Wituś i Madzia (FeLV+) z Konina, za TM [' ] Już 6 lat :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 17:01 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

cynamon i wanilia pisze:kasia86 :1luvu:
wam dziewczyny dziękuje za chęć pomocy finans. :1luvu:
ja nie mogę wesprzeć finansowo, ale mogę robić bazarki - jeśli macie jakieś fanty, to przyjmę :wink:
poproszę też FP, żeby pieniądze przekazywane na schron szły do kasia86 - schron już się zgodził
w schronowej lecznicy dowiemy się, za ile najtaniej można kupić Zylexis
pozostaje do zakupienia karma

:ok: super :ok:
Ja obecnie jestem kompletnie spłukana badaniami Frani ale właśnie wysłałam PITa i będę miała trochę zwrotu,to podrzucę grosik jak mi tylko prześlą :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 23, 2011 17:56 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Gibutkowa pisze:
cynamon i wanilia pisze:kasia86 :1luvu:
wam dziewczyny dziękuje za chęć pomocy finans. :1luvu:
ja nie mogę wesprzeć finansowo, ale mogę robić bazarki - jeśli macie jakieś fanty, to przyjmę :wink:
poproszę też FP, żeby pieniądze przekazywane na schron szły do kasia86 - schron już się zgodził
w schronowej lecznicy dowiemy się, za ile najtaniej można kupić Zylexis
pozostaje do zakupienia karma

:ok: super :ok:
Ja obecnie jestem kompletnie spłukana badaniami Frani ale właśnie wysłałam PITa i będę miała trochę zwrotu,to podrzucę grosik jak mi tylko prześlą :ok:

Edytko, ja je po prostu chcę uratować, nim będzie za późno, tak jak dla niego viewtopic.php?f=13&t=125580
a sama nie dałabym rady, bo jak wiesz, kotów Ci u mnie dostatek, :( ale konińskie koteczki.........................leżą mi najbardziej na sercu i tyle.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro mar 23, 2011 17:59 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Aniu :1luvu:
Słów mi zabrakło po prostu. Madzia ma u mnie dużo plusów, jest kochana przysięgam! A Wit skoro dostaje taką szansę wręcz musi nauczyc się życ w zgodzie z człowiekiem!
Jesteś wielka! I pomagasz nam nie pierwszy raz. Wieeeeeeeelkie dzięki! :kotek:
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Śro mar 23, 2011 18:00 Re: Madzia ma białaczkę, to nie wyrok, szukamy domku!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

O! Tyle powiem! :D
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Śro mar 23, 2011 18:06 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Kasia jest wspaniała i tyle ale nie zamykajmy wątku.
Dwa uratowała ale pomóżmy innym skazańcom.

I wesprzyjmy badania w schronach - Cynamon i Wanilia - pisała mi, że jeszcze wiele nie przebadanych.
Przecież Wiciu najprawdopodobniej zaraził się w schronie - bo jak powiedziała mi Pani ze schroniska "nikt o niego nie pytał"... przebywał razem z kotkami chorymi.
Ja tak mantyczę a Wy wiecie lepiej.
Może ja tak sama do siebie, bo dopiero mi się oczy otwierają na bezmiar kociego cierpienia.

Wicio i tak zostanie moim kochanym sreberkiem, bo przez niego tu w ogóle zawitałam.
Ale nigdzie nie znikam, wręcz przeciwnie.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro mar 23, 2011 18:09 Re: Madzia ma białaczkę, to nie wyrok, szukamy domku!

Madziuniu kochana, ucałuj Wicia a najbardziej cioteczkę Kasię.

Jest kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: - trzymaj też łapięta za inne choraczki.
:ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro mar 23, 2011 18:14 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Ag_konin pisze:Aniu :1luvu:
Słów mi zabrakło po prostu. Madzia ma u mnie dużo plusów, jest kochana przysięgam! A Wit skoro dostaje taką szansę wręcz musi nauczyc się życ w zgodzie z człowiekiem!
Jesteś wielka! I pomagasz nam nie pierwszy raz. Wieeeeeeeelkie dzięki! :kotek:

Daj spokój Agatko. :wink:

Pilnuj moich skarbów do poniedziałku :ok: :ok: :D
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro mar 23, 2011 18:22 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Aniu wiem, wiem ile u ciebie kota na metr kwadratowy ;) I pewnie myślisz też o tych kotach tak jakby to były Twoje białaczkowce - przecież dobrze wiesz że takie koty też potrzebują domu i człowieka, bardziej niż ktokolwiek inny. A konińszczaki to w ogóle kochaaaane są :D :1luvu: Jeden właśnie wyżebrał gulasz u mojego TŻta :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw mar 24, 2011 13:01 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Zgłaszam się z nowu na wątku ukochanego sreberka Witusia i nadal proszę - nauczcie i pomóżcie mi pomóc.
Pod patronatem Wicia.
Dla innych choraczków

Przypominam co napisala mi Cynamon i Wanilia.

"są jeszcze cztery koty w schronie ze stwierdzoną białaczką, trzy dopiero od niedawna izolowane, wiec nie wiadomo ile jeszcze zarażonych - priorytetem jest zorganizowanie teraz pieniędzy na testy, żeby wszystkie przetestować... mamy obiecaną pomoc z Kociej Skarbonki ale dopiero w maju. będzie dobrze, jak taki ruch, bedą ogłoszenia, to jest nadzieja".

Zwracam się o pomoc wspaniałych kobitek od ogłoszeń.

Cynamonko i Wanilio - jakie jeszcze kotki ogłaszamy - ja partycypuję w kosztach, transport w miarę możliwości oferuję... i....

Zbieramy pieniążki na badania.

Kasia86 na pewno też coś wymyśli - jak pomóc choraczkom?
Ja nie zapominam.
Nie na darmo los Wicia nas wzruszył.
Fundacja Kotów Białaczkowych im. Srebrnego Wita :?: :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw mar 24, 2011 13:14 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Pewnie przydałyby się jakieś zdjęcia pozostałych kocurrów i jakieś opisy. A wtedy będziemy ogłaszać (jak CatAngel mnie naumie) :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw mar 24, 2011 13:28 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Dlatego czekam na odzew kobitek z Konina.
:ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw mar 24, 2011 13:58 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Jus87 pisze:Pewnie przydałyby się jakieś zdjęcia pozostałych kocurrów i jakieś opisy. A wtedy będziemy ogłaszać (jak CatAngel mnie naumie) :)

:mrgreen: się naumie naumie :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw mar 24, 2011 14:14 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

Witusiu, jeszcze tylko 4 dni a właściwie 3. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw mar 24, 2011 14:18 Re: Madzia ma białaczkę, to nie wyrok, szukamy domku!

Mam tylko nadzieję, że Madziulka lubią się z Witusiem.
Poniedziałek już niedługo. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw mar 24, 2011 14:19 Re: Whiskas,szarosrebny kocur z charakterkiem do pokochania

wow

niech żyje, niech żyje, niech żyje!!!!

a kto?

Wspaniała kocia opiekunka

Wyściskaj mocno Witosława (na ile się da)
I powiedz, że go kochamy.
A on będzie za uszy i ogony wyciągał innne. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]