Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:grafik kotów
sobota
11:00 - 13:00
Kondzio
13:00 - 15:00
bunia
15:00 - 17:00
pierwszy kot od aassii
17:00 - 19:00
drugi kot od aassii
niedziela
11:00 - 13:00
niunia
13:00 - 14:30
pierwszy kot od Toszy
14:30 - 16:30
drugi kot od Toszy
16:30 - 19:00
Kokos
lutra pisze:Sol, mamy klatkę, pisałam już poprzednio, kiedy pytałaś informacyjnie, mieszkały w niej bunia i niunia, a teraz schroniskowe. jest wolna klatka większa u Kingi Warmijskiej, dużemu kotu będzie wygodniej. Mogę podać numer...
anna09 pisze:Jesli Tobie nie przeszkadza, to możemy zostać z kotem pół godziny dłużej (bo wciśniesz się na pewno).
Tweety pisze:Tosza, nad Twoimi kotami myślę intensywnie, bo grzyb to paskudna rzecz a tam będzie jedna klatka, osoby nie zmieniają się razem z kotami tylko będą brały na ręce jedne po drugich. Wg mnie za duże ryzyko.
Tosza pisze:Tweety pisze:Tosza, nad Twoimi kotami myślę intensywnie, bo grzyb to paskudna rzecz a tam będzie jedna klatka, osoby nie zmieniają się razem z kotami tylko będą brały na ręce jedne po drugich. Wg mnie za duże ryzyko.
Dlatego napisałam.
Miuti pisze:Pytam, pytam - i nie otrzymuję odpowiedzi.
Dlaczego?
Co jest z Robisiem? Chyba mam prawo wiedzieć. Spędził u mnie trochę czasu, pokochałam go.
Chciałabym też odzyskać transporterek. Atlas 20, góra jasna, dół ciemny. Podpisany.
Tweety pisze:Tosza pisze:Tweety pisze:Tosza, nad Twoimi kotami myślę intensywnie, bo grzyb to paskudna rzecz a tam będzie jedna klatka, osoby nie zmieniają się razem z kotami tylko będą brały na ręce jedne po drugich. Wg mnie za duże ryzyko.
Dlatego napisałam.
bardzo rozsądnie!
znaczy brakuje nam dwóch kotów tzn na pewno nadaje sie nosek i chyba Mrunia ale może ktoś ma jakieś maluchy, którym chce dać szansę na znalezienie domu? oczywiście nie ma mowy o wydaniu na miejscu, jedynie o nawiązaniu kontaktu
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 68 gości