Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2010 13:23 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

tysia6667 pisze:ma ktoś gotowe ogłoszenia do zawieszenia? zaniose gdzie sie da mój mail j.a.jubiler@op.pl

Ja mam i wysyłam .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto sie 24, 2010 12:54 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

ok dostałam dzieki :) dzisiaj jestem do wieczora w pracy jutro poroznosze na kościankowo :)

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Wto sie 24, 2010 19:11 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Koteczki bardzo dziękują za ogłoszonka.
Dzisiaj to chyba jakiś dzień dobrych wieści. Koteczka z cmentarza znalazła domek u smarti, a jak po pracy zawitałam do Soniek to leżały bykiem na kanapie i się nawzajem myły!!!! Dla mnie szok bo to pierwszy objaw ich miłości tak publicznie :) Piękne to było.
magdajedral

Post » Wto sie 24, 2010 20:10 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

To dobrze :1luvu:
Tylko gdzie te domki :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sie 24, 2010 22:18 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

ja tez podrzuce :) takie fajne burasie :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 24, 2010 22:24 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

podrzucę na noc! :ok:
Gosiara

Post » Śro sie 25, 2010 9:51 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Witam was wszystkich, a Sonie w szczególności.
Watek koteczki z cmentarza cichaczem podczytuję, cudna kocia :1luvu: dobrze, że sie jej poszczęściło.
Ogłoszenia sprawdzam co chwila, czy wiszą, no i na tablicach wiszą, ale nikt karteczek z telefonem nie oderwał :( Ogłoszenia, które powieszałam na drzewach (bardziej rzucają się w oczy niż na tablicy) jacyś uczynni pozrywali, ale powieszałam nowe :kotek: :kotek:
Trzymamy wszystkie łapki i pazurki za Sonie dwie :kotek: :kotek: :ok: :ok:

jasdor

Post » Śro sie 25, 2010 12:42 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Sonie szukają domków. Teraz tym bardziej, te klika chwil jakie mogę im poświęcić rano przed praca i wieczorme po pracy to zdecydowanie dla niech za mało. Rozbrykały się, że hej i lecą do mnie jak tylko klucz do zamka włożę. Sonia1 wita mnie swoim kocim gadaniem, normalnie zjebki dostaję, że dawno u nich nie byłam :mrgreen: A poza tym to głównie przesiaduje w oknie, w szczególności gdy jest otwarte (i zabezpieczone siatką) i może pooglądać wszystko co się dzieje na podwórku. Sonia2 natomiast zaczyna mruczeć jak tylko zobaczy człowieka. Zrobi wielkie oczyska, że niby się boi, ale po wyciągnięciu w jej stronę ręki, załącza mruczałkę , kita w górę i dawaj się miziać. Potrafi być wręcz beszczelna bo gdy głaskam Sonię1 to Sonia2 wali łebkiem o mnie, w rękę, nogę, byleby tylko dać znać, że ona też chce!!!!
Strasznie mi ich szkoda, bo widać, że bardzo chcą mieć swojego Dużego, a tu ani widu ani słychu.
Mam nadzieję, że od poniedziałku uda mi się ruszyć z ogłoszeniami.....
magdajedral

Post » Śro sie 25, 2010 12:53 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Mówisz, że mało czasu im poświęcasz. Madziu jakby nie Ty to pewnie już by ich na tym świecie nie było :piwa: Domek mają do dyspozycji, żarełko w miseczce, siebie nawzajem do zabawy, pieszczot i mizianek - to jest niebo w porównaniu z tym, co je czekało. A domki w końcu się znajdą, zawsze się znachodzą :ok: :ok:

jasdor

Post » Śro sie 25, 2010 12:54 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

magdajedral ogłoszenia na necie są cały czas aktywne :ok:
mam nadzieje że ktoś je zauważy

CatAngel

Post » Śro sie 25, 2010 13:39 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Wiem wiem, ale i tak mam wyrzuty sumienia, i te ich WIELKIE OCZY 8O .....
No cudne są i chciałabym dać im więcej, ale doba ma tylko 24 godziny niestety....
magdajedral

Post » Czw sie 26, 2010 16:45 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Podnoszę koteczki!!!!

I tak zapytam, czy coś wiadomo co z ich Panią się dzieje? Był ktoś w tym szpitalu u Niej? I co z psiakiem tej Pani......??
magdajedral

Post » Czw sie 26, 2010 16:53 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Też jestem ciekawa, ale nie śmiałam pytać

jasdor

Post » Czw sie 26, 2010 23:11 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

A ja się przyznam że zapomniałam o tym psie :( :oops: i bardzo mi z tego powodu smutno - kotki ocalone a pies :?: :?:

Ja się pytam :mrgreen: czemu tu nikogo nie ma, przecież wątek nie jest zamkniety :roll:

-Co z psem czy nadal w schronie jest.
-Co z panią kotków, jak się czuje. .
-Czy ktoś ją poinformował że kotkam nic nie grozi

Safii masz jakiekolwiek wiadomości :?:

CatAngel

Post » Czw sie 26, 2010 23:21 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Safii miała i pewnie ma nadal problem z netem przez królika... Dałam jej nowy kabel, ale co to taki kabelek dla słodkiego króliczka? Ehh... ;)

Jutro do niej zadzwonię i się coś dowiem.
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]