PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 0:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Pippi wrocila do nas. Po dlugiej rozmowie i serii smsow i telefonow z pania Ewa doszlysmy obie do wniosku ze to jednak obecnie najlepsze rozwiazanie. Nie winie Pani Ewy, ma naprawde problemy z reka, niby jeden palec a takie gow.. :/ Utrzymanie psa bernardyna z ta reka jest niemozliwe dzis widzialam go w akcji na spacerze i nie tylko. Grzeczny jest generalnie ale przy oswajaniu z kotem to trzeba byc czujnym nonstop i od razu reagowac. W kazdym razie sprobowalismy. Bardzo fajna jest pani Ewa i obiecala odwiedzac Stado i Pipiske :)

Pippi wrocila do domu z wyprawka. Dostala budke, kuwete kryta i drapak ktory pani dla niej specjalnie kupila - z adnotacja ze to tez dla Stada ma byc. No to Felek wyrzucil z budki Fione, Fiona pobila Gluska i osyczala Pippi. Kuweta ma klapke wiec ciekawa jestem ktore sie odwazy do niej pierwsze wejsc.
Pippi sie ma swietnie. Wogole to jakby nie strach przed namolnoscia psa to ona by tam juz krolowala na salonach. Poki co miala wakacje exclusive w apartamencie, wylegiwala sie pod prysznicem w brodziku, miala do dyspozycji pralke do spania, budke, pani jej jedzonko podrzucala no zyc ie umierac. Przy mnie zezarla sera bialego i boczku. Wrocila do domu lazi gada pyskuje, szuka jedzenia cwaniara i spuscila lomot Fumikowi ktory chcial powachac jej tylek. Ona jest najbardziej wyluzowana cwaniara jaka znam :twisted:
dzielna dziewczynka, jestem z niej dumna. choc z drugiej strony szkoda ze sie nie udalo. to naprawde bardzo dobry dom.

ide spac jutro jade do Jaworzna na dzien kota. w piatek mam szkolenie w bytomiu. Oj sie dzieje :) Bezrobocie nie oznacza bezczynnosci, o.

dobrej nocy Siostry!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lut 17, 2011 0:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Boszszzzz.. a ja właśnie wróciłam z.. pracy. Padła baza danych u klienta i my jak ćwoki siedzieliśmy i naprawialiśmy, żeby mogli od rana jutro pracować. Sprawiedliwe to?
Padam na kufę.
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw lut 17, 2011 1:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

PUCIA pisze:Witajcie Drogie Wiedźmy>Poproszę o Wiedźmę Przewodniczkę :piwa: i nr konta. :D

Oooooo.... narybek :mrgreen: Napisz coś o sobie i daj zdjęcia futer. Jak Siostra Prezes klepnie kandydaturę, to dostaniesz numerek konta, ale najpierw musisz się wykazać kotami :mrgreen:

Nie mogę spać :? W sobotę mam znowu nową kolekcję, mam obciętą ilość pracowników i nie wyrabiam z robotą :? Z nerwów i stresu nie śpię :(
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw lut 17, 2011 6:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Trinity36 pisze:Padła baza danych u klienta i my jak ćwoki siedzieliśmy i naprawialiśmy, żeby mogli od rana jutro pracować.

Siostra też bazodanowiec....? :twisted:

Proszę, nie piszcie o robalach :crying:
U mnie kocie (i nie tylko kocie... jak się pije z jednego kubka i je jedną łyżeczką... :roll: ) towarzystwo miało lamblie... Łącznie poszło 5 opakowań metronidazolu, i nadal ja o nim pomyślę to mi się chce........

Ale za to Guree zaczął robić piękne, twarde, kształtne qpy :twisted: :ryk:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw lut 17, 2011 6:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Sol - :-( mam nadzieję, że Pipi szybko znajdzie nowy dom... :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw lut 17, 2011 8:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

charm, mysle ze znajdzie, jak dla mnie - nie musi szybko byle by trafila dobrze.
trudno, takie jest zycie DT :)

budze sie rano a Pippi wylajtowana lezy na pudelku z dokumentami na stole, lapy wyciaga, miauczy do mnie, ziewa i wyglada jak wyluzowana nastolata po imprezie zycia 8O 8) :lol: :mrgreen: :ok:

komu wyluzowana kotke, komu?? ;)

Pomponmamo trzymaj sie. jestem z Toba calym sercem...

zbieram sie na wyjazd, jedziemy na dzien kota do jaworzna. dzis poznam kolejna ekipe kociarzy ze Slaska jupiii :D dobrego dnia!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lut 17, 2011 8:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

PUCIA pisze:Witajcie Drogie Wiedźmy>Poproszę o Wiedźmę Przewodniczkę :piwa: i nr konta. :D

nówka sztuka witamy :D , a futerka jak wyglądają :?:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Czw lut 17, 2011 9:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Nowa mietła się szykuje :mrgreen: pooookaż futra :kotek:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lut 17, 2011 12:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Witaj nowa Czarownico :).
Ode mnie i mojej wrednej kociej jedzy najlepsze zyczenia z okazji Dnia Kota dla waszych futerek :1luvu: :1luvu: . Kitty pozdrawia ;):
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw lut 17, 2011 12:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

A u nas zima :1luvu: Mróz, wiatr, sypie śnieżek! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lut 17, 2011 13:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

U mnie szaro-biało, sypie drobny śnieg, wicher gania jak dziki a mnie po wczorajszym spacerku telepie jak głupią...Wieczorkiem sobie wodę wlewałam do wanny, olejki, pierdołki pachnące aby się wygrzać - wkładam nogę brrr chłodna! Okazało się, że na ten sam pomysł wpadła i moja mama i moja siostra więc mając wspólny 300litrowy bojler na wodę ja zostałam się z ochłapami... Jeszcze na dodatek nam dziś opał przywiozą, małża nie ma to sama będę musiała w worki 2 tony poładować i wrzucić do pojemnika na dworze. Kurcze dopiero luty a od października już będzie 7 ton wrrr...mam gile :(

Sol - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Nie ten dom - będzie inny...najwyżej się Pipi dłużej nacieszysz.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lut 17, 2011 13:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

A mnie dziś jakoś tak........ smutno.
I ten cholerny snieg znów pada!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lut 17, 2011 14:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

źle się czuję mam nadzieję, że to nie ta zaraza którą ma mój wiekszy krzykacz :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Czw lut 17, 2011 14:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Co Wy na to dziewczęta? :twisted:

viewtopic.php?f=1&t=124289
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw lut 17, 2011 16:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXII