PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 01, 2011 22:47 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Będzie,będzie,nie zostawimy przecież ani pana Stanislawa ani jego zwierzaków :ok: :ok: Nareszcie trochę wygrzebałam się spod śniegu,ktorego w ostatnich dniach spadło u mnie chyba nawięcej w Polsce 8O .Zwały usypane mam wyższe niż ja-tak na oko z 180cm a miejscami ok.2m.nie miałam możliwości wcześniej coś zamówić ale teraz już mogę.Myślę,że jak zamówię Animondę dla psów [świetna konserwa-samo mięsko] to i koty zjedzą.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie sty 02, 2011 11:45 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

J.D dla kotów dobra i duuzo tańsza jest Smilla - wypróbowana na piwniczniakach, zamówiłam karmicielce i ona w szoku bo koty wsuwały aż miło, nawet lepiej niż Animondę. Tutaj kupiłam:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... iet/130962

A dla psów (tak patrzyłam na odpowiednik i wydaje mi się że to własnie to) Rocco:
http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dl ... ssic/49450

Samo mięsko, bardzo dobry skład.
Ja właśnie takie zamówienie wysłałam do P. Stanisława (z tych linków co podałam).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 02, 2011 12:07 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Dziewczyny DZIĘKUJĘ!

Jeszcze gdyby ta zima się w końcu skończyła i Marisza mogła podjechać tam, zapodać odrobaczanie i zgarnąć te 3 kociosztuki na sterylkę..
No ale KIEDYŚ się skończy:)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie sty 02, 2011 12:26 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Gibutkowa masz rację :ok: tym bardziej,że Smilla jest z tauryną.Sama zamawiałam kiedyś tylko zapomniałam.Fajnie,że mi przypomniałaś :1luvu:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sty 03, 2011 21:47 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Witam Was. Nie mam sily juz pisac. W nastepnym tygodniu dostane wyplate, to tez mu karmy troche zamowie.
Dobranoc.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon sty 03, 2011 22:20 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Secret Fire jak Ty się rzadko ostatnio pokazujesz.

Wszystko w porządku u Ciebie?

Carmen201

Post » Pon sty 03, 2011 22:27 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Urlop mam. A przed urlopem mialam strasznie duzo do roboty. Teraz wyjechalam na probna prace i dopiero co wrocilam. Jak sie uda, to jeszcze mniej mnie bedzie...

SecretFire

Post » Pon sty 03, 2011 22:46 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

No ale jeśli jest szansa na pracę, to wiesz :D

Tu może będzie Cie mniej, ale w superhumorze!:)

Carmen201

Post » Pon sty 03, 2011 23:05 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Ja też się melduję po powrocie i przed następnym wyjazdem 8)
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon sty 03, 2011 23:31 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

AAAAAAAAA!!!
Ja - Bo, jak miło Cię czytać!
Już jesteś?
Jak było Babciu?:)

Kociaste tęskniły?

Carmen201

Post » Wto sty 04, 2011 21:07 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Tak jest Carmen :-) Tez bym sie cieszyla miec znowu super humor i byc zadowolona.

Slyszalas cos nowego od pana Stanislawa i zony?

SecretFire

Post » Wto sty 04, 2011 21:20 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Z ostatnich kontaktów to tyle, że humory lepsze, węgla jeszcze trochę jest a jak się skończy to p. Stanisław ma jeszcze trochę za co kupić (!!!:).
No i dziękował wszystkim. Dziękował i dziękował, jak to on. Aż mi głupio było.

Sabinka w komputerowym niebycie oraz dużo czasu w pracy, na Święta u córki, więc się nie widziałyśmy. Marisza pewnie zajęta, miała się w końcu przenosić na zimę ze wsi do Płocka.

Cisza. Śnieg hula po mazowieckich łąkach.

Ale będę tam dzwonić co jakiś czas i się dowiadywać.

A jak u Ciebie poszło, Secret Fire?
Znalazłam Twój wątek.
PIĘKNE Kotki masz. A Lilly to już na prawdę.. dech zapiera, takie cuda w schroniskach?
Jakie tam w Niemczech zwierzaki mają warunki w takich miejscach? Znośne? Bardziej to cywilizowany naród pod tym względem niż my? Ciekawa jestem.

Carmen201

Post » Wto sty 04, 2011 21:44 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

:oops: Oh...dziekuje pieknie. Lilly mi znowu siedzi na rece i pisac trudno. Jedynie jej ogonek jest troche krotszy no i siedziala trzy miesiace w schronisku. Do tej pory mnie to boli, ze jej predzej nie znalazlam, bo jest wrazliwa. Tu schroniska sa bardzo cicho i na oddalu polozone, zeby mozna z psami daleko wychodzic. Kojce sa czyste i zadbane no i pokoje dla kotkow tez sa dosc fajne. Z tym ze i tu u ludzi jest bieda i coraz wiecej oddaje zamiast sprobowac i sobie pomocy szukac. Tak jak dla ludzi sa te sozialne stolowki, to samo tez powstalo od paru lat dla zwierzat.
Kazdy zwierzak jest pod opieka weta i dostaje sie tez talony na sterylki albo pierwsze szczepienia, zeby ulatwic poczatek. W naszym miastowym schronie spotkalam bardzo zyczliwych ludzi i mi sie wydawalo, ze najbrzydszych z calego miasta. Jakos takich odrzuconych jak te zwierzaki. Zwierze nie ocenia Twojego wygladu tylko kocha bez ograniczenia. Chociaz zawsze bez placzu sie nie obedzie, ale lubie isc tam i czas z kotkami spedzac. Wiadomo, ze tez w depresje wpadaja i nie wszystkim sie to podoba, ale mozna sumienie jakos zadusic... http://www.tierheim-herne-wanne.de/ To jest link do naszego schronu.

W nastepnym tygodniu dostane ostateczna odpowiedz z tamtej firmy i zobaczymy, czy bede sie szykowac na przeprowadzke. Cieszyla bym sie, bo wreszcie inne zycie by sie zaczelo. Z futerek bym miala wielka pocieche tam, zanim ludzi bym nie poznala. Ale to nie raz szybko idzie.

Akurat sie zastanawialam, czy moze jednak nie znowu pieniazki do pana wyslac, bo jedzenia widocznie dla futerek ma dosc a im moze nie starcza na jedzenie. Jestem nie pewna i mozecie mi podpowiedziec. To w tym miesiacu jeszcze chce koniecznie zrobic z nastepnej wyplaty. Buszowalam po linkach od Gibutka i mi taki obraz przemknal przez glowe, ze odgrzewaja sobie puszki dla psow, bo nie maja co jesc. :-( Chociaz to jest wysokowartosciowe, ale powinni miec tez cos dla siebie. Co zrobic?

SecretFire

Post » Wto sty 04, 2011 22:04 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Matko, wyczytałaś u Gibutka, że pan Stanisław z żoną ogrzewają sobie puszki dla zwierzaków???
GDZIE???

Carmen201

Post » Wto sty 04, 2011 22:07 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Nieeee! To moja wyobraznia tylko byla. I smutno mi sie zrobilo, ze wszyscy z nas o zwierzaki sie martwimy a oni ter nie maja co jesc (pan i zona).

SecretFire

[poprzednia][następna]