Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Taaaa ja dzisiaj owijalam tabletke w kurczaczka dla Guidoefekt
a i owszem
Guido usliniony a ja pogryziona i podrapana na dwoch rekach a pakiecik i tak na podlodze
Filomen pisze:Dziewczyny chyba trzeba wydać ksiązke - jak okiełznać kota - 100 sposobów podawanie tabletki![]()
dzisiaj do domku pojechała Malena, będąca już bardzo dlugo w Chatce. Piotrek był na kursie w Poznaniu i znajoma doktora, który ma 2 nasze koty oraz 8 innych powiedziała, że chce koteczkę. Spodobała jej sie Malenka i Piotrek wczoraj w nocy wrócił z kursu z Poznania, rano zabrał kotkę i ruszył z nią spowrotem. Jak wracał to prawie zasnął za kierownicą i musiał się przespać na stacji.
![]()
![]()
zamorduję go
Iweta pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Taaaa ja dzisiaj owijalam tabletke w kurczaczka dla Guidoefekt
a i owszem
Guido usliniony a ja pogryziona i podrapana na dwoch rekach a pakiecik i tak na podlodze
Tak jak pisałam, owijanie jest do bani
Filomen pisze:Filomen pisze:dzisiaj do domku pojechała Malena, będąca już bardzo dlugo w Chatce. Piotrek był na kursie w Poznaniu i znajoma doktora, który ma 2 nasze koty oraz 8 innych powiedziała, że chce koteczkę. Spodobała jej sie Malenka i Piotrek wczoraj w nocy wrócił z kursu z Poznania, rano zabrał kotkę i ruszył z nią spowrotem. Jak wracał to prawie zasnął za kierownicą i musiał się przespać na stacji.
![]()
![]()
zamorduję go
wieści z domku Malenki - po 5 minnutach już siedziała na kolanach i mruczala
Filomen pisze:Piotrek to jest wariat, ale dzięki niemu Malenka szczęśliwa![]()
a teraz bardzo pilne na Grota - Roweckiego, koło Carrefura mieszka karmicielka, ktorej trzeba podrzucić dwie budki. Koty nocują pod autami a mozna postawić budki. Ktos dałby radę podjechać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, RobertWeilk i 85 gości