Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Jeśli mamy jechać do Wrocka w poniedziałek to:
- potrzebny transport do Bytomia!!!!!!!!!!!!!!!
- MartynaP - musisz mi dostarczyć Elvisa - do godz. 9 - 10 rano na kociarnię oraz szczegółowo przedstawić mi sytuację o co chodzi....
- potrzebujemy kasy na cito na wizytę Mokkuni i na wizytę Elvisa oraz na beznzynę /musimy się sprężyć - czas do poniedziałku rana/
MIKUŚ pisze:PRZYPOMINAM O TRANSPORCIE DO BYTOMIA!!!!!!!!!!!!!!!
Mara S pisze:Kleo gratuluję sukcesów w leczniu Chili - wygląda świetnie, uratowałaś jej wzrok![]()
Przykro mi, z powodu tej nużycy. Wiem, że to kapa bo u mojej siostry kiedyś to podejrzewali ale w końcu nie doszli do tego, co jej jest w ogóle. A u niej te nużeńce wyszły w zeskrobinach?
MIKUŚ pisze:Bona żyje - ale jest ciężko. Oj ciężko.........byłam w lecznicy po leki wstrzymujące biegunkę. Enteroferwent to tylko flora bakteryjna. To będzie następny etap.
Kleo pisze:MIKUŚ pisze:Bona żyje - ale jest ciężko. Oj ciężko.........byłam w lecznicy po leki wstrzymujące biegunkę. Enteroferwent to tylko flora bakteryjna. To będzie następny etap.
Basiu Balbina dostawała mase leków, ale nic nei działalo lało sie z niej cały czas, dopiero po wprowadzeniu colonu i enterafermentu biegunka ustąpiła, może możesz jej to podawać równocześnie , nie powinno zaszkodzić
Filomen pisze:MIKUŚ pisze:PRZYPOMINAM O TRANSPORCIE DO BYTOMIA!!!!!!!!!!!!!!!
o której konkretnie ? o 7 rano Piotrek moze potem na prace.
to co mamy płacić do Iwetki ? Pani Skarbnik na jakie konto w końcu? Deklarujemy z Piotrkiem 150 zł
strona http://www.nadziejanadom.org na ten moment skonczona, wersja angielska podpięta, Facebook tez. Marcin bardzo dziekuję. Proszę osoby angielsko języczne o sprawdzenie błedów, bo ja tlumaczyłam nawigacje i opisy i mogłam cos popieprzyć a wstyd jak bedzie z bykami. Teresa mozesz link wysłać juz do zaprzyjaznionych Holendrów. Ja w weekend zglosze nas na konkurs.
dziekuję wszystkim za zaangazowanie przy budowie II etapu strony. Teraz musimy spotkac sie z Marcinem i dogadac docelowy wygląd strony, bo to ważne.
Kleo pisze:Mara S pisze:Kleo gratuluję sukcesów w leczniu Chili - wygląda świetnie, uratowałaś jej wzrok![]()
Przykro mi, z powodu tej nużycy. Wiem, że to kapa bo u mojej siostry kiedyś to podejrzewali ale w końcu nie doszli do tego, co jej jest w ogóle. A u niej te nużeńce wyszły w zeskrobinach?
Balbince wyszło w badaniach krwi, a to ludzie mogą sie tym zarazić od zwierząt?
czemu u twojej siostry to podejrzewano?
Filomen pisze:W kąciku adopcyjnym przy kotach do adopcji podane sa tylko namiary na nas.Dlaczego nie ma opisów charakterów kotów?
Dlaczego w kąciku "Strylizacje"wycięte zostały zdjęcia?
gosiakot pisze:Chciałam się pochwalić , że Tigra zjadła ok 1/3 saszetki mokrego convalescence -a całość oblizała z sosu - Zmienić jej imię na "SALSA"
![]()
![]()
Tigra jest kochana - mruczy jak ją głaskam albo daję coś dobrego, choć nerwy ma na postronkach.Po raz drugi schowała się tak , że nie mogłam jej znaleźć - na łóżku po narzutą . Kiedy już byłam na etapie "już podłogę zaczął zrywać , już milicję zaczął wzywać ", uchyliłam narzutę, a tam biedactwo wzdłuż przygłownika , nie było jej w ogóle widać. Kupiłam dla Tigry kocie feromony, czekam na efekt uspokajający - na ulotce pisze, że są przeznaczone właśnie na sytuacje , kiedy kot przeżył silny stres: zmianę domu, nadmierne zakocenie , pobyt w szpitalu itd. Jakby ktoś jeszcze nie umarł z nudów czytając o Tigrze , to czy stosował ktoś preparat "CALM AID" na uspokojenie dla kota albo psa ? Jeśli tak to czy jest skuteczny ?
Wiem że dużo piszę o Tigrze , ale jestem pod wrażeniem sytuacji więc sorki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 528 gości