Józefów: dziki kot Tobiasz

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 23, 2010 8:59 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

ASK@ pisze:

Słuchaj ,moze on miał kiedyś dom?

Na pewno nie. Pojawił się u mnie dwa lata temu i był wtedy podrosniętym kociakiem. Podejrzewam (bo nikt nie umie mi tego potwierdzić), że urodził się wśród kotów szkolnych ale jako najbardziej płochliwy najpóźniej się oswoił.
Do ludzi podszedł bliżej dopiero, gdy potrzebował pomocy i nieomylnie wybrał sobie osobe, która się pochyliła nad zasmarkanym kocurem...

aga, dziekuję za podkarmianie dzikusa. :1luvu:
Za solidną łapankę zabiorę (zabierzemy?) się w Boże Narodzenie.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw gru 23, 2010 10:23 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

Ja już jestem gotowa na łapankę - gourmeciki, tuńczyk i whiskas czekają...
A prócz tego kuweta i oridemyl dla Smarti
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw gru 23, 2010 17:43 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

Dzięki, Bianka :D
Zajrzyj na forum jutro, to się zmówimy.

Czarnego znowu zaciagnełam do weta - łapa lepiej. Ze strachu zes... mi sie na smierdząco do kontenera :evil: Nie wie jeszcze biedak, że z mojej strony naprawde mu nic nie grozi...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Czw gru 23, 2010 17:44 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

"przychodzące" tak mają.. :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 23, 2010 17:50 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

smarti pisze:"przychodzące" tak mają.. :mrgreen:

nie przychodzace tez :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 24, 2010 6:34 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

w boze narodzenie, powiadacie... a przypomnijcie mi, jak ono w tym roku wypada? jakos tak w sobote? :mrgreen:
czy to znaczy ze mam dzis juz nie dawac zrec?
wczoraj rano chcialam wcisnac mu tam glebiej miseczke gourmecika. gnojek powital mnie mruczeniem. :twisted: ale tam jest tak ciasno, ze ustawialam te puszeczke, ustawialam, az w koncu puszeczka jebut na glebe. mam nadzieje, ze sobie dal z tym rade, bo to i tak zostalo na "jego" terenie, tyle ze musial pewnie czesc z ziemi zbierac.
wieczorem dotarlam tam pozno i na rzesach po zakupach przedswiatecznych. nienawidze tego! bylam tak zmeczona, ze tylko wrzucilam whiskasa do srodka i nie czekalam na reakcje.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pt gru 24, 2010 7:28 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

Nie przejmuj się brakiem zastawy stołowej :wink: , gówniarz radzi sobie i bez niej (widziałam!).

No tak, Boże Narodzenie już jutro, czyli w sobotę. Będę miała czas ok.15 (po obiedzie) ale może Bianka4 będzie mogła być wczesniej? Bianka, poprosze o jakąś wiadomość... Mogę jej przekazać łapkę i dobiję, jak nakarmię rodzinę (będzie się piekla kaczka, wolę nie powierzac tego facetom, bo się skończy źle :roll: ).
Po 15 mam własciwie czas nieograniczony.

Kotek MRUCZY?????????????
No, to chyba postęp....

Własnie odkrylam, że któreś z domowników nalało na kanapę :evil:. Juz my sobie pogadamy ludzkim glosem o pólnocy :twisted:. Oskubię, przysiegam :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt gru 24, 2010 9:27 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

Ja mogę przez cały dzień - może tylko nie koniecznie o 7-ej rano :wink: Jestem do Waszej dyspozycji.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt gru 24, 2010 9:34 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

żebyście tylko Mikołąja na wh nie złapały :mrgreen: W jakijś reklamie kawiarz na kawę sie łapie ,a wasz moze być kociarzem!

Dziewczyny jak przydybiecie brodacza to nie wypuszczać zanim nie spełni wszelkich życzeń.A jak nie to do odjajecznia :mrgreen:

Kochane łapaczki!

Życzę Wam w te Święta,z wyróżnieniem założycielki wątku (gospodni wszak :wink: ),
pomyślnosci w łapaniu.
A poza tym zdrowych i spokojnych Swiąt. Pogodnych i wesołych. Coby sie człek nie urobił i potrawy wszelkie wyszły...smacznie.A futrzaste gadziny oszczędziły choinkę i nerwy.
Sopojnych i Rodzinnych Świąt

Aśka z Rodziną
Tymczasami i rezydentami
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 24, 2010 16:08 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

ASK@ pisze:żebyście tylko Mikołąja na wh nie złapały :mrgreen: W jakijś reklamie kawiarz na kawę sie łapie ,a wasz moze być kociarzem!

Dziewczyny jak przydybiecie brodacza to nie wypuszczać zanim nie spełni wszelkich życzeń.A jak nie to do odjajecznia :mrgreen:

bardzo dobry pomysl. :ryk:

aga-zgaga

Post » Pt gru 24, 2010 16:12 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

ale ale
czy ja jeszcze mam dawac gowniarzowi cos jesc? dzis rano wrzucilam mu znowu gourmecik, ale tak gnalam na pociag, ze juz nie mialam czasu poczekac i sprawdzic, czy da jakies znaki obecnosci. jak go jutro chcecie lapac, to moze juz bez kolacji powinien zostac? tym bardziej ze ten facet pewnie tez mu jakis badziew rzuca.
dziewczyny, zaraz wam wysle na pw moj numer telefonu. nie mam jutro nic do roboty, chyba zeby do kina isc, ale moj kaowiec, czyli tz, nie rzucil jeszcze zadnego pomyslu. jestem w poblizu, moze sie przydam do czego. ;)
choc w temacie lapania dzikunow jestem rownie zielona jak wy, a moze i zielensza.

aga-zgaga

Post » Pt gru 24, 2010 16:21 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

Dziś nie dawaj. Niech się gówniarz przegłodzi, to może jutro chetniej wylizie do capiącego jedzenia.

Telefon juz mam (z watku poszukiwań Midasa :D ).
Wesołych Świąt :wink:
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt gru 24, 2010 21:32 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

Życzę wszystkim uczestniczącym w tym wątku, ich bliskim i futrzastym spełnienia najskrytszych marzeń i duuużoooo zdrówka.

A teraz do konkretów - to jak się jutro umawiamy? Ok. 15-ej, czy wcześniej?
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Sob gru 25, 2010 0:10 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

Tylko co wróciliśmy w Wigilii.
Bianka, decyduj - ja jadę na łapankę o 15.
Jeżeli chcesz wcześniej - zadzwoń, dam Ci klatkę i zaczekasz aż Cię zmienię - telefon do smarti mam.

Idę spać - czekam rano na info.
Buziaki.
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Sob gru 25, 2010 3:20 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów potrzebna pomoc w łapaniu!

Jaaaa mogę być wcześniej też, jak coś. Z rana się zamelduję na wątku, ale tak od 13 to już na bank mogłabym.
Nic nie umiem, ino entuzjazm mam :D

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]