Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:No to musisz uwazać.
serum pisze:taaaa najważniejszy to przeglądwłaśnie stałam sie jego ofiarą.......wracając w niedzielę autem zatrzymała mnie Policja (przekroczyłam prędkość) a przy okazji wyszło ,że mam nie ważny przegląd ......i zabrali mi dowód rej.
2,5 miesiąca tak jeździłam ,a teraz czekam kiedy dojdzie do wydziału komunikacji ....przegląd już mam .......wszystko razem kosztowało mnie 500 zł i 10 pkt.
![]()
nic tylko usiąść i płakać nad własną głupotą.
.
welina pisze:serum pisze:taaaa najważniejszy to przeglądwłaśnie stałam sie jego ofiarą.......wracając w niedzielę autem zatrzymała mnie Policja (przekroczyłam prędkość) a przy okazji wyszło ,że mam nie ważny przegląd ......i zabrali mi dowód rej.
2,5 miesiąca tak jeździłam ,a teraz czekam kiedy dojdzie do wydziału komunikacji ....przegląd już mam .......wszystko razem kosztowało mnie 500 zł i 10 pkt.
![]()
.
Gdybym była mężczyzną powiedziałabym-tak postąpić mogła tylko kobieta.Zakochana kobieta,żeby delikatniej zabrzmiało
serum pisze:welina pisze:serum pisze:taaaa najważniejszy to przeglądwłaśnie stałam sie jego ofiarą.......wracając w niedzielę autem zatrzymała mnie Policja (przekroczyłam prędkość) a przy okazji wyszło ,że mam nie ważny przegląd ......i zabrali mi dowód rej.
![]()
.
Gdybym była mężczyzną powiedziałabym-tak postąpić mogła tylko kobieta.Zakochana kobieta,żeby delikatniej zabrzmiało :
![]()
Powiadasz ...zakochana kobieta![]()
hmmm nie wiem czy po 25 latach małżeństwa ten stan można nazwać "zakochaniem" chyba raczej nieeee
![]()
to raczej wynikło z niedbalstwa mojego M jak to sie tu na forum pisze TŻ (nie bardzo rozumiem ten skrót) bo takie sprawy należą do faceta ,a jak widać mój sie nie spisał ( wiem ,wiem przekroczenie prędkości to już definitywnie moja wina ) ale cóż pan Policjant był nieugięty ( bardzo młody) i mój "urok" osobisty nie zrobił na nim wrażenia
Iweta pisze:TŻ to nikt inny jak.... Towarzysz Życia
serum pisze:a co do blondynek ( żeby nie byłoteż do nich należę ...po kolorze włosów ...moich własnych naturalnych ...no może ciut im pomogłam
![]()
Na poboczu drogi blondynka w mini wypina pupę wymieniając koło w samochodzie.
Zatrzymuje się policjant i zwraca jej uwagę:
- Rozumiem sytuację, ale stoi pani niebezpiecznie wyeksponowana na poboczu i rozprasza pani innych kierowców, a ja nie widzę nawet trójkąta.
- Bo ja, panie władzo, mam wydepilowany.
serum pisze:Iweta pisze:TŻ to nikt inny jak.... Towarzysz Życia
toż moje koty też są moimi TŻ (towarzyszami życia )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jaga1001 i 43 gości