Między niebem a śmiercią. Klub Neptunków.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 17:43 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Cudnie :1luvu:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw paź 28, 2010 1:34 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Zdjęcia przecudne. :1luvu:
Tiger jaki dużasty. 8O Widać, że kochają się jak dwa wariaty. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw paź 28, 2010 6:30 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Ale wielka miłość i te zmrużone oczyska :!: A na niektórych zdjęciach wyglądają, jak by je fotograf upozował. Niesamowite!!! Aż musiałam pokazać koleżankom z pracy.
:piwa: Za Akitę i Tigera, prześliczną kocią parę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw paź 28, 2010 7:34 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Jeju, jak cudownie *_*
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw paź 28, 2010 14:42 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Jejku, ale mi milo, ze tak piszecie:) Zdjecia robimy im zwykle telefonem i bardzo mi glupio bylo za jakosc. Co do kociakow, to one non stop sie tak zachowuja z przerwa na zabawe. My za kazdym razem sie rozczulamy i mozemy patrzec na nie godzinami:)

damaris

Od: Wto sie 31, 2010 20:01

Post » Czw paź 28, 2010 16:29 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Kocham takie widoki, cudne kociska :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw lis 04, 2010 7:41 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

To ja poproszę o następne zdjęcia. Bo dobrego nigdy za dużo. A taka miłość zasługuje na uwiecznienie. Damaris, daj się i i nnym nacieszyć, chociaż troszkę :D :D :D :D Bo ja niestety takich obrazków w domu nie mam. Moja Kawusia trzyma Szczurka na dystans :? . Jak go czasem poliże (tak od niechcenia, może przez roztargnienie) , to ja już jestem w siódmym niebie.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pt lis 05, 2010 0:46 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Fanszeta pisze:To ja poproszę o następne zdjęcia. Bo dobrego nigdy za dużo. A taka miłość zasługuje na uwiecznienie. Damaris, daj się i i nnym nacieszyć, chociaż troszkę :D :D :D :D Bo ja niestety takich obrazków w domu nie mam. Moja Kawusia trzyma Szczurka na dystans :? . Jak go czasem poliże (tak od niechcenia, może przez roztargnienie) , to ja już jestem w siódmym niebie.

A ja popieram. :D
Obrazek

kotika

Post » Czw lis 25, 2010 8:12 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Damaris, kochana, za oknem deszcze, wiatry i totalny brak słońca. Poprosimy jakieś piękne zdjęcia kociej miłości ku pokrzepieniu serc :!:

Fanszeta

Post » Pt lis 26, 2010 2:52 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Fanszeta pisze:Damaris, kochana, za oknem deszcze, wiatry i totalny brak słońca. Poprosimy jakieś piękne zdjęcia kociej miłości ku pokrzepieniu serc :!:

Podpisuję się pod tym obiema rękami i wszystkimi kocimi łapiętami. :D
Obrazek

kotika

Post » Sob lis 27, 2010 11:44 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

przepraszam za OT
viewtopic.php?f=1&t=120685
Sprawa mega pilna!
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon gru 13, 2010 22:11 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Dawno tu nie zaglądałam, ale wynika to z mojego trybu życia. Ostatnio mam masę na głowie, studia, praca, przeprowadzka... ehh... Jednak stale o Was myślę i całym serduchem jestem z Wami:)

Nieśmiałek czuje się wyśmienicie i chyba jest mu z nami dobrze. Nadal są momenty, gdy jest panem Niedotykalskim, ale są też takie, że jest największym przytulasem na świecie.
Jest przez to baaaardzo rozpieszczonym kotkiem :) Za każdym razem gdy widzę, że Nieśmiałek da się dotknąć, biorę go na ręce i przytulam ile się da :) On wtedy też wtula się całym ciałkiem, przyszczek przyciska mi do szyi i tak się sobą cieszymy.
Nie wiem czemu raz jest taki przytulas, a innym razem ucieka przed nami....wszyscy cały czas chodzimy wokół niego na paluszkach, aby jak najmniej się bał, ale z różnym skutkiem.
Jednak postępy są coraz większe i te momenty, gdy jest nieśmiałkiem są coraz rzadsze:)

W uczuciach naszych kociaków nic się nie zmieniło:) Miłość nadal kwitnie :1luvu: i Nieśmiałek nie odstępuje od Akity na krok:)

Fotki wszystkie są naprawdę takie same :) Nic się nie zmienia, więc nie wiem co mam Wam pokazać, ale może Nieśmiałek już trochę urósł, więc same popatrzcie :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Buziaki!!!!

damaris

Od: Wto sie 31, 2010 20:01

Post » Śro gru 15, 2010 3:15 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

:D A już myślałam,że przestałaś zaglądać na Miau.

Foteczki śliczne, a najbardziej podoba mi się przedostania i pierwsza. :1luvu:
Kociak widać, że wydoroślał, a najważniejsze, że nadal się kochają, co widać na fotkach.

Nie dziw się, że jest w nim jeszcze trochę tego niedotykalskiego nieśmiałka.
Ich matka ostrzegała ich przed ludzmi, kazała być ostrożnym, a kociak złapany miał już 4
albo 5 miesiecy.W tym wieku tak szybkie oswojenie dzikuska jak u ciebie to duży sukces.
Kiedyś ta jego "dzika" część zaniknie, udomowi się.

Tak więc rozpieszczajcie go dalej, niech wie, ze jest kochany. I nie zapominajcie o nas. :wink:
Obrazek

kotika

Post » Śro gru 15, 2010 8:23 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Siostrzyczki Nieśmiałka mają tak samo więc nie przejmuj się, Damaris.Natomiast największy z Neptunków,Duży czyli Big Brather jest całkowitym Panem Niedotykalskim i jeśli tylko ktoś próbuje zbliżyć się do niego-ucieka,niestety.

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw gru 16, 2010 23:42 Re: Między niebem a śmiercią. Nieśmiałek ma dom u Damaris.

Jakie prześliczne zdjęcia!!!!
I ta kocia miłość!!! Gdyby tak moje koty chciały!!! A one jakoś nie chcą :mrgreen: .
Rozczulają mnie te dwa cudne koty, tak wtulone w siebie. A Nieśmiałek wyrósł, że hej!!! Wspaniała z nich parka!!!

Fanszeta

[poprzednia][następna]