Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Siostry wczoraj o mało nie umarłam...
mmk pisze:villemo5 pisze:Siostry wczoraj o mało nie umarłam...Co się stało?
pomponmama pisze:Mamaja!!!!Witaj wśród czarownic siostro droga, jedna z ukochanych cioć mojego dziecięcia
Siostry drogie za tą czarownicą to ja jak za Babajagą i Majencją - w ogień skoczę![]()
Villemo ty sie nie zabijaj w żadnym wypadku, jeszcze się możesz przydaćInwentaryzację da się przeżyć - spokojnie.... A już myślałam że w związku z wczorajszą ochotą na igraszki i niedyspozycją damską, poszłaś za moją radą, wzięłaś sprawy we własne ręce i się nie daj Bóg zakrztusiłaś
mamaja4 pisze:wiekowo też mniej wiecej pasuję.
jasdor pisze:pomponmama pisze:Mamaja!!!!Witaj wśród czarownic siostro droga, jedna z ukochanych cioć mojego dziecięcia
Siostry drogie za tą czarownicą to ja jak za Babajagą i Majencją - w ogień skoczę![]()
Villemo ty sie nie zabijaj w żadnym wypadku, jeszcze się możesz przydaćInwentaryzację da się przeżyć - spokojnie.... A już myślałam że w związku z wczorajszą ochotą na igraszki i niedyspozycją damską, poszłaś za moją radą, wzięłaś sprawy we własne ręce i się nie daj Bóg zakrztusiłaś
Pomponowaproszę, ja sie wstydam za nas przed obliczem nowej koleżanki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 771 gości