mogła tylko kobieta :roll: .Zakochana kobieta,żeby delikatniej zabrzmiało :mrgreen:

welina

Post » Wto mar 08, 2011 14:44 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Melduję, że dzięki hojności Dziewczyn uzbierało się z kartek już 110 zł, które dziś puściłam do Izy. :piwa:

Wielkie dzięki dla wszystkich kochanych Kartkowiczek! :1luvu: :1luvu:

A bazarek "Słoneczna kartka z Dubaju / Abu Dhabi" trwa oczywiście dalej!
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Wto mar 08, 2011 15:10 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:
serum pisze:taaaa najważniejszy to przegląd :roll: właśnie stałam sie jego ofiarą.......wracając w niedzielę autem zatrzymała mnie Policja (przekroczyłam prędkość) a przy okazji wyszło ,że mam nie ważny przegląd ......i zabrali mi dowód rej. :oops:2,5 miesiąca tak jeździłam ,a teraz czekam kiedy dojdzie do wydziału komunikacji ....przegląd już mam .......wszystko razem kosztowało mnie 500 zł i 10 pkt. :roll: :cry: nic tylko usiąść i płakać nad własną głupotą.

.

Gdybym była mężczyzną powiedziałabym-tak postąpić mogła tylko kobieta :roll: .Zakochana kobieta,żeby delikatniej zabrzmiało :mrgreen:

Powiadasz ...zakochana kobieta :?: :roll: hmmm nie wiem czy po 25 latach małżeństwa ten stan można nazwać "zakochaniem" chyba raczej nieeee :mrgreen:
to raczej wynikło z niedbalstwa mojego M jak to sie tu na forum pisze TŻ (nie bardzo rozumiem ten skrót :roll: ) bo takie sprawy należą do faceta ,a jak widać mój sie nie spisał ( wiem ,wiem przekroczenie prędkości to już definitywnie moja wina ) ale cóż pan Policjant był nieugięty ( bardzo młody) i mój "urok" osobisty nie zrobił na nim wrażenia :lol:

serum

Post » Wto mar 08, 2011 15:18 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:
welina pisze:

.

Gdybym była mężczyzną powiedziałabym-tak postąpić mogła tylko kobieta :roll: .Zakochana kobieta,żeby delikatniej zabrzmiało : :mrgreen:

Powiadasz ...zakochana kobieta :?: :roll: hmmm nie wiem czy po 25 latach małżeństwa ten stan można nazwać "zakochaniem" chyba raczej nieeee :mrgreen:
to raczej wynikło z niedbalstwa mojego M jak to sie tu na forum pisze TŻ (nie bardzo rozumiem ten skrót :roll: ) bo takie sprawy należą do faceta ,a jak widać mój sie nie spisał ( wiem ,wiem przekroczenie prędkości to już definitywnie moja wina ) ale cóż pan Policjant był nieugięty ( bardzo młody) i mój "urok" osobisty nie zrobił na nim wrażenia :lol:

Też nie rozumiem tego TŻ :? Masz rację po 25 latach-to przyzwyczajenie jak do brata :ryk:Noooooooo to w takim razie twój ślubny postąpił jak blondyna :mrgreen:

welina

Post » Wto mar 08, 2011 15:28 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

TŻ to nikt inny jak.... Towarzysz Życia :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto mar 08, 2011 15:31 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Iweta pisze:TŻ to nikt inny jak.... Towarzysz Życia :wink:

toż moje koty też są moimi TŻ (towarzyszami życia ) :ryk:

serum

Post » Wto mar 08, 2011 15:34 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

a co do blondynek ( żeby nie było :lol: też do nich należę ...po kolorze włosów ...moich własnych naturalnych ...no może ciut im pomogłam :wink:

Na poboczu drogi blondynka w mini wypina pupę wymieniając koło w samochodzie.
Zatrzymuje się policjant i zwraca jej uwagę:
- Rozumiem sytuację, ale stoi pani niebezpiecznie wyeksponowana na poboczu i rozprasza pani innych kierowców, a ja nie widzę nawet trójkąta.
- Bo ja, panie władzo, mam wydepilowany.

serum

Post » Wto mar 08, 2011 15:37 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:a co do blondynek ( żeby nie było :lol: też do nich należę ...po kolorze włosów ...moich własnych naturalnych ...no może ciut im pomogłam :wink:

Na poboczu drogi blondynka w mini wypina pupę wymieniając koło w samochodzie.
Zatrzymuje się policjant i zwraca jej uwagę:
- Rozumiem sytuację, ale stoi pani niebezpiecznie wyeksponowana na poboczu i rozprasza pani innych kierowców, a ja nie widzę nawet trójkąta.
- Bo ja, panie władzo, mam wydepilowany.

:ryk: :ryk: :ryk:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto mar 08, 2011 15:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

to już chyba było ,ale żeby nie zapomnieć

Dlaczego Kot jest lepszy od mężczyzny
1. Kot zawsze trafia do kuwety kiedy się załatwia.
2. Jest większa szansa na nauczenie kota czegokolwiek.
3. Nie musisz udawać, że podoba ci się to, co twój kot przywlecze do domu.
4. Nigdy nie musisz spędzać czasu z matką twojego kota.
5. Kot mruczy kiedy podajesz mu obiad.
6. Możesz obciąć pazury swojemu kotu... spróbuj namówić faceta żeby obciął paznokcie u nóg.
7. To nie ma znaczenia kiedy twój kot łasi się do twojej najlepszej przyjaciółki.
8. Kot wie, że jesteś kluczem do jego szczęścia. Facet myśli że on nim jest.
9. Kiedy kot wskoczy ci na kolana trochę pieszczot go zadowoli.10.
Dlaczego mysz boi się kota? Bo pies to jego wielki wróg a koty się szybko uczą

serum

Post » Wto mar 08, 2011 18:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Dobre :D
Jeśli macie chwilę czasu i ochotę, zapraszam do zagłosowania na opiekunkę kotów KAN. Link w moim podpisie :kotek: Pokażmy, że koty mają wpływy 8)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto mar 08, 2011 18:16 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:
Iweta pisze:TŻ to nikt inny jak.... Towarzysz Życia :wink:

toż moje koty też są moimi TŻ (towarzyszami życia ) :ryk:

SERUM masz rację,głupie to TŻ,jeżeli ma określać ślubnego.Dla niektórych bywa szafa,bo do niej tylko mówią.Co do kota to mój czasami nie trafia :mrgreen: :?

welina

Post » Wto mar 08, 2011 19:43 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

TŻ= towarzysz życia ,ładnie brzmi ....muszę chyba napisać wytłumaczenie dla Izy ....zawsze o swoim mężu piszesz MAZ,przeważnie bez kropki i ogonka więc ja sobie to wziełam za skrót od nazwiska:)a że nazwisko mojego brzmi jak Twojego to sobie to wziełam jako MAZ:)..teraz się połapałam .
Trzymam kciuki za koteczki mam nadzieję ze już dochodzą do siebie po zabiegu . :piwa: na Dzień Kobiet:)

ankakot

Od: Śro gru 15, 2010 20:02

[poprzednia][następna]